جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  142 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  254 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  248 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  232 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس گياهشناسي
ارسال شده در: یکشنبه 17 شهریور 1392 00:20
نمایش جزئیات
آفلاین
هنوز میتونید تکلیف ارسال کنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: شنبه 16 شهریور 1392 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور همون طور که تو پیام شخصی هم گفتم من با تحقیق فهمیدم جواب سوال 2 تنتاکولا ست.
من آکواماری و ریشه ی آبدار رو از خودم در آوردم ولی برگای زیاد و گرگ میش رو از تو کتاب در آوردم و فقط اسمشو نمیدونستم!
من ریشه ی این اسم رو دراوردم:در زبان لاتین به پاهای اختاپوس "تنتاکل" میگن و این گیاه به خاطر شاخه های تنتاکل مانند و نیش دار تنتاکولا نام گرفته.

استاد تورو خدا نمره شو بهم بده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اصالت و قدرت برای لحظه اوج! به یک باره خاموشی ما برای دگرگونی شما...
بهتر است به یک باره خاموش شد تا ذره ذره محو شد...
اسلیترین

ارسال شده در: شنبه 16 شهریور 1392 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
تست نمرات!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

ارسال شده در: دوشنبه 11 شهریور 1392 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالیف:

1ـگیاهی که در کتاب دوم باعث بازگشتن بچه ها به حالت عادی شد چه بود؟در باره اش توضیح دهید.(5امتیاز):

آن گیاه،ماندریک،ماندراگورا،مردمگیاه و مهرگیاه نام دارد.مادام پامفری و پرفسور اسپراوت بعد از بالغ شدن این گیاهمعجونی از آن ساختند که باعث شد افرادی که تحت تاثیر انعکاس چشمان باسیلیسک قرار گرفته بو دند به حالت عادی بازگردند.
این گیاه از تیره ی بادنجانیان است که دارای ریشه ی ضخیم و گوشت دار و غالباً دو شاخه است.
شکل ظاهری این ریشه به هیکل انسان شباهت دارد و به همین دلیل در بین ملل افسانه های مختلف در باره ی این گیاه رواج یافته است.
این گیاه یه نیروبخش قویه و با استفاده از این گیاه کسانی رو که تغییر شکل دادن یا نفرین شدن به حالت اول برمیگردونن.
ابته جیغ این گیاهبرای افراد عادی خطرناکه چون بلافاصله باعث مرگ میشه اما،جیغ نوزاد این گیاه
باعث بیهوشی و گیجی در چند ساعت میشه.
تصویر گیاه ماندریک:تصویر تغییر اندازه داده شده

2ـ در کتاب شیش پروف معجون سازی گیاهی رو از گلخونه میچید که خواص دارویی داشت اون چی بود؟درباره اش توضیح بدید.(5امتیاز):

نام این گیاه، گیاه آکواماری است. دلیل گزاشتن این اسم روی اون ریشه ی پر آب و گوشتیه اونه.
این گیاه دارای برگ های بسیاره و اگه در گرگ و میش صبح برگ های این گیاهو بچینی خاصیت و اثر بخشی بیشتری داره و در معجون سازی هم کاربرد داره.

فکر کنید دوست شما با سم اژدها کش مسموم شده شما از چه گیاهی استفاده میکنید؟
چگونه گیاه را آماده میگنید؟مزه ی آن چطور است؟

من از برگ های گیاه بامبو،پرچم گل ارکیده ی استواییویه تیکه از چوب درخت زبان گنجشک
استفاده میکنم. اول باید موادی که گفتم رو توی یه پاتیل عصاره ی مرتلب بجوشونید و بعد از به دست اومدن یه ماده ی یک دست فسفری 5 قطره چرک خیارک بهش اضافه کنید.
مزه ی این معجون یه جورایی به شربت هفت تخمه و شربت آلبالو شباهت داره و یکم به تلخی میزنه.

[b]از کجا میتوان گیاهی را که بیماری را درمان میکند از گیاهی که سم را از بین میبرد تشخیص داد؟(5امتیاز):[/b]

فرق این گیاهان از ریشه شونه! بله،از ریشه.در ریشه ی گیاهانی که بیماری را درمان میکنندممکنه رگه های سبز، آبی کم رنگ، قرمز و نارنجی دیده بشه. اما در گیاهانی که سم رو ازبین میبرند
ممکنه رگه های آبی پررنگ،بنفش،سیاه،قهوه ای،طلایی و لیمویی دیده بشه!

