بله همون طور که خود دامبلدور گفت و همون طور که دابی (در کتاب 2) گفت (هیچ جادوگر شرافت مندی قدرت جادوگر سیاه رو نداره) ! به نظر من ممکنه حرف های دامبلدور درست باشه ولی اگر ولدمورت از دامبلدور نمی ترسید پس چرا به مدرسه حمله نکرد؟
ولی در جای دیگه خود دامبلدور گفت که ولدمورت ناخواسته یک سری از نیرو های خودشو به هری انتقال داد (مثل مار-زبانی) پس ولدمورت در واقع با نیروی خودش رو بروست اما به صورت شرافت مندانه!
نیروی ولدمورت+شرافت و انسانیت(دامبلدور)=هری پاتر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فوکس در 1383/9/29 13:42:56 ویرایش شده توسط فوکس در 1383/9/29 13:46:04
آخرين باري که مي دونستم و گفتم کسي جدي نگرفت پس از اين به بعد
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2168]مودونوم او نوموگوم[/u
به نظر من اون قدرتی که در هری و اون اتاق جادویی وجود داره در دامبلدور هم وجود داره ولی مقدارش از نیروی هری خیلی کمتره و البته طبق گفته خود دامبلدور در صفحه های 359و360 محفل ققنوس سه ,ترجمه ویدا اسلامیه گفته "آگاهی ولدمورت از علوم جادویی بیش تر از هر جادوگر زنده ی دیگه ست. میدونستم که اگر ولدمورت قدرتشو بطور کامل به دست بیاره پیچیده ترین و قوی ترین جادوها و افسون های من نمیتونه در مقابل اون دوامی داشته باشه . اما از نقطه ضعف اون هم با خبر بودم."ولی من منظورشو در صفحه 278 نمی فهمم:"س.پ.ت..به.آ.پ.و.ب.د لرد سیاه و (؟)هری پاتر" و البته من میتونم طبق صفحه 371ثابت کنم که نیروی مرموز هری عشق و انسانیت واقعیه.
به نظر من ولدمورت قوی تره ...اما یه نقطه ضعف بزرگ داره و اون ترس از مرگه. دامبلدور میگه: (( برای یه ذهن آ ماده مرگ هیچ چیز جز رویداد بزرگ بعدی نیست.)) مساله اینه که ذهن لرد برای مرگ آماده نیست.و در کتاب پنج در دوئل آخر کتاب زمانی که دامبلدور طلسم قویی را به
اجرا میگذارد لرد میگه:(( تو که نمیخوای منو بکوشی این دور از شرافته)) واین بزرگترین ضعف ولدمورته...
دامبلدور که معلم درس تغییرشکل بوده ... تو کتاب 2 اینو گفته .... ولی حالا شاید هنوز یه ترفند هایی باشه که دامبلدور به ولدمورت نگفته .... راستی تو اون زمان معلم دفاع در برابر جادوی سیاه کی بود؟ ... اصلا وجود داشت این درس؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد ..... دامبلدور نمرده ....
جواب snip برای این سوال که دامبلدور استاد چی بوده: توی کتاب تالار اسرار در فصل هفدهم در مکالمه ی بین هری و تام قسمتی تام میگوید :"فقط استاد تغییر شکل دامبلدور بود که فکر می کرد هاگرید ..." از این جمله ی تام میشه نتیجه گرفت که دامبلدور استاد تغییر شکل بوده.