شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خوب ظاهرا چاره اي نيست جز اينكه صبر كنيم تا اين مثلا سياها دوباره جون بگيرن...بعدشم سوسكي جان من اغفالت نكردم يه جورايي خرت كردم ...ميدوني چيه اصلا كاش ميشد يه كل كل با يان خاكستريا راه مينداخيم اخه اونا خيلي فعالن ...تازه عشق نمايشنامم هستن..البته اين پيشنهاد برا اون سفيداييه كه اگه يه روز با يكي كل كل نكنن روزشون شب نميشه... :bat: :bat: :bat:
از سیاه ها فقط ولدمورت مونده که جزو خرخون هاست و خوب نمی تونه کل کل کنه ! شما با کی می خواین کل کل کنین ؟ با خودتون ؟!! اگر هم کل کلی میون جبهه ی سیاه و سفید باشه فایده ای نداره چون تعداد کمه ! البته سفیدا بیشترن . بزارین تابستون تا کسی دیگه عذر و بهانه ای نداشته باشه ! یه کم عاقلانه فکر کنین
مثل اينكه هيچ كس باقي نمونده عزيزان. اين همون حرفي بود كه من به اين اليور زدم و اون هم منو اغفال كرد و گفت اشكال نداره. مهم نيست. من مجبورم كه براي كل كل تا تبستون صبر كنم. تا اون موقع ديوونه ميشم (الآن هم هستم!) ولي يك جوري حمل مي كنم.
سرنيكلاس سياه ميشي يا من سياه بشم (براي اينكه كل كل كنيم)
اقا يعني چي... خوب بالاخره كه بايد سر بزنن به سايت..وقتي بيانو ببينن كه اينجا دوباره راه افتاده خودشون مجبور ميشن واسه كل كلم كه شده بيشتر بيان تو سايت علي الحساب اونايي كه هستن بيان پست بزنن تو اين تاپيك تا بقيم بيان.....
برفسور ديب خشگله اين كه دليل نشد استيو هالف هست ولدي هست دالي رو هم ولدي راضي مي كنه مگه سفيدي هم باقي مونده من كه خودم تا هفته بيش حدود يك ماه بود كه نمي آمدم
حاج آقا شيخ سوسك العظماي شاعر نوشته: به يك ساحره: اولا برو يك كم نگارش كار كن؟ اصلا ميشه بگي چند كلاس سواد داري؟ به پنج كلاس سواد دارها مي خوري. شايد هم كمتر. با اون نوع نوشتنت معلوم شد كه اصلا بي سوادي!
دوما... بله شما راست ميگي من چيزي خاصي نيستم ولي تو چيزي خاصي هستي! جك گفتي! چه جكي هم گفتي!
----------
به علي كوچولو: من كه در هاگزميد زندگي نمي كنم! اونجا از مد افتاده است! من در فاضلاب هاي سن پترزبورگ زندگي مي كنم كه دز اونجا آي كيو آدم ها رو سوسك ها توليد مي كنن! و روزي هم يك وعده به عنوان غذا به سوسك ها آي كيو ميدن!
-------------------
دوستان سياه و سفيد. دوباره اينجا رو فعال مي كنيم با كمك هم. پس... عجلوا بالكل كل! البته فكر نكنم سياه ديگه اي باقي مونده باشه كه بخواد كل كل كنه! به جز همين علي كوچولو!
سوسک دیگه سیاهی نمونده به غیر از یک نفر تو درست می گی اونم که کل کل نمی دونه چیه
به يك ساحره: اولا برو يك كم نگارش كار كن؟ اصلا ميشه بگي چند كلاس سواد داري؟ به پنج كلاس سواد دارها مي خوري. شايد هم كمتر. با اون نوع نوشتنت معلوم شد كه اصلا بي سوادي!
دوما... بله شما راست ميگي من چيزي خاصي نيستم ولي تو چيزي خاصي هستي! جك گفتي! چه جكي هم گفتي!
----------
به علي كوچولو: من كه در هاگزميد زندگي نمي كنم! اونجا از مد افتاده است! من در فاضلاب هاي سن پترزبورگ زندگي مي كنم كه دز اونجا آي كيو آدم ها رو سوسك ها توليد مي كنن! و روزي هم يك وعده به عنوان غذا به سوسك ها آي كيو ميدن!
-------------------
دوستان سياه و سفيد. دوباره اينجا رو فعال مي كنيم با كمك هم. پس... عجلوا بالكل كل! البته فكر نكنم سياه ديگه اي باقي مونده باشه كه بخواد كل كل كنه! به جز همين علي كوچولو!