تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
221 کاربر(ها) آنلاین هستند (121 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
215
مهمانان
|
6
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱

۲

هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴

تلما هلمز
ستاد انتخاباتی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
انجمن تفرقه بین دو جبههی سیاه و سفید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

به به! برادر ولدمورت چون هنوز كل كل شروع نشده من يك كم صميمي حرف ميزنم فكر نكني خبريه!
خوشمان آمد! ولي نفهميديم به زودي كي مي باشد... مي شود بيشتر توضيح بدين؟ فقط چهارتا بچه (مثلا علي كوچولو) رو دور خودت جمع نكني ها! من نسبت به اين جور افراد آلرژي دارم!
خوشمان آمد! ولي نفهميديم به زودي كي مي باشد... مي شود بيشتر توضيح بدين؟ فقط چهارتا بچه (مثلا علي كوچولو) رو دور خودت جمع نكني ها! من نسبت به اين جور افراد آلرژي دارم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
جزئیات کاربر

مزده بدم! بزودي در همين تاپيك اعضاي فعال ارتش كل كل رو شروع ميكنند! منتظر باشيد تا اعضاي واقعي را ببينيد!
در ضمن كريچر تاپيك انجمن ضد چو چانگ و كالين رو نبايد پاك كني! طبق قانون سايت تاپيكهاي بالاي 20 يا 30 پست بايد قفل شده و بعد به قدح منتقل شوند! از اين تاپيكها زياد بوده ولي هيچ كدوم پاك نشده!
در ضمن كريچر تاپيك انجمن ضد چو چانگ و كالين رو نبايد پاك كني! طبق قانون سايت تاپيكهاي بالاي 20 يا 30 پست بايد قفل شده و بعد به قدح منتقل شوند! از اين تاپيكها زياد بوده ولي هيچ كدوم پاك نشده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

خوب ظاهرا چاره اي نيست جز اينكه صبر كنيم تا اين مثلا سياها دوباره جون بگيرن...بعدشم سوسكي جان من اغفالت نكردم يه جورايي خرت كردم ...ميدوني چيه اصلا كاش ميشد يه كل كل با يان خاكستريا راه مينداخيم اخه اونا خيلي فعالن ...تازه عشق نمايشنامم هستن..البته اين پيشنهاد برا اون سفيداييه كه اگه يه روز با يكي كل كل نكنن روزشون شب نميشه... :bat: :bat: :bat:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
جزئیات کاربر

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
از سیاه ها فقط ولدمورت مونده که جزو خرخون هاست و خوب نمی تونه کل کل کنه ! شما با کی می خواین کل کل کنین ؟ با خودتون ؟!! اگر هم کل کلی میون جبهه ی سیاه و سفید باشه فایده ای نداره چون تعداد کمه ! البته سفیدا بیشترن . بزارین تابستون تا کسی دیگه عذر و بهانه ای نداشته باشه !
یه کم عاقلانه فکر کنین
یه کم عاقلانه فکر کنین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

مثل اينكه هيچ كس باقي نمونده عزيزان. اين همون حرفي بود كه من به اين اليور زدم و اون هم منو اغفال كرد و گفت اشكال نداره. مهم نيست. من مجبورم كه براي كل كل تا تبستون صبر كنم. تا اون موقع ديوونه ميشم (الآن هم هستم!) ولي يك جوري حمل مي كنم. 
سرنيكلاس سياه ميشي يا من سياه بشم (براي اينكه كل كل كنيم)

سرنيكلاس سياه ميشي يا من سياه بشم (براي اينكه كل كل كنيم)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
سوسک دیگه سیاهی نمونده به غیر از یک نفر تو درست می گی اونم که کل کل نمی دونه چیه
حاج آقا شيخ سوسك العظماي شاعر نوشته:
به يك ساحره:
اولا برو يك كم نگارش كار كن؟ اصلا ميشه بگي چند كلاس سواد داري؟ به پنج كلاس سواد دارها مي خوري. شايد هم كمتر. با اون نوع نوشتنت معلوم شد كه اصلا بي سوادي!
دوما... بله شما راست ميگي من چيزي خاصي نيستم ولي تو چيزي خاصي هستي!جك گفتي! چه جكي هم گفتي!
----------
به علي كوچولو:
من كه در هاگزميد زندگي نمي كنم! اونجا از مد افتاده است! من در فاضلاب هاي سن پترزبورگ زندگي مي كنم كه دز اونجا آي كيو آدم ها رو سوسك ها توليد مي كنن! و روزي هم يك وعده به عنوان غذا به سوسك ها آي كيو ميدن!
![]()
-------------------
دوستان سياه و سفيد. دوباره اينجا رو فعال مي كنيم با كمك هم. پس... عجلوا بالكل كل! البته فكر نكنم سياه ديگه اي باقي مونده باشه كه بخواد كل كل كنه! به جز همين علي كوچولو!
سوسک دیگه سیاهی نمونده به غیر از یک نفر تو درست می گی اونم که کل کل نمی دونه چیه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج