تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱

۲

هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴

تلما هلمز
ستاد انتخاباتی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
لیگ برتر کشورهای کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

لرد جان احتمالا تیم اسلیترین یونایتد یه مسابقه برگذار میکنه( مشورت کنیم خبر میدیم بهت)
ولی جیگر من گفتم مسابقه رو تا بعد از کنکور و امتحان های دانشگاه و جام جهانی فوتبال بنداز عقب نه تا آخر امتحان مدرسه ها منظورم تا روز 20 تیر بود
حالا تا ببینیم ملت چی میگن
البته بگم ها ما مسابقه ی دوم رو میدیم ( اگه شرکت کنیم)
راستی بلوریچ جان ترتیب نقد پست های تمرین و ... رو هم بده دیگه جیگر
ولی جیگر من گفتم مسابقه رو تا بعد از کنکور و امتحان های دانشگاه و جام جهانی فوتبال بنداز عقب نه تا آخر امتحان مدرسه ها منظورم تا روز 20 تیر بود
حالا تا ببینیم ملت چی میگن
البته بگم ها ما مسابقه ی دوم رو میدیم ( اگه شرکت کنیم)
راستی بلوریچ جان ترتیب نقد پست های تمرین و ... رو هم بده دیگه جیگر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام به ورزشکاران و کوییدیچ دوستان عزیز .
همونطور که می دونین زمین لیگ فعلا به علت برگزاری مسابقات جام جهانی خالیه . و از طرفی بازیکنان تیمها از من خواستن تا مسابقات جام جهانی بیفته برای بعد از امتحانات مدارس . اگه بچه ها اینجوری می خوان من حرفی ندارم . ولی باید مسابقات دوستانه بر گزار بشه .
از اونجایی که کل کل تیمها در این روزها بالا گرفته و هر تیمی برای خودش غولی شده . واقعا تمام تیمها قوی هستن و در این شکی نیست . ولی بهتره بجای شاخ و شونه کشیدن و رجز خونی برای همدیگه با هم مسابقه بدین .
من با کمال میل آماده اماده سازی مسابقه هستم . هر تیمی که می خواد مسابقه دوستانه بده اینجا در خواست بده تا من زمان مسابقه رو تایین کنم . حتما تا مسابقات جام جهانی باید مسابقه بدین تا من یه رنکینگ از تیمها و رتبشون در بیارم .
ظاهرا ما اینجا دوتا تیم داریم که برای هم زیاد کری می خونن . بلغارستان و گریف یونایتد . می خوام این این دوتا تیم با هم بازی کنن و ببینم چیکارن . همینجا درخواست بدین ، همینجا هم مسابقات دوستانه راه می اندازم .اگر تمام تیمها درخواستد بدن یه تورنومنت راه می اندازم .
برای مسابقات دوستانه و نمایش قدرتتون در خواست بدین .
لرد برلویچ .
همونطور که می دونین زمین لیگ فعلا به علت برگزاری مسابقات جام جهانی خالیه . و از طرفی بازیکنان تیمها از من خواستن تا مسابقات جام جهانی بیفته برای بعد از امتحانات مدارس . اگه بچه ها اینجوری می خوان من حرفی ندارم . ولی باید مسابقات دوستانه بر گزار بشه .
از اونجایی که کل کل تیمها در این روزها بالا گرفته و هر تیمی برای خودش غولی شده . واقعا تمام تیمها قوی هستن و در این شکی نیست . ولی بهتره بجای شاخ و شونه کشیدن و رجز خونی برای همدیگه با هم مسابقه بدین .
من با کمال میل آماده اماده سازی مسابقه هستم . هر تیمی که می خواد مسابقه دوستانه بده اینجا در خواست بده تا من زمان مسابقه رو تایین کنم . حتما تا مسابقات جام جهانی باید مسابقه بدین تا من یه رنکینگ از تیمها و رتبشون در بیارم .
ظاهرا ما اینجا دوتا تیم داریم که برای هم زیاد کری می خونن . بلغارستان و گریف یونایتد . می خوام این این دوتا تیم با هم بازی کنن و ببینم چیکارن . همینجا درخواست بدین ، همینجا هم مسابقات دوستانه راه می اندازم .اگر تمام تیمها درخواستد بدن یه تورنومنت راه می اندازم .
برای مسابقات دوستانه و نمایش قدرتتون در خواست بدین .
لرد برلویچ .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

خیلی ممنون از نظر شما بینز عزیز نه اینطوری که گفتی نیست وظیفم بود .
من یک نظر برای مدیر اینجا دارم لرد بلرویچ اگر میخوای لیگ کوییدیچ پا بر جا بمونه و اسمش سره زبون ها باشه تعداد تیم ها رو کاهش بدید تا هم مشکلی برای پیدا کردن اعضا داشته باشید نه برای مسابقه گذاشتن بین تیمها به نظر من تعداد تیم ها باید 6 تا و در سطح استاندارد باشه و هفت بازیکن داشته باشه و کاپیتان این تیمها باید فعال باشن و از فعال ترین اعضا باشن .
نکته بعد اینه که اسمه تیمها جذاب و با شکوه باشه نه هر اسمی .
با تشکر از مسئولان
ولی باید یک نکته رو بگم من نظر دادم ولی 100 درصد با کار لرد بلرویچ عزیز موافقم و مطمئنم که ایشون کارش رو به بهترین نحو انجام میده به نظر من اون یه عضو تثبیت شده و عالی هست پس من با ایشون و تمام مسئولان و اعضا هیچ مخالفتی ندارم.
من یک نظر برای مدیر اینجا دارم لرد بلرویچ اگر میخوای لیگ کوییدیچ پا بر جا بمونه و اسمش سره زبون ها باشه تعداد تیم ها رو کاهش بدید تا هم مشکلی برای پیدا کردن اعضا داشته باشید نه برای مسابقه گذاشتن بین تیمها به نظر من تعداد تیم ها باید 6 تا و در سطح استاندارد باشه و هفت بازیکن داشته باشه و کاپیتان این تیمها باید فعال باشن و از فعال ترین اعضا باشن .
نکته بعد اینه که اسمه تیمها جذاب و با شکوه باشه نه هر اسمی .
با تشکر از مسئولان
ولی باید یک نکته رو بگم من نظر دادم ولی 100 درصد با کار لرد بلرویچ عزیز موافقم و مطمئنم که ایشون کارش رو به بهترین نحو انجام میده به نظر من اون یه عضو تثبیت شده و عالی هست پس من با ایشون و تمام مسئولان و اعضا هیچ مخالفتی ندارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

