Le communiqué die
ترجمه: کلمه فرانسوی به معنای: "اعلامیه مرگ"
نوع: سیاه
درجه خطر: ***** فوق خطرناک
مخترع: فرانک هلیت(فرانسوی)"(1820-1897)"
سال اختراع:
1866 میلادی
در مورد افسون:
این افسون در سال 1866 توسط فرانک هلیت، مخترع افسون های تاریکی اختراع شد. آقای هلیت پس از اختراع این افسون که با وسیله آن یک خانواده ماگل را در بوردو به قتل رساند، توسط وزارت جادوگری فرانسه تحت تعقیب بودند. ازجزئیات اختراع این افسون چیزی در دست نبود تا هنگامی که پناهگاه وی کشف شد و وی را دستگیر کردند. سپس از میان صندوق های وی گزارشات لحظه به لحظه اختراع افسون را یافتند که از زبان خودش است، به شرح زیر می باشد:
صبح روز چهارم سپتامبر، به آزماایشگاهم رفتم، واقع در زیر زمین ساختمان منزلم. دیشب همه وسایل و موارد لازم را برای اختراع افسون آماده کرده بودم. اکنون زمان اختراع افسون رسیده بود. بارها اصول های رادانت* و منطق و فلسفه های آرشاکیدیلوس* را مرور کرده بودم. اکنون زمان آن رسیده بود تا با استفاده از ادقام منطق هزارم از فلسفه آرشاکیدیلیوس با اصول نهم رادانت، یک افسون فوق مرگبار اختراع کنم و با استفاده از آن جهان را در تاریکی فرو برم. در ابتدا دو چوبدستی بدست گرفتم. افسون مرگ" آواداکاداورا" از جوبدستی اول و افسون مارشیسومات را از چوبدستی دوم خارج کردم و فورا نوک چوبدستی را به هم چسباندم. هاله ای بنفش ایجاد شد. موقع آن بود که نام افسونم را به زبان آورم تا چوبدستی آن را جذب کند و طبق فلسفه نوین انتقال افسون، افسون من به نیروی سایر جوبدستی ها منتقل گردد." اعلامیه مرگ"
کاربردهای افسون:
سازمان جهانی افسون های جادویی، این افسون را از درجه فوق خطرناک دانسته است و هرگونه استفاده از این افسون کیفر های شدید قانونی دارد. این افسون دارای برد نامحدود است و اگر مانعی محکم در سر راه افسون قرار نگیرد به هیچ وجه متوقف نخواهد شد. اجرای افسون بسیار دشوار است. در واقع حدود یک قرنی میشود که گزارشی از استفاده آن به گوش نرسیده است. در صورتی که کسی موفق با اجرای افسون شود باید 5 متر با نزدیکترین مانع مسیر شلیک افسون از وبدستی قرار گیرد. زیرا افسون در صورتی که به مانعی مخصوصا بدن انسان اصابت کند هاله های مرگبار به صورت دایره ای شکل تا شعاع 5 متری از هر طرف ان مانع ایجاد می کند و تمام موجودات زنده آن محدوده دایره فرضی را نابود میسازد؛ چه انسان و چه غیر انسان.
درباره مخترع:
فرانک هلیت، در 18 آگوست سال 1820 در شهر بوردو فرانسه متولد شد. پدر و مادر وی از جادوگران تماما اصیل فرانسوی بودند. صرفا والدین وی انسان های درستی بودند و جادوی خود را جهت خدمت صرف می کردند. اما فرانک از همان کودکی شیطنت های خود را شروع کرده بود و به سمت جادوی سیاه گرایش پیدا کرد. در سن یازده سالگی در حالیکه والدینش قصد داشتند وی را عازم یکی از مدارس عالی جادوگری فرانسه کنند، اما خود وی علاقه شدیدی به تحصیل در درم اشترانگ بلغارستان نشان داد از این رو به همراه خانواده اش عازم بلغارستان شد. حدود 7 سال در بلغارستان سکونت داشتند. پس از پایان دوره تحصیلی درم اشترانک وی در راه بازگشت به فرانسه همراه پدر و مادرش، اقدام به قتل والدین خود کرد و به تنهایی به خانه عموی سالخورده اش در بوردو بازگشت. سپس عموی خود را هم به قتل رسانید.
هیچ کس تا حدود 5 سال بعد یعنی زمانیکه 22 ساله شد از جنایات وی خبر نداشت تا اینکه توسط چند تن از کارآگاهان معروف وزارت جادوگری فرانسه تحت تعقیب قرار گرفته و دستگیر شد. اما در حین انتقال وی به زندان موفق به فرار شد. سال ها در خانه های مختلف جادوگرها و ماگل های شهر بوردو پنهان بود دائما خانه خود را عوض میکرد.
وی هنر خود را روی ساخت افسون ها جادویی مخصوصا افسون های خطرناک یافت و مهارت خاصی روی این علوم جادویی بدست آورد. افکار جز تسخیر جهان جادوگری و فرو بردن آن در تاریکی نبود. وی قصد تشکیل دادن یک گروه بسیار بزرگ و جهانی متشکل از بی رحم ترین و جنایتکار ترین جادوگر جهان را داشت . تا حدودی این کار را عمل کرد اما فقط در اروپا...!(آن هم فقط 10 سال)
سر انجام وی در سن 77 سالگی در یک کلبه متروکه در جنگل های جنوبی اطراف شهر بوردو، در حالیکه قصد اختراع یک افسون مرگبار دیگر را داشت در اثر یک اشتباه خود را به فنا برد و کشته شد و به همراه کلبه به آسمان شلیک شد و منفجر گشت

اینیگو جان خیلی عالیی بود.میتونم بهت بگم که یکی از بهترین وردسازها هستی.نو اوری و ابتکار و قشنگی وردی که میسازی برات اهمیت داره و سعی میکنی کمترین اشکال رو داشته باشی.
نمره:10 از 10
ایگور کارکاروف
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)