-----------------
شنودگان عزیز هم اکنون ما مصاحبه ای رو به طور زنده میخواهیم برای شما پخش کنیم
.......خخخ..............خخخ..............
آلبوس دامبلدور : آقای بلیز زابینی من خیلی خوشحالم که میخوام از شما مصاحبه ای بکنم
بلیز : ممنون من در خدمت شما هستم
دامبلدور : اجازه بدید من برم سر اصل مطلب
بلیز : خواهش میکنم اجازه ما دست شماست بفرمایید
دامبلدور : نظرتون در مورد جنگهای بین سفیدها و سیاهان چیه
بلیز : با سلام خدمت شنودگان عزیز به نظر من نتایج این جنگها کاملا مشخصه !!!
دامبلدور : میشه یکم بیشتر توضیح بدید
بلیز : البته . راستش به نظر من زمانی که ارتش سیاهان با هم متحد باشن سفیدا هیچ شانسی برای پیروزی ندارند
دامبلدور : ببخشید . منظورتون ارتش سیاهاست که شانسی ندارند!!!
بلیز : هاهاها نه منظور من این بود که ارتش سفیدا هیچ شانسی ندارن
دامبلدور از پشت رادیو
: ببخشید ولی من فکر میکنم دارین توهین میکنینا !!!بلیز : نه خب البته حقیقت تلخه ولی حقیقت داره سیاهان خیلی قویترن
دامبلدور
: بهتره دیگه صحنه رو قطع کنید مصاحبه تا همین جا کافیهبلیز : صبر کنید صبر کنید من از یک شخصی که نمیخواد اسمش فاش شه شنیدم که ولدمورت راجع به شما گفته ...
دامبلدور : وایستید ببینم چی میخواد بگه
بلیز : متشکرم . ولدمورت گفته در جنگ بعدی میخواد تک تک ریشاتون رو بکنه
دامبلدور فریاد زد : چی داری به من توهین میکنی ؟
بلیز : نه قربان کار من گفتن حقایق هست شما در برابر ارتش سیاهان هیچ شانسی ندارید
ناگهان از توی رادیو صدای کنار رفتن و واژگون شدن صندلی ها به گوش میرسد
بلیز : ببخشید دارین چی کار میکنین آخ...
از توی رادیو صدای چند ضربه مشت به گوش میرسه
_آخ
ناگهان برنامه قطع میشه سپس صدای شخصی به گوش میرسه
_ بینندگان عزیز متاسفانه ارتباط ما قطع شده چند لحظه صبر کنید تا ارتباط ما با همکارانمون بر قرار شه !
سپس صدای پیامهای بازرگانی به گوش میرسه
دانه های همه مزه مادام رزمرتا را میتوانید از فروشگاه......
_ خب بینندگان عزیز با عرض پوزش مجدد ارتباط ما دوباره بر قرار شده شما را به ادامه برنامه دعوت میکنیم
صدای دامبلدور از رادیو شنیده میشه : خب آقای زابینی لطفا به ما بگین که سیاهان قویترن یا سفیدا
بلیز :کخ.....کخ... این دستت رو یکم روی گردنم شل کن آهان بهتر شد
. خب به نظر من.....کخ.... سفیدها خیلی قویتر از سیاهان....کخ.... هستن اصلا سیاها.... هیچ شانسی ر...مقابل سفیدا....کخ ندارن.....دامبلدور : وقسمت بعدی
بلیز : کخ......و ...ولدمورت.... هم نمیتونه....دست به ....ریشای شما بزنه......کخ....کخ....
دامبلدور : خب ما از همکاریه شما متشکریم بینندگان عزیز پس ما نتیجه گرفتیم که ارتش سفیدا خیلی قویتر از سیاهان هستن شما همین الان به نظرات آقای زابینی گوش دادید امیدوارم راضی شده باشید . خب دوستان اشاره میکنند که وقت ما کم است من همین جا از شما خداحافظی میکنم آقای زابینی هم ظاهرا از حال رفتن
از سوی ایشون هم خداحافظی میکنم و همه شما رو به خدای بزرگ میسپارم تا مصاحبه بعدی خدا نگه دار
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج