شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
تحويل نميگيريد ديگه.بابا نه من و نه ولدي هيچكدوممون نميخوايم كل كل كنيم.روشن شد؟
ولي ديگه كاري به كارتون ندارم[
/quote خانم چانگ ما هیچ وقت نخواستیم تو و ولدی کل کل کنید ما در مورد خودمون صحبت می کنیم و دلیل نیست اینجا رو تخته کنیم هر کسی کل کل با سیاه ها رو دوست نداره می تونه به این تاپیک نیاد
كي ميگه بايد تخته كنيم؟ مرلين جان كوتاه بيا من تازه ميخوام نمايشنامه بنويسم بذارم اينجا و در ضمن ميخوام اگه سياهي مونده روي اونم كم كنم بعد شما ميگي: درشو تخته كنين؟ ( :bigkiss: )
با سلام... خوب دیگه بهتره اینجا رو تخته کنین.... برای این که این پست اظهار وجودی نباشه بشنوید سخنی از لرد ولفریک کبیر: هر که تاپیکی در مبنای جنگ و تفرقه باز کرد خودش کرد که لهنت بر خودش کرد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
ای بابا آخرم من عقده ای میشم!پس من کجا کل کل کنم؟ حالا وقتی ترکیدم اونوقت می فهمین...همینمون مونده بود این ولدی ادم شه واسه ما... به هر حال بگم منم پامو از اینجا بیرون نمیذارم...حتی شده با این 4 تا دونه سفیدیم که موندن کل کل کنم من اینجا میمونم 0چو بذار دستم به تو برسه بابا تو نمیخوای کل کل کنی نکن ولی به مام کاری نداشته باش!
هري عزيزم ميخواي جادوت كنم؟ اگه نميخواي با من اينجوري حرف نزن!!! من هم فقط چون روي ولدي كم شد ديگه اينجا پيام نميدم ميرم يك تايپيك ديگه باز ميكنم اونجا با ولدي پيام ميديم!!! ولدي كجاي من شبيه گربه ي؟
هري در اين كه تو يك كمكي مشكل داري شكي نيست واسه همين جواب تو رو نميدم! خوب اميدوارم همه حرفهاي چو رو خونده باشن! من از حالا اينجا پست نميزنم! ميتونين تا عمر دارين بگين كه من ضايع شدم! از قديم گفتن به حرف گربه سياه بارون نمياد. شما هم واسه خودتون ميتونيد بگيد و بپر بپر كنين! همونطور كه چو گفت من مجبورم پست بزنم كه شما ها نگيد من كم آوردم! اما از حالا يك پست هم اينجا نميزنم. به درك... تا صبح بگيد من كم آوردم! شما اونقدر كوته فكر و بي عقل هستيد كه صبح تا شب دارين وقتتونو صرف نوشتن يك سري اراجيف ميكنيد و خودتون رو مسخره اينو اون كرديد! هري از تو هم انتظار نداشتم... تو دلت دعوا ميخواد پس الكي نگو دعوا نكنين!! تا صبح بشينيد واسه خودتون چرت و پرت بگين!
ضمنا عيد سعيد فطر رو به همه تبريك ميگم! ميخواستم يكجا رسمي بگم نشد! اميدوارم اين توفيق رو داشته باشم كه باز بيام اينجا و اگه ايرادي چيزي داشتم برطرف بشه! فعلا باي باي.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پیوند فایل:
(5.53 KB)
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?