تکالـــــیف:1.گیاهی که در کتاب دوم باعث بازگشتن بچه ها به حالت عادی شد چه بود در باره اش توضیح دهید(5 امتیاز)اسم این گیاه، مهرگیاه هست. مهرگیاه ریشه هایی به شکل انسان داره که بسیار به نور حساس هستند و هروقت از خاک بیرون کشیده بشن، بلافاصله جیغ میکشند! نوع مونث این گیاه رو که به مهری گیاه هم میشناسن، جیغ های وحشتناک و حتی کشنده ای میکشه! اگه کسی جیغ یک مهری گیاه بالغ رو بشنوه حتی ممکنه بمیره!

مهرگیاه غذای محبوب مارچوبه هاست که در جلسه ی قبل توسط استاد تدریس شد. به خاطر اینکه پروفسور با مهرگیاه کار میکرد، مارچوبه هادست استاد رو گاز گرفته بودند! ( توجیه دروغ استاد در مورد هری و جینی)
گریه ی مهرگیاه و مهری گیاه، خواص درمانی زیادی داره که یکیش همین شفا دادن موجودات خشک شده توسط باسیلیسک و مدوسا و گورگان هست. با سیخونک زدن یا کبریت گرفتن ِ قسمت آدم شکل مهرگیاه، میشه اشکش رو دراورد. همینطور وقتی که ریشه رو از برگها جدا کنی به شدت گریه میکنه.
برگهای مهری گیاه(مونث) خاصیت سمی دارند ولی اگه در عرق استخودوس به مدت نیم ساعت پخته بشن، میتونن به عنوان آنتی زهر استفاده بشن.
2.در کتاب شیش پروف معجون سازی یک گیاهی رو از گلخونه میچید که خواص دارویی داشت اون چی بود دربارش توضیح بدید(5 امتیاز)پروفسور اسلاگهورن، درحال چیدن برگهای گیاه تنتاکولا بود. این گیاه بسیار نادر هست و در شرایط خاصی پرورش داده میشه. اون برگها هم قیمتی هستند و تو بازار سیاه خوب فروش میرن. البته پروفسور اسلاگهورن از مادام اسپراوت اجازه گرفته بود برای چیدنشون.

شاخک هاش همینجوری رو هوا ول هستند و به هر چیزی که بهش دست بزنه میپیچینن. اگه انسانی به این گیر شاخه های این گیاه بیفته ، تا وقتی که یه فحش زشت نده رها نمیشه و اگه سعی کنه در بره، نیش سمی اون شاخکا رو نوش جون میکنه!
3.فکر کنید دوست شما با سم اژدها کش مسموم شده!شما از چه گیاهی استفاده میکنید؟چگونه گیاه را اماده میکنید مزه ی ان چه طور است؟(توضیح کامل 10 امتیاز)خب سوال خیلی کلیه! بستگی داره کدوم دوست آدم باشه؟! مثلا اگه من هری پاتر باشم و رون مسموم شده باشه، خب پا میندازم رو پام و به صحنه ی لذت بخش مردن ِ برادر زنم نگاه میکنم

یا اگه مثلا مصدوم ما ، سیریوس بلک (برادر مطرود بنده) باشه خب تلاش میکنم در اون چند لحظه ، درد بیشتری بکشه!
حالا بر فرض که واقعا خواستیم مصدوم رو نجات بدیم، باز بستگی داره که سم مورد نظر چه اژدها کشی بوده؟! یعنی مخصوص چه اژدهایی بوده؟! اگه مربوط به شاخدم مجارستانی باشه که خب کاری از دست ما ساخته نیست و میشه رفت سراغ کارای دفن و کفن !
اگه سم مخصوص اژدهای پوزه کوتاه یا شاخ دراز و یا شیر اژدها و ... باشه، باز میشه یکاریش کرد! برای نجات جون مصدوم ، باید اشک مهرگیاه بالغ رو به روش های مطرح شده کشید و به همراه دم کرده ی برگهای مهری گیاه بالغ گذاشت که جوش بیاد . بعد با اضافه کردن عصاره ی عنگبین عبوس و خرد شده ی سالانیسکاو و تاپاله ی چایی میشه معجونی درست کرد و به خورد مصدوم مسموم داد. بو و طمع بسیار بدی داره و به غلظت مخاط بینی گراوپ هست . بوی بدش رو میشه با افزودن عصاره ی گل ارکید بهتر کرد ولی مزه اش رو نچ!
4.از کجا میتوان گیاهی که بیماری ها را درمان میکن و گیاهی که سم را از بین میبرد از هم تشخیص داد؟(5 نمره)خب برگ مهری گیاه ها (نوع مونث) خاصیت ضد سم دارند. یه راهش خب اینه که از خاک بکشونیمشون بیرون اگه جیغ کشیدن و مُردیم، خب اون نوع مونث هست!

البته راه دیگه و کم تلفات تری هم هست ؛ برگ مهری گیاه ها دارای رگه ها و دون دونای بنفش هستند و به راحتی با چشم شناسایی میشن. (به عکس اول مراجعه شود)
5. به نظر شما هری و جینی به چو چه گفتند توضیح بدید(3 امتیاز)هری و جینی دست در دست هم به سمت چو اومدند. پروفسور چو با دیدن این صحنه اشک تو چشاش حلقه زده بود. جینی با لبخند موزمارانه ای به شکل عشقولانه ای فقط به هری نگاه میکرد و دستش رو هی میفشرد. تحمل دیدن این صحنه برای پروفسور چو خیلی سخت بود به طوری که خواست وارد کلاس بشه ولی هری صدا زد: چو!
قلب چو لحظه ای از تپش واساد .
_ یادته سال چهارم بهت گفتم بیا با هم برقصیم گفتی نه؟!
چو : اشتباه کردم

_ تو دلم رو شکستی ... خب حالا حقت همینه که تا ابد تنها بمونی و به نوه نتیجه ی من و جینی تو هاگ درس بدی!
هری این رو گفت و شروع به رقصیدن با جینی کرد.
پرفسور:
چه احساسی در باره ی اتمام ترم دارید؟(2 امتیاز)اصن خراب ! داغون! له له ام! نپرس که آنپاس آنپاس م شدید! احساس میکنم که در یک لحظه همه ی بد بخت بیچارگی های هری تو وجودم اومد ... خرااااب!