جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

3 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
3
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  118 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  126 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  252 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعلاميه هاي سياه
ارسال شده در: دوشنبه 30 آبان 1384 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
شپلخ.......!!!

آهای لوسویس ارتش رو آماده کردی برای جنگ ؟!!!
لوسویس:نه ارباب!!
لرد: کر...!!!
آخ اوخ پوخ چوق ...

ها ها ها خوب ارتش رو آمده کردی لوسیوس ؟؟!!
لوسیوس:بله قربان ولی گفتن چند نکته رو لازم دونستم که بگم...طبق تحقیقات من و تذکر دوستان مرگ خوارم لازم دونستم یه سری مسائل رو توضیح بدم از آنجایی که این بار ارتش کاملا جوان گرایی شده و قسط داریم نیروی جوان رو به جبهه اعظام کنیم باید توجه کنید:
1. در نمایشنامه ها از کشتن شخصیت ها خوداری کنید(به اخراج شدن از ایفای نقش شما منجر میشه)
1.5. اگر دوستارید که کسی رو بکشید نباید اسم رو ببرید مثلا بگید :
نقل قول:
هوکی از پشت درختان بیرون آمد ..آواداکورا...!!! یکی از اعضای محفل روی زمین می افتد و هوکی دوباره خود را پشت در ختان مخفی میکند

2.حمله همون طوری که همه می تونید و میدونید به صورت نمایشنامه است این رو از اون لحاظ میگم که بعضی برای من پیام دادن و میگفتن چجوری حمله می کنیم بعضی ها فکر می کردن تو مسنجر کنفرانس می ذاریم و با همدیگه دعوا میکنیم :-D وبعضی ها فکر میکردن مثلا سایت رو هک میکنیم :-D :-D خوب به این دوستان بگم نه حمله بصورت نمایشنامه هست میشه گفت مثل همونی که تو دژ مرگ هست ولی با این تفاوت که نمایشنامه حالت تهاجمی میگیرد و ارزش دار می شود یعنی این که نمایشنامه شما نباید خالی باشد و فقط یه دیالوگ باشد بلکه در درجه اول هدف مند بودن دست یابی به چیزی در نمایشنامه و جذابیت.

این تذکرات باز هم بروز خواهد شد تا اطلاع بعدی در پناه نشان سیاه باشد.

در ضمن دیگه اینجا چیزی بیان نکنید اینجا فقط محل گفته شدن اعلامیه هاست . و برای رسیدگی به کار های خود به دفتر لرد و معاونش سر بزنید .....
با تشکر لوسیوس مالفوی معاون ارتش ...در پناه نشان سیاه باشید
لوسیوس مالفوی معاون ارتش مقدس DarkArmy

لوسیوس چوب دستی خود را به طرف آسمان میگرد و وردی زا زیره لب میگوید. نوری آسمان را روشن میکند و مارش نشان سیاه نواخته میشه( به امضا مراجعه شود) ونشانی در.....

فریاد جیغ از سراسر شهر شینده شد....

واز هماکنون در پناه این نشان تا روز موعود آماده باشید ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لوسیوس مالفوی در 1384/8/30 22:55:03
ویرایش شده توسط لوسیوس مالفوی در 1384/8/30 22:57:39
جادوگران
Re: خبرگذاري سياه : VDNS
ارسال شده در: دوشنبه 30 آبان 1384 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
_لوسيوس...شروع كن
لوسيوس:لارا...لب وا كن
لارا:دژ كه ميگن اين همه جاها داره...دروغ ميگن..اندازه غورباقه ارزش نداره....نداره..نداره...نداره...
_لارا...كريشيو...لوسيوس..خودت شروع كن...
لوسيوس:يك دو
لارا:خر بدو...
_آوداكداورا دو ساعتيوس!(براي دو ساعت بمير)
صداي افتادن روي زمين لارا مياد

لوسيوس:يك دو سه...صدا مياد؟...خوبه...اهم اهم...شنوندگان سياه عزيز و غير سياه مريض...توجه فرمايد..خبري فوري به دست ما رسيده است...توجه فرمايدد...سپاه سفيد به فرماندهي دامبلدور(هموني كه جنبه آوداكداورا نداشت از برج خودشو پرت كرد پايين) هم اكنون كم اوردگي خود را اشكارا بيان كرده اند...هر كاري سپاه سياه كرد اونا هم همان كار را كردند...حتي به تاپيك اطلاعيه هاي سياه هم رم نكرده و همانند آن را زدند كه مثلا كم نياورند...

_لوسيوس...پيام بازرگاني امادست

لوسيوس:هم اكنون از اتاق برف پاك كن ، به من اشاره ميكنن كه پيام باز...

ديريدديدد...ديش دنگ(هنوز حرف لوسيوس تمام نشد)
جورابت بوميده....اتقات بووووميده.......جورابت..بوميدهههههه...اتاقت بوووميده...تموم جونت بووو...تموم جونت بو....