خوب دوستان عزیزم بهتون تبریک عرض میکنم مخصوصا به بلرویچ امیدوارم کاری رو که ما نتونستیم انجام بدیم یا بهتره بگم نذاشتن انجام بدیم رو شما جبران کنید و بهترین کار رو به تمامی اعضای جادوگران ارائه بدید و شاهد فعالیت دو چندان شما دوستان عزیز در این تاپیک باشم با امید سرافرازی برای تمامی دوستان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

سلام
از همه برای انتخاب من برای مسئولیت کوییدیچ ممنونم . این تاپیک برای برگزاری مسابقات جام جهانی تشکیل شده و بزودی شاهد برگزاری مسابقات جام جهانی میشه . برای مطلع شدن از قوانین مسابقات و تشکیل تیم به تاپیک قوانین مسابقات و عضویت کوییدیچ مراجعه کنید . بعد از اتمام جام جهانی و طبق رتبه کسب شده تیمها ما ، لیگ دسته 1 و لیگ دسته 2 تشکیل میدیم .
امیدوارم جام جهانی پر شوری برگذار بشه . همکاری شما باعث پیشرفت کوییدیچ میشه .
از همه برای انتخاب من برای مسئولیت کوییدیچ ممنونم . این تاپیک برای برگزاری مسابقات جام جهانی تشکیل شده و بزودی شاهد برگزاری مسابقات جام جهانی میشه . برای مطلع شدن از قوانین مسابقات و تشکیل تیم به تاپیک قوانین مسابقات و عضویت کوییدیچ مراجعه کنید . بعد از اتمام جام جهانی و طبق رتبه کسب شده تیمها ما ، لیگ دسته 1 و لیگ دسته 2 تشکیل میدیم .
امیدوارم جام جهانی پر شوری برگذار بشه . همکاری شما باعث پیشرفت کوییدیچ میشه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 22:21
از: هر جا که کفتر میایَ!
پستها:
791

سلام.حالا که داور عوض شده من فکر می کنم با نظر لرد بلرویچ 2 3 تا مسابقه برگزار کنیم تا هم قوانین جدیدو امتحان کنیم و نقصاشو برطرف کنیم هم اینکه لیگ نخوابه.از همه تقاضا دارم که اگه با من موافقن اینجا پست نزنن که منم موافقم.این جا تاپیک لیگه و نباید پست خارج از رول زیاد بخوره(چیزی که قبلا زیاد بوده ولی با عوض شدن مسئول امیدوارم ترک بشه).
خطاب به لرد بلرویچ:
در مورد اسمهای بازیکنا هم می خواستم نظری بدم.من یه مشورتی با پروفسور بینز انجام دادم و در آخر به این نتیجه رسیدیم که بهتره نام هر بازیکن نام خودش باشه یا اگه این هم خوب نیست هر بازیکن می تونه برای خودش اسمی انتخاب کنه که مورد تایید شما هم واقع بشه.این اسمهایی که الان داریم خیلی سخت و خسته کننده ان.
فقط ازشما خواهش دارم که سریعا جواب این پست من رو هر جا که صلاح می دونید بدید.
مخلص شما.هدویگ...
خطاب به لرد بلرویچ:
در مورد اسمهای بازیکنا هم می خواستم نظری بدم.من یه مشورتی با پروفسور بینز انجام دادم و در آخر به این نتیجه رسیدیم که بهتره نام هر بازیکن نام خودش باشه یا اگه این هم خوب نیست هر بازیکن می تونه برای خودش اسمی انتخاب کنه که مورد تایید شما هم واقع بشه.این اسمهایی که الان داریم خیلی سخت و خسته کننده ان.
فقط ازشما خواهش دارم که سریعا جواب این پست من رو هر جا که صلاح می دونید بدید.
مخلص شما.هدویگ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 24 اسفند 1386 22:35
از: در سازمان ورزش و تفریحات جادویی- کلا استادیوم های ورزشی
پستها:
14

اولا الیور وود من گفتم که تو مثلا نمیتونی الان پست بزنی دوباره خودت بزنی بازیکن دیگه ای از تیم شما میتونه این کار رو انجام بده .
ثانیا الکتوی عزیز عجله نکن.
ثانیا الکتوی عزیز عجله نکن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یک توصیه به تمامی کاربران اینترنتی و همینطور اعضای سایت جادوگران اگر میخواهید احترام و اعتماد افراد نت به شما بیشتر بشه بهتری?
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج