شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام من دوباره بعد از چند ماه اومدم و کسی هم نگفت کجا رفتی ؟ اشکال نداره به دل نمیگیرم من با شناسه ی harrypotter2عضو بودم که متاسفانه نمیدونم چرا انداختنم بیرون وانقدر مشالا این سایتدر و پیکر نداشت بگه چرا ؟ حالا بی خیال الان با اسم بلید اومدم و خوشحالم میبینمتون وتاپیک میزنم. تولدت هم مبارک جادوگران. من میام البته با خوانوادم یه کم مشکل دارم ولی حل میشه ببینم عزیزان یکی به من بگه چند تا دوشیزه تو جشن هست این رو برای خودم میپرسم چون بر خلاف اسمم وشخصیتم یه دوشیزه ی 18 ساله هستم........ خواهشن بگید چند دوشیزه شرکت دارن. -------------------------------------------------------------- چیزی را که فکر میکنی میدانی فراموش کن. خون اشامان وجود دارند. اسم من بلید است من نیمه انسان و نیمه خون اشام متولد شدم . مرا راه رونده در روز میخوانند. ومن شکارچی خون اشامان هستم . من انها را نابود خواهم کرد و هیچ چیز سد راه من نخواهد شد. -------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------- به روح پاک ناجی عبدی من البوس دامبلدور قسم اسنیپ را میکشم........
راستش ما اينجارو زديم كه بدونيم چند نفر ميان!...هنوز معلوم نيست كه!....ولي سال قبل نصف اعضايي كه اومده بودن يه ذره كمتر ساحره بودن!...متعادله!....شما به اونش چي كار داري حالا؟.....ناظر انجمن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/27 0:47:55
آلبی جون یه تاپیک بزن برای بحث راجب مکان جشن بابا من می خوام حرف بزنم ولی می ترسم گیر بدی بهم ...بابا مرکز شهر تو دود خفه میشه آدم اون دفه که جشن کتاب تندیس و زهره بود ما به شکر خوردن افتادیم تا رسیدیم بعدشم گفتن اینجا مرکز شهر مثل پارسال بزارید همون برج ملت جاش هم خوب هست خوب رستورانی که جای زیاد هم داشته باشه داره... من می خوام از خودم نظر در وکنم یه تاپیک بزن البی جون یا بیا خودم حرفام رو بهت بگم عقده ای نشم
در اين مورد حتما بحث خواهد شد!...منتظر جوابش باشيد!.....**تيم مديريت جلسه**
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/27 0:42:43
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
اووووف ... بابا جای این مراسمو عوض کنید بهتر میشه ها ! معمولا تو مراسم قبلی سعی میشد که مرکز شهر باشه که افراد بیشتری بتونن بیان . توی جلسات هفتگی که این جوری بود . الان با بعضیا که صحبت میکردم این رو میگفتن که اگر 5 شروع بشه ، تا بخواد تموم بشه 8 یا 9 میشه ( البته بستگی به مراسم داره ) و تا بخوان از اونجا برگردن نصفه شب میشه ! شمال غرب تهران !! جا قحطی اومده مگه ... نیاوران مینداختید که دیگه کسی نتونه بیاد دیگه !!! این جور مواقع معمولا بهتره مرکز شهر باشه که اکثريت بتونن بیان ! این موضوع رو هم بررسی کنید بد نیست .