شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
همون طور که در قوانین نوشته شده، اگه تیمی به امتیازاش اعتراض داشته باشه می تونه درخواست ریزامتیاز بکنه و تیم دونصفه جارو درخواست ریزامتیاز بازیش با خرس های تنبل رو داره.
من اعتراض دارم. فلور دلاکور برای تیم ترسیلوانیا بعد از زمان معلوم شده پست زدند.اگه میشه این کار را کرد که من بگم اعضای تیمم تازه شروع کنند به پست زدن.میشه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! می جنگیم تا آخرین نفس!! می جنگیم برای پیروزی !!! برای عشق !!!! برای گریفیندور .
من اومدم به عنوان یک آدم کاملا بی طرف () یک نکته آموزشی بیان کنم اینجا ... پرسی جان شما که انقدر به علائم نگارشی و استفاده صحیحشون علاقه داری و اهمیت میدی؛ این علائم رو باید به کلمه قبلی چسبوند!
خب درسته سوژتون خیلی قشنگ و زیبا بود. ولی ارتباطش با کوییدیچ خیلی کم بود. اصلا مسابقه همینه. آدم باید کل حواسش را جمع کنه تا اشتباهی صورت نگیره. اگر نه امتیاز ازش کم میشه. اینجا اول دبستان نیست که هر اشتباهی صورت میگیره امتیاز کامل داد.
شوق باید باشه ولی کنارش دقت هم باید باشه.
در ضمن من به سالازار پیام دادم ببینم میان برای داوری یا نه. نگران این مسئله نباشید.
ویکتور تو خودت دیدی من با چه ذوق و شوقی شروع کردم به درست کردن تیم و چه جوری افراد تیم جمع شدن ، خودت دیدی که بعد وزیر کاپیتان شد و تیممون چه جوری شروع کرد به درست کردن سوژه ی اصلی و فرعی و تحقیقاتمون در مورد چیزایی که می خواستیم در موردشون بنویسیم .
اما الآن دیگه هیچ کس توی تیم اون شوقو نداره و اقرار می کنم خودمم دیگه اون جوری نیستم .
همه می ترسن رولشون بد باشه یا از کوییدیچ منحرف بشه یا یه ویرگولو جایی نذارن ، پستشون کمی کوتاه باشه یا به جای نقطه علامت تعجب بذارن.
اعصاب ما چهار نفر به شدت خورده ، خودتم همه ی اینارو می بینی . نمی دونی ما چه قدر کیف کردیم وقتی مسابقمونو می خوندیم ، من خداییش با خوندن پستای وزیر خندم می گرفت ، من که روحیه طنز توم جایی نداره .
با این امتیاز دهیتون همه ی مارو شکستین ، تمام اون تلاشای من از همون اول زمین خورد .
من حرف شما را قبول ندارنم که دارم قلدر بازی در میارم. من فقط نمی تونم دست به امتیازاتی ببرم که دادم. به نظرم درست امتیاز دادم. حالا شما میخوای داور عوض بشه، چشم داور را هم عوض میکنم. دیگه من چی کار کنم؟
در مورد شرکت بازیکنان حق با شماست. با داور جدید هماهنگی میکنم درستش کنه.
عاقا من می خوام به جای کاپیتان همیشه غایب در صحنه از تیم خودمون دفاع کنم.
آقای وزیر شما در طی این اعتراضات به طور واضح گفتید تیم ما به در خشت لای دیوار هم نمیخوره. اصن برفرض اینطوریه و تیم ما بر اساس بازیکنان جوان بسته شده. شما که نباید تو زوق بازیکنان جوان پرور ما بزنید. من از همین جا درخواست جریمه برای این توهین واضح می کنم
در ضمن تیم ما 5 نفره. هوگو اصن تو تیم بازی نمی کنه. این موضوع به تمام داوران ابلاغ شده. در مورد امتیاز ویکتور هم اصن شما فکر کنید من رشوه دادم به داور مشکل شما چیه؟ اصن به شما چه؟:ygrin;
فراموش نکنید کصافط، کثافت نوشته میشه! :zogh:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it