با عرض تبریک برای باز شدن دوباره ی این تاپیک از جادوگران و ساحره های محترم که در این جا پست می زنند تقاضا دارم لطفا خواهشا از زدن پست های ارزشی جلو گیری نمایند. با تشکر چارلی ویزلی رئیس بانک.
---------------------------------------
یکی از روز های سرز و بارانی دهکده ی هاگزمید مردم با اعلامیه ای روی در بانک مواجه شدند. شرح اعلامیه از این قرار بود:
اهالی محترم دهکده ی هاگزمید این جانب چارلی ویزلی رئیس و صاحب جدید بانک گرینگوتز به همراه معاون خود کورن اسمیت جهت رفع نیاز ها ی مالی و اقتصادی شما شهروندان گرامی موفق به بازگشایی دوباره ی بانک شدیم. از شما اهالی محترم تقاضا دارم کسانی که علاقه مند به شغل های زیر هستند با آوردن مدرک تحصیلی تا دو سه روز دیگر ( از 5 آبان) درخواست گرفتن این شغل را بکنند. لازم به ذکر است که با متقاضیان مصاحبه ای کوتاه مدت نیز انجام می شود.
شغل ها:
2آبدارچی( حداقل 3 مدرک سمج )
2 نگهبان(حداقل 3 مدرک سمج و دارای جثه ای قوی)
6 صندوقدار( نمره ی پاس ریاضیات جادویی و حداقل 5 مدرک سمج)
1 مسئول حساب های جاری( نمره ی پاس ریاضیات جادویی و حداقل 5 مدرک سمج)
1مسئول حساب های پس انداز بلند مدت( نمره ی پاس ریاضیات جادویی و حداقل 5 مدرک سمج)
1مسئول حساب های پس انداز کوتاه مدت( نمره ی پاس ریاضیات جادویی و حداقل 5 مدرک سمج)
1 مسئول برای قرعه کشی های انجام شده( نمره ی پاس ریاضیات جادویی و حداقل4مدرک سمج)
1 حسابدار برای پرداخت حقوق کارمندان( نمره ی پاس ریاضیات جادویی و حداقل 5 مدرک سمج)
فردا صف بلندی دم در بانک تشکیل شده بود. کور اسمیت و چارلی ویزلی مشغول مصاحبه با نتقاضیان بودند.
چارلی: خب اسمتون چیه؟
متقاضی: استرجس پادمور هستم!!
چارلی: مدرک تحصیلی؟
استرجس: 3 4 مدرک سمج .
چارلی در حالی که مدرک تحصیلی را از استرجس می گرفت و به کورن می داد پرسید: ریاضیات جادوویی رو پاس کردید؟
استرجس: خیر
چارلی: خب ما پستی بهتر از آبدارچی برای شما نداریم می پذیرین؟
استرجس روش فکر می کنم باهاتون تماس می گیرم!!
چارلی : ممنون حالا تشریف ببرین بقیه منتظرن!
کورن اسمیت: نفر بعد.
شخص وارد می شه و می گه: سلام چارلی!!
چارلی : ا تویی!!؟
چارلی ویزلی به عنوان رییس بانک؟! ... من کی گفتم شما رییسشین؟!
كي گفته كه رييس بانك شمايي چارلي جان؟
ورونيكا شما گفتي؟
اگه رييسي باشه بايد با راي گيري باشه.