بوگير جوراب داركي....يه بار به جوراب خود بزنيد تا زنده بمانيد...!

ديش دنگ بوم دديديددي...بوم...دشنگ

_لوسيوس...ادامه بده...لوسيوس...؟كجاي؟
لوسيوس:من ديگه نميتونم با اين وضع به كارم ادامه بدم...مهرم حلال جونم آزاد...باي

_به درك..خودم ادامه ميدم...

پشت ميكرفون مياد و با صداي بي روح كه مختص لرد سياه هست: سلامي به پرتو نشان سياه...اينجا قزوين هست...صداي ارتش سياه...همانطور كه ميدانيد پنجشنبه جنگ هست...نكته جالب اين است كه فرمانده جبهه سفيد از دلهره در اعماق تهش به سرعت در حال تاپيك زدن هست تا حدقل بتواند ترس خود را مخفي كند... ...خبر هاي زيادي هست كه به دليل زمان كم نميشود گفت از جمله اينكه تمام اعضاي جبهه آنها هفته اي نيم ساعت آن ميشوند...و اصلا اميدي نيست...يا اينكه نصف اعضاي جبه خود دامبلدور هست كه شناسه ساخته...نصف ديگر هم شناسه هاي ويليام ادوارد هستند ...شما را به تاريكي ميسپارم...

لارا با صداي«مممم» از زمين بلند ميشه:چه خوش ميگذره امشب...چه گوش ميگذره خوش ميگذره خوش ميگذره امشب...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: خبرگذاري امپراطوري : EDNS
ارسال شده در: شنبه 28 آبان 1384 13:24
نمایش جزئیات
آفلاین
دوازده نفر در درگیری های دیروز که بر علیه نیروهای امپراطوری بود شپلخ! و عده ای دیگر گم و گور شدن! خبرنگار ما برای شما گزارشی تهیه کرده که با هم می بینیم.

دنیس: سلام، جناب امپراطور خوبید؟
امپراطور: آره!
دنیس: خوب، جناب امپراطور بنا به گزارش های که به دست ما رسیده نیروهای نوشابه ای در درگیری های دیروز بر ضد مردم خشمگین وارد عمل شدند!
امپراطور: نخیر، کاملا غیر صحیح است!
دنیس: جناب امپراطور ولی ما نوارهای در اختیار داریم که شما رو در اون در حال صدور دستور حمله نشون می ده!، و نوارو توی ویدئو میذاره!
پششششششش (صدای برفک!) ...
امپراطور: فیلم های ضد آسلام؟!
دنیس: ببخشید! اشتب شد! این فیلمه!، و فیلم دیگه ای رو توی ویدئو می زاره!

صحنه های از فیلم:

امپراطور: ویدر برو اون گراوپ رو وردار ببر هر کس بیرون بود که بر ضد من اجتماع کرده بود بخوره!

دنیس فیلمو از ویدئو در میاره و به امپراطور نگاهی می اندازه!
امپراطور:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اعلامیه‌های سیاه
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 آبان 1384 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعيه لرد ولدمورت:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1384/8/24 16:58:02
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1384/8/25 14:49:20
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1384/8/25 17:44:44
ویرایش شده توسط لوسیوس مالفوی در 1384/9/6 20:33:04
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/23 0:22:31
ارسال شده در: یکشنبه 15 آبان 1384 13:41
نمایش جزئیات
آفلاین
امپراطور در حالیکه شنل سیاهی شبیه به اونی که توی استار واره پوشیده و کلاه حلبی هم به سر داره وارد می شود.

ویدر: امپراطور اون قوطی حلبی که تو سرت گذاشتی، نسبتی با اون روغن جامده که دیروز انداختم توی دله زباله نداشت؟!
امپراطور:
دنیس: ای باقلوا، نبات، ترموکوبل این لرد ویدر که شعور نداره! نمی فهمه چی می گه ویدر قربون اون کلاه حلبیت بشه
ویدر:
امپراطور: آهان حالا بهتر شد بیا بغل عمو
دنیس:
ویدر:
دنیس: امپراطور کبیر، ای راحت الحلقوم دیروز بچه های رو که فرستاده بودیم برای جاسوسی همگی MIA شدند!
امپراطور: نمنه؟
دنیس: همه Missing In Action یعنی همه در حین انجام ماموریت گم و گور شدن!
امپراطور: لردی رو صدا کنید بیاد!

<<لردی جون زحمت بقیه شو خودت بکش!>>

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 شهریور 1384 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1384 19:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اسنیپ قلابی در آزکابان

در پی خبرهایی مبنی بر وجود داشتن بدل جناب دورگه ایشون در جمع خبرنگاران حاضر شدن و سخنانی رو بیان کردند!

