جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

33 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
32 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

رازدار جدید محفل ققنوس پس از دامبلدور

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: به نظر شما اگه دامبلدور مرده حالا رازداره محفل کی می شه؟؟
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 08:49
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر می کنم که کسی که بخواد سرپرستی این تشکیلات مهم رو به عهده بگیره باید شخص قدرتمندی باشه و در جادوگری ماهر و زبردست باشه و از لحاظ سنی بزرگترین شخص محفل باشه و قابل اعتماد (مثل اسنیپ دورو نباشه) و به طور کلی باید آلبوس(:ریش سفید) باشه . تا بتونه از پس لرد و برنامه های سری و شوم اون و مرگ خوارها بر بیاد .
من فکر نمی کنم مینروا مک گونگال بتونه از پس سه تا مرگ خوار بر بیاد چه برسه به لرد . چون اون به اندازه کافی ماهر و قدرتمند و پر سرعت نیست .( البته من احترام خاصی برای مینروا و هوادارانش قائلم )
کسی که می تونه سرپرستی محفل رو به عهده بگیره احتمالا شخصی که در داستان بعدی یهو سر و کله ش پیدا می شه و شاید پسر یا برادر یا دوست قدیمی آلبوس دامبلدوره و همون شخصی که دامبلدور خواسته اون محافظت از هری روبه عهده بگیره . (پس باید خیلی ماهر باشه)
به طور کلی اون شخص باید یک شخصیت جدید باشه چون در میان شخصیت های حاضر کسی به اون قدرت و مهارت و سرعت و وفاداری و باهوشی پیدا نمی شه.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
می تراود مهتاب..

"وقتش رسیده که همه‌ی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم."
- پروفسور دامبلدور

ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 18:33
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به نظر من اگر دامبلدور مرده باشه دیگه محفل از هم میپاشه چون که اگر دامبلدوری نباشه که سر از کار ولدمورت دربیاره و اسنیپ خائن و جاسوسی هم نباشه دیگه کار محفل پیش نمیره البته فروپاشی محفل به این معنا نیست که اعضای محفل بیکار بشینند نه اونها دورادور مواظب هری هستن و احتمالا دامبلدور قبل از مرگش دستوراتی رو به آنها داده و آنها درصدد اجرای آن هستند ولی دیگه از اون محفل سابق خبری نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
عرضم به حضور منورتون که من شک دارم رولینگ این کتابش رو به موقع چاب کنه. در ضمن حالا خیلی هم یباد خوش قولی بکنه اما از لج من هم که شده کلی میزنه تو ذوق همه که این حرفهایی که میزنین مفته و هری پاتر قرار نیست اینطوری بشه. مثلا تو همین کتاب شیش من قبل از چاپش آرزو داشتم تو چاپخونش کار کنم و یه جلدش رو جیم بزنم که نشد استخدامم نکردن اما با این همه دیگه محفل بی محفل. همه چیز تموم شده رفته. وقتی ققنوسی نیست محفل ققنوسم کجا بود؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من به ان?
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به نظر من اقای گری اولدمن نوشتهنقل قول:
من فکر میکنم رولینگ چیزیو نمینویسه که همه ممکنه حدس بزنن ممکنه هری رو رازدار کرده باشه وصیت نامه ای چیزی ولی اینکه مک گونگال باشه بعید نیست راستی دامبلدور در دفتره مدیران تابلو داره میشه ازش کمک گرفت

خب به نظر من تابلو نمیتونه نقش چندانی داشته باشه چون تابلو به انداره ی شخص اصلی هوش ذکاوت نداره
نقل قول:
منم میگم مک گونگال میشه اما اگه هري بشه مطمئن تره تازه حالشم بيشتر ميشه

هری هنوز خیلی بچه است و نمیتونه محفل اداره کنه در ضمن همیشه وقتش ازاد نیست چون محصله
نقل قول:
منم میگم مک گونگال میشه ولی اگه مودی باشه خیلی بهتره

با مک گونگال موافقم اما فکر نکنم مودی بشه
هری_potter نوشته ر.ا.ب اما دوست عزیز هیچ کس هنوز اونو نمیشناسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!

زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم رولینگ چیزیو نمینویسه که همه ممکنه حدس بزنن ممکنه هری رو رازدار کرده باشه وصیت نامه ای چیزی ولی اینکه مک گونگال باشه بعید نیست راستی دامبلدور در دفتره مدیران تابلو داره میشه ازش کمک گرفت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد جی.کی.رولینگ
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 11:02
نمایش جزئیات
آفلاین
منم میگم مک گونگال میشه ولی اگه مودی باشه خیلی بهتره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رازدار جدید محفل ققنوس پس از دامبلدور
ارسال شده در: دوشنبه 14 آذر 1384 22:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی
هدف من از باز کردن این تاپیک این بود که به بحث درباره ی اینکه اگه دامبلدور مرده رئیس و راز داره محفل کی می شه

لطفا از نوشتن پیام های کوتاه مثلا اسم شخصی خودداری کنید و در باره ی شخصیت انتخابیتون دلیل بیاورید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/1 15:40:06
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!

زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?