شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
به ریش سفیدی های هممم....در راستای ایجاد تغییر و تحولی در این تاپیک، از دوستانی که قبلا باهاشون صحبت شده و طبق مذاکرات تصمیم گرفته اند که در این فصل،در تیم ریش سفیدان باشند،درخواست میکنم که بیان و در پستی حضور خودشون رو اعلام کنند( پستی که دوست دارید درونش بازی کنید رو هم بگید.فقط حواستون باشه که پست تکراری برندارید.مثلا یک جستجوگر بیشتر نمیتونیم داشته باشیم)
مثال: شناسه ی تد ریموس لوپین من حضور خودم در تیم ریش سفیدان و در پست ***(ترجمه:فلان) را اعلام میکنم.
بعدش من پست میزنم و در پستم همه ی اسامی رو میارم.این شکلی نیازی به تایید مجدد شما نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
اینجانب کاپیتان تیم گرین فایر یادم نمیاد که با خروج پیتر پتی گرو از گرین فایر موافقت کرده باشم. اما با این حال موافقم ولی تمام قیمت این بازیکن باید از تیم خریدار کم شده و به ما اضافه گردد. یعنی ما پیتر را می فروشیم.
خب ... ببخشید ! ما در یک اقدام (؟!) انتحاری برای ارزشی بازی بیشتر به شناسه ی قبلی بازگشتیم ... حالا اعلام وجود می کنیم و خواستاریم که بارتی را از مجازی بودن بیرون آورید و گیلدی را مجازی کنید ...