به نطر شما هری و جینی به چو چه گفتند؟(3امتیاز):

هری و جینی در حالی که دست دور گردن یکدیگر انداخته بودند یکصدا به چو گفتند:
ـ آهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــای خوشگله!
و وقتی چو با ناز گفت:
ـ بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــعلـــــــــــــــــــه؟
آن ها گفتند:
ـ لا دندونات پشگله! و هرهر خندیدند.

چه احساسی در باره ی اتمام ترم دارید؟(2امتیاز):
والا؛احساس بدی دارم.خیلی دوس داشتم بازم ادامه داشت، البته میدونم بازم هست اما خب،دیر شروع میشه.

باتشگر از استاد گرامی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنجلینا جانسون در 1392/6/11 22:37:10
ویرایش شده توسط آنجلینا جانسون در 1392/6/11 22:40:04
ویرایش شده توسط آنجلینا جانسون در 1392/6/11 22:41:29
اصالت و قدرت برای لحظه اوج! به یک باره خاموشی ما برای دگرگونی شما...
بهتر است به یک باره خاموش شد تا ذره ذره محو شد...
اسلیترین

ارسال شده در: دوشنبه 11 شهریور 1392 00:24
نمایش جزئیات
آفلاین

1.گیاهی که در کتاب دوم باعث بازگشتن بچه ها به حالت عادی شد چه بود در باره اش توضیح دهید(5 امتیاز)

من اول باید اعتراض خودم رو به این حرکت رولینگ نشون بدم که چنین موجود با ارزش و زیبایی رو نابود کرد تا چهار تا دانش آموز بی ارزش مثل هرمیون رو به زندگی برگردونه . شاید خیلی ها متوجه باشن و اطلاعات کافی نداشته باشن ولی من و شما میدونیم که این گیاه ها ، فقط گیاه عادی نیستن . این گیاه ها جون دارن و از کشته شدن میترسن و از اینکه تبدیل به دارویی برای دیگران بشن بدشون میاد . این حرکت غیر انسانی واقعا قابل بخشش نیست . اگر اون موقع من جای دامبلدور مدیر بودم ، جون هرمیون و کالین و بقیشون رو میگرفتم و میدادم این گیاه ها بیشتر و بهتر رشد کنن که حداقل یه سود و زیبایی به جهان ببخشن .

اسم این گیاه مهرگیاه (Mandrake) هست . شاخه این گیاه ها معمولا خیلی محکم و زخیم هست و در دریا های اطراف هاگوارتز رشد میکنن . زمانی که شما این گیاه ها رو از خاک در میارید ، به علت ترسی که بهشون وارد میشه و سریع متوجه میشن که قصد کشته شدن و خورانده شدن دارن ، جیغ های وحشتناکی میکشن که همون باعث میشه دلتون بسوزه و برگردونیدش سر جاش .

2.در کتاب شیش پروف معجون سازی یک گیاهی رو از گلخونه میچید که خواص دارویی داشت اون چی بود دربارش توضیح بدید(5 امتیاز)

ونوموس تنتاکولا گیاهی هست که سبز زنگ ، دندان دار و حامل سم های کشنده هست که اگر به به کسی برخورد کنه احتمال مرگش از زهر مار هم بیشتر هست . برای استفاده از این گیاه حتما باید کسی که تجربه کافی داره باشه در کنارتون . اگر در کتاب شیش اسلاگهورن یکی از اینها رو به سمت هری پرت میکرد و هری رو میکشت دیگه این همه مشکل به وجود نیومد و همه چی به خوبی و خوشی به پایان میرسید .

در صورتی که این گیاه بهتون حمله کرده و عصبی بود ، باید از ورد دیفندو برای جلوگیری ازش استفاده کرد . مهلت خیلی کمی دارید و اگر عجله نکنید یا در اجرای ورد اشتباهی بکنید ، زندیگتون در خطر خواهد بود .

استفاده های این گیاه ، پزشکی هست ولی در مغازه شوخی ویزلی ها میتونید ببینید که جرج و فرد ( هی جرج ) از هسته این گیاه استفاده کردن چون هسته این گیاه صدای گوشخراشی تولید میکنه حتی اگر در شرایط مناسب زندگیش نباشه .