خبرنگار: آقای دورگه لطفا تصمیمات خودتونو که دربرابر ظاهر شدن بدل جنابعالی بفرمایید!
دورگه: فردی که خودشو اسنیپ معرفی می کنه توسط نیروهای نوشابه ای تحت فرمان امپراطور کبیر و بنده (صدای امپراطور: هوی مرتیکه ...بوق...بوق... دو دقیقه من نبودم...) بله عرض می کردم... توسط نیروهای نوشابه ای دستگیر شده و هم اکنون در آزکابان به سر می برد و همچنین تحویل شیکمم دادیمش تو جونشو بالا بیاره!
خبرنگار: بسیار خوب چیز دیگه ای نبود جناب دورگه؟!
دورگه: نه شما می تونی بری بمیری
خبرنگار:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1384 08:47
نمایش جزئیات
آفلاین
راهپيمايي مردم به تحريك حذب جادوگرياليستي
به نقل از محافل آگاه سياسي اجتماعي اين اويل حركت اين حذب بود كه با موفقيت آغاز شد با تني چند از افراد اين حذب به گفتگو مينشينيم
گفتگو با سرژ
======
خ: آيا حقيقت دارد؟
سر: بله كاملا دارد ما براي هوايي تازه آمده ايم تا نگيريم ول نميكنيم
خ: از عواقب آن نميترسيد؟
س: نه ما از جان خويش براي ملت گذشته ايم
================
گفتو با برادر حميد
خ: آيا حقيقت دارد ؟
ب: درست است ولي ما تحريك نكرديم اصولا كلمه تحريك واژه غير آسلامي و نا مبارك است كه باعث هرج و مرج ميشود ما فقط گفتيم برويد شورش كنيد همين.
خ: از عواقب آن نميترسيد ؟
ب: نه خير ما و ترس چيزي بگوييد كه به ما بچسبد
++++++++++++++++++++
گفتگو با كالين
ك: به ريش مرلين حقيقت دارد ما براي براندازي آمده ايم از هيچ كس هم نميترسيم گيلدي بايد برود او لياقت ندارد
++++++++++++++++++++++
گفتگو با فرد مجهول حال و موجي استيو هالف
اس: دارد كه دارد خوبش هم دارد از همين جا اعلام ميدارم
گيلدي گيلدي ننگ بر نيرنگ تو!!
وزارت را ندي ميگيرم از چنگ تو!!!
خ: از عوقب آن نميترسيد؟
اس: من ديگه آب از سرم گذشته من را كه ميشناسيد پاش بيافته با لرد ولدمورتم هم جنگيدم و شكستش دادم در نظر سنجي
در ادامه عكس هاي از اين شورش را نشان ميدهيم
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1384 00:26
نمایش جزئیات
آفلاین
خبر هاي رسيده خبر آز آن مي دهد که حذب جديد به وجود آمده قصدي جدي در گرفتن وزارت از گيلدروي لاکهارت دارد اين در حالييست که وقتي خبرنگار شبکه و نوچه شخصي امپراطور(لرد ويدر) درجلوي در حذب رفته بودند شاهد اين ماجراها بودن...اين در حالي بود که دور منطقه اي عده اي از طرفداران حذب جادوگرياليستي حالقه زده بودند و شعار مي دادند
به مصاحبه اي که نوچه شخصي امپراطور براي شما تهيه کرده گوش فرا دهيد
ويدر:سلام خانوم
خانومه:سلام
ويدر ببخشيد شما براي چي اومدين اينجا
خانومه:ما اومديم که بگيم از اين وضع خسته شديم و چون يک حذب مدمي و طرفدار مردم پيدا شده ازش حمايت کنيم من واقعا شاکيم هر جا رو مي بيني از دست اين وزير سوراخ شده فقط با سوراخ بازي مي کنه به جاي اينکه به وزارت برسه...
ويدر:ممنون
و در اخر خبر ها عکسي از يکي از طرفداران حذب مردمي که قول داده بود با ديناميت وزير را منفجر کند...در همين راستا خبري از وزير نيست...اين عکس در نزديکي وزارت خانه گرفته شده و اين فرد با فرياد من وزير را منفجر مي کنم به طرف گيلدي هجوم برده...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: جمعه 25 شهریور 1384 00:24
نمایش جزئیات
آفلاین
امپراطور کبیر فرمان حمله را صادر کردند...

چند لحظه پیش سربازان امپراطوری به رهبری لرد ویدر برای تسخیر وزارتخوانه تضعیف شده دست به یک اقدام نظامی هماهنگ همراه با مرگخوارن زدند...

به گزارش EDNS صدای آزادی بخش امپراطوری ، خیابان های اطراف وزارتخانه بدون مقاوت سقوط کرده اند و سرعت پیشروی نیروهای امپراطوری بسیار بالا است. همچنین شخص امپراطور در بیانیه ای با محکوم کردن سوروس اسنیپ به حمایت از موجودی Undead به نام ویلیام ادوارد اعلام کردند که شخصا با گارد سرخ در این زمینه اقدام خواهند کرد....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!