شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
چرا به قسمت اعضای سایت خودشون رو معرفی کنن سر نمیزنین؟ الان 2 روزه که من معرفی دادم! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هوووم ، اگه ماژول جستجوی اعضا نصب بشه ، فکر میکنم بدرد بخوره ... برای اعضای ایفای نقش از گروپز استفاده میکنیم ، ولی برای سایر اعضا اگر این ماژول جستجو باشه مناسب میشه .
توی انجمن ضروریات ، وقتی پستی یک بار ویرایش بشه زیر نمینویسه که ویرایش شده ، ولی از بار دوم به بعد ، زیر پست اضافه میشه ! میخواستم ببینم که سیستم این کار چطوریه و توی زوپس چطوری انجام میشه .
اگر میتونستم حتما همین کارو میکردم تا بلیت های جدیدم اونجا قرار بگیره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
سلام بر مدیران محترم ، یک پیشنهاد داشتم که با اجازه مطرح می کنم : اگه میشه یک قسمت به منوی کاربر اضافه کنید برای دیدن بلیت جدید . برای مثال وقتی عضوی پی ام جدیدی می گیره در کنار قسمت پی ام یک عدد نوشته میشه که نشانگر تعداد پی ام های جدیده . ولی عضو بجز اینکه هر روز بلیتهاشو چک کنه چاره ی دیگه ای برای دیدن بلیتهای جدید نداره .