3.فکر کنید دوست شما با سم اژدها کش مسموم شده!شما از چه گیاهی استفاده میکنید؟چگونه گیاه را اماده میکنید مزه ی ان چه طور است؟(توضیح کامل 10 امتیاز)

بستگی داره که دوست من کی باشه . مثلا اگر دوست عزیزم جیمز پاتر باشه ( ) حتما برای خودم یه معجون پاپکورن مانند درست میکنم و میشینم و نگاه میکنم چجوری میمیره . اما اگر بخوام واقعا نجاتش بدم از گیاه درخت بید به همراه گل رز استفاده میکنم .

طرز آماده کردن این طوری هست که این دو تا گیاه رو میریزی تو آب و چون وقت نیست و دوستت در حال مرگ هست با چوب دستی آب رو جوش میاری . کمی نمک بهش اضافه میکنی و اگر خواستی میتونی کمی روغن هم بریزی توش ولی خب نه زیاد که دوستت نجات پیدا نکنه بعد از مرض مرگی بمیره .
بعد از 10 دقیقه صبر ، سوپی سبز رنگ به وجود میاد که اون رو به دوستتون میدید تا بخوره . طعمش کمی شور خواهد بود ولی خب مطمئن نیستم چون خودم شخصا تا حالا توسط سم اژدها کش مسموم نشدم .

4.از کجا میتوان گیاهی که بیماری ها را درمان میکن و گیاهی که سم را از بین میبرد از هم تشخیص داد؟(5 نمره)

یک راه خیلی خوب هست و اونم اینه که پاتر و تمام دوستان و اجداد و فرزندان و غیرش رو میاری و یکی از اونها رو مریض میکنی و یکی رو سم زده . بعد گیاه ها رو بهشون میخورونی تا ببینی کدوم به نتیجه میرسه و تشخیصشون میدی .

راه دیگه هم هست که کمی سخت تر هست و اونم اینه که میری کتابخونه هاگوارتز و کتاب گیاه های جادویی ضد سم و ضد بیماری رو میاری و از روش میبینی که کدوم مال چه کاری هست .

5. به نظر شما هری و جینی به چو چه گفتند توضیح بدید(3 امتیاز)

جینی بهش گفت که دیدی بالاخره هری رو من تور زدم و مال خودم شد و بچه دار شدم ازش و خلاصه باهاش عروسی کردم ؟
هری در مورد سدریک باهاش حرف زد و در این مورد که چقد وحشتناک کشته شد و چقد خنده دار بود صحنه که تا وارد خانه ریدل شدن نور سبز رنگی اومد و شپلخ شد .

هر دوشون با قیافه به چو خندیدن و رفتن سر جاشون نشستن .

چه احساسی در باره ی اتمام ترم دارید؟(2 امتیاز)

احساس خوبی ندارم چون ترم دانشگاه های ماگلی شروع میشه و خب درس های سنگین تری در انتظارم خواهد بود . :vay:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: یکشنبه 10 شهریور 1392 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
1.گیاهی که در کتاب دوم باعث بازگشتن بچه ها به حالت عادی شد چه بود در باره اش توضیح دهید(5 امتیاز)

استاد!
اینو من مامانم تعریف کرده واسه م. مامان من حتی چشیده مزه ی این گیاهو
میگفت اسمش مهرگیاه بوده. آدمای عادی اگه بخورن پر تحرک و هایپر میشن.
اما آدمای خشک شده اگه بخورن تازه عادی میشن.
اینه قضیه ی این مهرگیاهه.
آقا حالا ما اومدیم و این مهرگیاه رو توی گلخانه ی تاریک اصلاح ژنتیک کردیم... هیچی .

2.در کتاب شیش پروف معجون سازی یک گیاهی رو از گلخونه میچید که خواص دارویی داشت اون چی بود دربارش توضیح بدید(5 امتیاز)

استاد. انصافا این انصافه؟
کتاب شیش مامان بابای من رو هم 30 ساله بودن فکر کنم! من کجا بودم که بخوام همچین اطلاعاتی داشته باشم؟
تازه این یه مورد رو مامانم هم نمیدونست که برام تعریف کنه

3.فکر کنید دوست شما با سم اژدها کش مسموم شده!شما از چه گیاهی استفاده میکنید؟چگونه گیاه را اماده میکنید مزه ی ان چه طور است؟(توضیح کامل 10 امتیاز)

سم اژدها کش؟! پروفسور چانگ؟ مگه هافلی ها روی هم چند نفرن که تازه مسمومیت با سم اژدها کش هم بینشون رواج میدین؟
من تصور میکنم که یکی از دوستان غیر هافلی بوده.
خب من... من...
من دافنه رو برمیدارم میندازم تو پاتیل می جوشونم. بعد یه کم از اون جوشونده میدم بخوره. اگه فایده نداشت تریپ هری پاتری برمیدارم و پادزهر بیزوار میندازم تو حلقش.
اوه ولی انگار پادزهر بیزوار هم جواب نداد
یه آوادا میزنم تا زجر نکشه زیاد!

هی هرچی من هیچی نمیگم!
هی هرچی من هیچی نمیگم!
بابا من رو هم مگه چند سالمه که از این مسائل ازم سوال میپرسین خب؟
لابد عمه چار تا جیغ و ویغ کرده سر چو که پاتو بکش از زندگیم بیرون من بچه دارم، زندگی دارم!

نمیدونم چرا همیشه آخر ترم ها، چه کلاس زبان، چه مدرسه مشنگی، چه هاگوارتز همینو میپرسن.
من... خب همه احساس دارن. اما نمیدونم چرا من هیچ احساسی ندارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: جمعه 8 شهریور 1392 12:33
نمایش جزئیات
آفلاین

همانطور که واضح و مشخص است آن گیاه مهرگیاه بود. بنده چند باری این گیاه را از نزدیک دیده ام اما زمانی که در کتاب دوم بچه های هاگوارتز را به حالت عادی برگرداند بنده به همراه بلاتریکس و چند نفری از مرگخواران در آزکابان به سر میبردم و مشغول آب خنک خوردن بودم. منتها بعدها که از آن جا آزاد شدیم و در کتاب هفتم به هاگوارتز حمله کردیم و در جنگل ممنوعه مشغول گشت زدن بودم یک عدد دفترچه خاطرات پیدا کردم که یکی از دانش آموزان هاگوارتز در ورق های ابتدایی آن توضیح داده بود که:
" یادش بخیر. یه زمانی بچه بودیم کلاس دوم بودیم. رفتیم کلاس گیاهشناسی پرفسور اسپراوت هری پاتر و بر و بچس هم بودن. ییهو یه گیاهی جیغ زد همه در گوشاشونو گرفتن و از کلاس فرار کردن ولی رولینگ واسه اینکه قضیه ضایع نشه الکی از خودش یه چیزایی نوشت و گفت اون جلسه با خوبی و خوشی برگزار شد! چاخان!"

عرض شود بنده در کتاب ششم هم متاسفانه درگیر کارهای حمله مخفیانه و هجوم به هاگوارتز بودم که همانطور که در جریان هستید اون اسنیپ خائن بالاخره دامبل رو بالای برج هاگوارتز شوت کرد پایین مرد. خلاصه ما درگیر کارها بودیم ولی در داخل هاگوارتز هم جاسوسانی داشتیم که یه کارایی میکردند و یه اخباری به ما میرسوندن. اون جاسوس ها به ما گفتن که استاد گیاهشناسی اون زمان هاگوارتز آدم چاخانی بوده و بیشتر از گیاه های مشنگی استفاده میکرده ولی میگفته که اینا جادوئین و شفا بخشن و این حرفا. مثلا همین گیاهی که شما گفتید در اصل دم کرده سکنجبین بوده ولی یارو الکی میگفته فلانه.

از توصیه های ایمنی این است که ابتدا به ساکن آرامشمان را حفظ کنیم. در اینجور مواقع حفظ آرامش و خونسردی بسیار مهم است. ولی به این قضیه نیز واقف هستیم که دوست ما با سمی مسموم شده که قادر است حتی یک اژدها را بکشد یعنی سم اژدها کش و بنابراین باید تا حد امکان سریع عمل کنیم تا کشته نشود. پس و سپس مواد لازم:

یـــک_ گیاه "پادزهر". یک عدد. دقت شود که پادزهرهای جادویی بر خلاف پادزهرهای مشنگی انواع مختلفی دارند و پادزهری که ما در اینجا نیاز داریم "پادزهر سم اژدها کش" است که در کوه هایی که مادر هاگرید و غول های همنوعش به دنیا آمده اند فقط پیدا میشود.

دو_ عصاره سکنجبین. دو قاشق غذاخوری. این عصاره خاصیت کاتالیزوری دارد و حتی مهندسین شیمی مشنگی از این گیاه در ترکیب هایشان استفاده میکنند زیرا مواد را بسیار زود حل میکند و در تهیه معجون ها و داروها بسیار کمک میکند زیرا مواد را در طرفه العینی با یکدیگر پیوند میدهد.

ســـه_ دم کرده اسطوقودوس. یک لیوان چایی خوری. این دم کرده خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و باعث میشود داروی ما از هر لحاظ سالم و ایمین باشد و هیچ گونه باکتری و یا ویروس جادویی در آن نفوذ نکند.

چهــــار_ گل بابونه، عرق کاسنی، جوشونده پوره سیب زمینی و علف خام به میزان لازم.

بعد از آماده کردن همه این مواد اگر دوست ما جان به جان آفرین تسلیم کرده بود که پیگیر برگزاری مراسم ختم و کفن و دفن میشویم اما اگر حتی به احتمال یک درصد هنوز در قید حیات بود این مواد را با هم مخلوط کرده و در با دمای 45 درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه در فر میگذاریم تا آماده شود. سپس از فر در می آوریم و گیاه پادزهر که هنوز قسمتی از آن به صورت جامد موجود است را تکه تکه میکنیم، دهان دوستمان را باز میکنیم و فرو میکنیم در دهانش. سپس دهان را میبندیم و منتظر میشویم که ببینیم آیا باید مجددا پیگیر مراسم کفن و دفن شویم و یا بیمار احیا شده و ادامه مراحل احیا سازی او را انجام دهیم.

شایان ذکر است مزه این گیاه بسیار تلخ است و اصولا خود گیاه نیز لزج است پس اگر موقع بستن دهان بیمار هرگونه صحبتی مانند اینکه "خفه شدم!"، "ولم کن نامرد!" و "بذار بمیرم!" ایراد کرد شما توجه نکنید و کار خودتان را انجام دهید و به مسئولیت سنگینتان واقف باشید و مسئولیت پذیر باشید و بدانید کار بزرگی انجام میدهد و اجر شفادهندگان سنت مانگو در انتظار شماست.

4.از کجا میتوان گیاهی که بیماری ها را درمان میکن و گیاهی که سم را از بین میبرد از هم تشخیص داد؟(5 نمره)

اصولا گیاهانی که بیماری ها را درمان میکنند رنگ بندی دارند و در رنگ های مختلف موجود هستند کافی است شما سه شنبه ها به سه شنبه بازارهای جادویی هاگیزمید و یا دیاگون تشریف ببرید تا ببینید که گیاهان دارویی مانند گل های بابونه، زنبق و میمون، در رنگ های سبز و صورتی و ابی و قرمز و بنفش موجود هستند و قابل خرید.

اما!! گیاهانی که سم ها را از بین میبرند و اصطلاحا پادزهر هستند همیشه به رنگ همان زهر هستند و در اکثر مواقع فوق العاده سیاه رنگ هستند زیرا خاصیت کشیدن سم به داخل خود و دفع آن را دارند و ناخوداگاه با این رنگ ها رشد و نمو کرده اند و نسل های بعد از آن ها نیز به همین رنگ ها درآمده اند و باقی مانده اند.

هری مانند اکثر سیاستمداران بعد از اینکه لرد ولدمورت را شکست داد رییس اداره کارآگاهان شد بی جنبه شد و مدام به این و اون اصطلاحا "سوز" میذاشت! مثلا هر جا یه مرگخوار دست و پا شکسته میدید که از جنگ هاگوارتز زنده باقی مونده بود مدام بهش میگفت "سیاه سوخته"، "بدبخت"، "شکست خورده" و از این قبیل عبارات. به خود بنده نیز یک بار جسارت کرد و گفت "دالی موشه" که بنده با همان عصا و تشکیلات رفتم تو حلقش و تا چند وقت الکی میگفتن رفته ماموریت و سخنگوش به جاش حرف میزد وگرنه همه میدونستن دهنشو آوردم پایین!

کلا به همین خاطر هری و همینطور جینی زیاد دک و دهن درستی نداشتند و از هر کی قبلنا خاطره بد داشتند بهش چیز میگفتند مثلا وقتی بچه شونو آورده بودن هاگوارتز و چو را دیدن که گیاهشناسی تدریس میکند بهش گفتن اخرش آشپز و علفی و بیل به دست شدی و رفتی تو باغچه کار میکنی و مدام هم به هم تنفس مصنوعی میداند تا به چو سوز بذارن!

احساس آزادی، انجام تکلیف و رهایی. این ترم هاگوارتز درست در شلوغ ترین برهه زندگی بنده واقع شده بود و واقعا سخت بود شرکت کردن در آن هر چند گاهی لذت بخش هم بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 00:36
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالـــــیف:

اسم این گیاه، مهرگیاه هست. مهرگیاه ریشه هایی به شکل انسان داره که بسیار به نور حساس هستند و هروقت از خاک بیرون کشیده بشن، بلافاصله جیغ میکشند! نوع مونث این گیاه رو که به مهری گیاه هم میشناسن، جیغ های وحشتناک و حتی کشنده ای میکشه! اگه کسی جیغ یک مهری گیاه بالغ رو بشنوه حتی ممکنه بمیره!

مهرگیاه غذای محبوب مارچوبه هاست که در جلسه ی قبل توسط استاد تدریس شد. به خاطر اینکه پروفسور با مهرگیاه کار میکرد، مارچوبه هادست استاد رو گاز گرفته بودند! ( توجیه دروغ استاد در مورد هری و جینی)

گریه ی مهرگیاه و مهری گیاه، خواص درمانی زیادی داره که یکیش همین شفا دادن موجودات خشک شده توسط باسیلیسک و مدوسا و گورگان هست. با سیخونک زدن یا کبریت گرفتن ِ قسمت آدم شکل مهرگیاه، میشه اشکش رو دراورد. همینطور وقتی که ریشه رو از برگها جدا کنی به شدت گریه میکنه.
برگهای مهری گیاه(مونث) خاصیت سمی دارند ولی اگه در عرق استخودوس به مدت نیم ساعت پخته بشن، میتونن به عنوان آنتی زهر استفاده بشن.

پروفسور اسلاگهورن، درحال چیدن برگهای گیاه تنتاکولا بود. این گیاه بسیار نادر هست و در شرایط خاصی پرورش داده میشه. اون برگها هم قیمتی هستند و تو بازار سیاه خوب فروش میرن. البته پروفسور اسلاگهورن از مادام اسپراوت اجازه گرفته بود برای چیدنشون.

شاخک هاش همینجوری رو هوا ول هستند و به هر چیزی که بهش دست بزنه میپیچینن. اگه انسانی به این گیر شاخه های این گیاه بیفته ، تا وقتی که یه فحش زشت نده رها نمیشه و اگه سعی کنه در بره، نیش سمی اون شاخکا رو نوش جون میکنه!

خب سوال خیلی کلیه! بستگی داره کدوم دوست آدم باشه؟! مثلا اگه من هری پاتر باشم و رون مسموم شده باشه، خب پا میندازم رو پام و به صحنه ی لذت بخش مردن ِ برادر زنم نگاه میکنم

یا اگه مثلا مصدوم ما ، سیریوس بلک (برادر مطرود بنده) باشه خب تلاش میکنم در اون چند لحظه ، درد بیشتری بکشه!

حالا بر فرض که واقعا خواستیم مصدوم رو نجات بدیم، باز بستگی داره که سم مورد نظر چه اژدها کشی بوده؟! یعنی مخصوص چه اژدهایی بوده؟! اگه مربوط به شاخدم مجارستانی باشه که خب کاری از دست ما ساخته نیست و میشه رفت سراغ کارای دفن و کفن !
اگه سم مخصوص اژدهای پوزه کوتاه یا شاخ دراز و یا شیر اژدها و ... باشه، باز میشه یکاریش کرد! برای نجات جون مصدوم ، باید اشک مهرگیاه بالغ رو به روش های مطرح شده کشید و به همراه دم کرده ی برگهای مهری گیاه بالغ گذاشت که جوش بیاد . بعد با اضافه کردن عصاره ی عنگبین عبوس و خرد شده ی سالانیسکاو و تاپاله ی چایی میشه معجونی درست کرد و به خورد مصدوم مسموم داد. بو و طمع بسیار بدی داره و به غلظت مخاط بینی گراوپ هست . بوی بدش رو میشه با افزودن عصاره ی گل ارکید بهتر کرد ولی مزه اش رو نچ!

خب برگ مهری گیاه ها (نوع مونث) خاصیت ضد سم دارند. یه راهش خب اینه که از خاک بکشونیمشون بیرون اگه جیغ کشیدن و مُردیم، خب اون نوع مونث هست! البته راه دیگه و کم تلفات تری هم هست ؛ برگ مهری گیاه ها دارای رگه ها و دون دونای بنفش هستند و به راحتی با چشم شناسایی میشن. (به عکس اول مراجعه شود)

هری و جینی دست در دست هم به سمت چو اومدند. پروفسور چو با دیدن این صحنه اشک تو چشاش حلقه زده بود. جینی با لبخند موزمارانه ای به شکل عشقولانه ای فقط به هری نگاه میکرد و دستش رو هی میفشرد. تحمل دیدن این صحنه برای پروفسور چو خیلی سخت بود به طوری که خواست وارد کلاس بشه ولی هری صدا زد: چو!
قلب چو لحظه ای از تپش واساد .
_ یادته سال چهارم بهت گفتم بیا با هم برقصیم گفتی نه؟!
چو : اشتباه کردم
_ تو دلم رو شکستی ... خب حالا حقت همینه که تا ابد تنها بمونی و به نوه نتیجه ی من و جینی تو هاگ درس بدی!
هری این رو گفت و شروع به رقصیدن با جینی کرد.
پرفسور:

اصن خراب ! داغون! له له ام! نپرس که آنپاس آنپاس م شدید! احساس میکنم که در یک لحظه همه ی بد بخت بیچارگی های هری تو وجودم اومد ... خرااااب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1392/6/7 0:46:15
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 شهریور 1392 12:47
نمایش جزئیات
آفلاین
چند نکته که یادم رفت بگم :

لطفا! برای سوال های 10 انتیازی کامل جواب بدبید!

برای همین مورد به یک سری نمره 8 دادم

برای سوال 5 اگه توصیف صحنه باشه باحال تره!

اگه طنز باشه هم که دیگه به نفع خودتونه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

ارسال شده در: چهارشنبه 6 شهریور 1392 01:25
نمایش جزئیات
آفلاین
راستی بگم که سعی کنید تکالیفتون طنز باشه!

ریونکلاو:

دافنه گرین گرس:

10+3+2+9+3+3=30

لینی وارنر:

10+3+2+10+3+3=31

پاداما پاتیل:

9+3+2+10+3+3=30

اماندا بروکل هرست:

9+3+2+10+3+3=30

امتیاز راونکلاو
= 31

گریفیندور:

جیمز سیریوس پاتر:

10+3+2+10+3+3=31

از مارچوبه خیلی خوشم اومد!

لی جردن:

10+3+2+10+3+2=30

لیلی اونز:

10+3+2+9+3+3+1=31

چون خیلی خوب جواب دادید مشکلی نیست!

امتیاز گریفیندور:23
[color=009900]

[b]اسلیترین

انتونین دالاهوف:

10+3+2+8+3+3=29

عکس جالبی بود

ریگلوس بلک:

10+3+2+10+3+3=31

سوروس اسنیپ:

10+3+2+10+3+3=31

ایلین پرنس:

8+3+2+10+3+3=29

امتیاز اسلیترین:23

[/color]
[size=large]
هافلپاف:

رز ویزلی:

9+3+2+10+3+3+1=31

امتیاز هافلپاف: 8

بهترین شاگرد:

لیلی اونز:

به خواطر تکلیف شماره ی یکشون چون خیلی زیبا و متفاوت بود(1 امتیاز تشویقی)

مظلوم ترین شاگرد:

رز ویزلی:

یعنی گریم گرفت برای این شاگرد یه تنه میاد و پست میزنه(یک امتیاز تشویقی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست