جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

62 کاربر(ها) آنلاین هستند (26 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
62 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
وب مستر شدن ويليام ادوراد!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 شهریور 1384 07:23
نمایش جزئیات
آفلاین
به خاطر دير چاپ شدن اين مطلب از شما پوزش ميخواهيم!!!!!
وب مستر جديد!
به گزارش خبرنگار مجله شايعه سازي در پي يك حركت انتحاري ويليام ادوارد به عنوان وب مستر جديد سايت معرفي شد!
ديروز در جمعي از مديران اين تصميم اتخاذ شد كه به علت پولهايي كه ويليام ادوارد دارد او را به عنوان وب مستر جديد معرفي كنن!
در همين مقوله خبرنگار ما چند مصاحبه انجام داده كه به ديده مبارك شما ميرسانيم!
------------------------------------
خبرنگار:سلام آقاي ادوارد!تبريك ميگيم!شما به عنوان وب مستر جديد سايت انتخاب شدين.الان چه حسي دارين؟؟
ادوارد:من احساس ميكنم هنوز جا دارم.يعني ميتونم وب مستر جاهاي بزرگتري بشم.
خبرنگار:مثلا چه جاهاي؟؟
ادوارد:مثلا سايت ماگل نت....زيرآبيوس!!!.....و حتي مايكروسافت!!!
خبرنگار:ميشه در مورد وب مستر شدنتون بيشتر توضيح بدين؟
ادوارد:بله.من اول از همه اومدم و خودمو به عنوان يه عضو تازه وارد معرفي كردم در حالي كه من خيلي حرفه اي تر از اوني بودم كه بقيه فكر ميكردن.ناسلامتي من وب مستر gamespot بودما!بعد من رفتم گروه هافلپاف.اونجا يه ذره چرت و پرت گفتم تا ناظراشو امتحان كنم!بعد رفتم اعلام كردم كه ميخوام سايتو بخرم كه كسي حرفمو باور نكرد.حالا بهشون ميگم آي پي همشون بلاك ميشه
خبرنگار:ولي اين طوري كه ديگه كسي نميمونه.چون هيچ كس به حرفاي شما توجهي نميكرد.
ادوارد:مهم نيست.من ميخوام تعداد پستام بالا بره.براي فرقي نداره!
خبرنگار:بايد يه بار ديگه به شما به خاطر ثبت ركورد در كتابهاي گينس تبريك بگيم.نظرتون در مورد ثبت نام شما در كتاب گينس به خاطر ركورد پست زدن در سايت چيه؟؟
ادوارد:نظري ندارم!!تلاشام به نتيجه رسيد ديگه!
خبرنگار:آيا اين حقيقت داره كه شما با چند شناسه عضو سايت هستيد؟؟
ادوارد:نخير.دوستاي من ميان از كامپيوتر من ميرم تويه نت براي همين آي پيشون يكي ميشه!
خبرنگار:و حرف آخر؟؟
ادوارد:من پدر اين زاخارياس و سرژ تانكيان و كاراگاه ققنوس و ....رو در ميارم كه همه پستامو پاك ميكردن!
خبرنگار:خيلي ممنون از وقتي كه به ما دادين!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: مرگ هري پاتر
آفلاین
پسر خاله هری محصل هاگوارتز!
از یک منبع اطلاعاتی مهم از کوچه ناکترن به من خبر رسیده است که با رسیدن نامه ای به دست دادلی(پسر خاله هری)به روش مشنگی وی به تحصیل در جنگل اطراف هاگوارتز دعوت شده است و این در حالی است که " گراوپ و آراگوگ " در انتظار خوش امد گویی به دادلی هستند و قابل ذکر است، این نامه باعث نگرانی پدرو مادر وی شده است و آنها دادلی عزیزشان را در اتاق زیر شیروانی حبس کرده اند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مرگ هري پاتر
ارسال شده در: پنجشنبه 20 مرداد 1384 03:38
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق اخباري كه تازه به دستمان رسيده . ديروز هري طي مصاحبه اي با شبكه ي خبري ايالات متحده جادوگري عنوان كرد :
" من ديگه نميتونم تحمل كنم و مي خوام بگم كه در پشت پرده با ولدي جون " همان اسمشو نبر خودمان " همدست هستم و در واقع ما دوستان دوران دبستان هستيم و من تصميم گرفتم تغيير شكل بدهم و به شكل كنوني در آمده و با ولدي جامعه جادوگري را سر كار بگذارم و ... "
در همين هنگام افسون آوداكداورا از پشت به سر هري برخورد كردو او را كشت . كارآگاهان هنوز اطلاعاتي راجع به قاتل و ارتياط مرگ هري با گفته هايش به دست نياورده اند .

جوآن كتلين رولينگ خبرنگار ايا لات متحده جادوگري

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نگید هرگز
Re: مجله شايعه سازي!
آفلاین
شناسایی دوستان لاکهارت

با توجه به مصاحبه ای که توسط جان از پرفسور گیلدروی لاکهارت به عمل امده است،مشاهده میکنید گیلدروی بنا به استدلالی که دارد براین باور است که بر رویش طلسم فرمان اجرا شده بود و هیچ یک از گفته های خود را تصدیق نمی کند به دین ترتیب سازمان جاسوسی جامعه جادوگران با توجه به اطلاعاتی که قبلا به دست اورده بود که بر این باور بود کاسه ای زیر نیم کاسه است در سدد بر آمد تا کارهای از پیش تعیین شده این نامزد های انتخاباتی و انتخابات وزارت سحر وجادو که به صورت کاملا غیر دموکراسی برگزار شده بود را بر ملا کند از این رو دنیل پیترسون یکی از جاسوسان بلفطره سازمان جاسوسی که در پارتی بی جامه لاکهارت حضور به عمل اورده بود چین گزارش میدهد که وزارت سحر و جادو و نامزد های انتخاباتی برنامه ای از پیش تعیین شده داشتند که لاکهارت را به سمت وزیر وزارت سحر و جادو در بیاورند، در این میان دوستان گیلدروی نیز که حاضر به فاش کردن اسم انها نبود شناسایی شدند که اسامی سه تن از انها را ذکر میکنیم:
1:چوچانگ.2:امپراطور تاریکی.3:سوروس اسنیپ

( SOS ) ((spy organization of society sorcerers)
((سازمان جاسوسی جامعه جادوگران))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: شنبه 18 تیر 1384 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
گيلدروي لاكهارت: كسي رو من طلسم فرمان اجرا كرده بود

طي خبري كه همين الان به دست ما رسيده گيلدروي لاكهارت وزير جديد زير همه قول هاي خود زد...بهتر است متن گزارشي كه از ايشون بروبچز سيستم گرفتن رو بخونين

گزارشگر:جان دولمايان معروف به صادق حمايت

جان:خب جناب گيلدروي لاكهارت اول ازهمه ما به شما تبريك ميگوييم
گيلدروي:خب؟
جان:خب....ما ميخواستيم بدونيم كه شما در اولين روز هاي وزارت خود چه كارهايي ميكنيد؟آيا به قول هاي خود عمل ميكنيد؟
گيلدروي:اول بگم داداش كه من ماه اولمو سخت برنامه ريزي كردم....امروز قرار گزاشتم با چند تا از دوستام ...
جان:ميشه اسمشونو بگين؟
گيلدروي:حال نميكنم اسمشونو بگم.....به تو هم هيچ ربطي ناارههههههه...
جان: ولي....
گيلدروي:ولي بي ولي....خب داشتم ميگفتم...ميريم جنگل ...بساط منقل پارتي هم جوره....بعدش تا 3 شب ميريم بيجامه پارتي....اگر نفسي براي ما موند يه لب آب ميريم و بعد ميريم ميخوابيم...قردا صبح تا 11 ميخوابيم...بيدار ميشيم ميريم تشكبتسر* بازي ميكنيم....شبش هم دوباره پارتي ...همين روال تا 1 ماه ادامه داره تا ماه بعد برنامه ريزي كنم..
جان:ا...ا....آقاي لاكهارت...پس اهداف شما چي ميشه؟
گيلدروي:كدوم اهداف؟من كي هدفي داشتم كه الان داشته باشم؟
جان:ا...شما اينهمه تو ستاد تبليغ و هدف ريختين....اينهمه گفتين فلان ميكنين....اگه وزير بشين متحول ميشه سايت...حالا ميگين كه هدفي نداشتين؟

گيلدروي:واقعا من هميچني چيزي گفتم؟حتما كسي رو من طلسم فرمان اجرا كرده بود...چون من اثلا حوصله به فكر مردم بودنو ندارم....
جان:طلسم فرمان...دارين چي ميگين؟شما دارين ميزنين زيرش..
گيلدروي(كه عصباني شده بود):اصلا ميدونين چيه....علاوه بر اينكه من تحته تاثيره طلسم فرمان بودم...اگر هم نبودم بازم اينارو ميگفتم..براي راي آوردن....
جان:يعني همه هدفها زرشك؟
گيلدروي:بله زرشك...كور خوندين...خيال كردين من بيكارم بيام بيجامه پارتي بزنم كه شما ها صفا كنين....من بيجامه پارتي ميزنم ولي روي هم 4 نفريم....من و سه نفر ديگه...

جان:خب پس از همينجا به جامعه جادوگري تسليت ميگم...بد بخت شديم...
گيلدروي:بله..بدبخت ميشين...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: مجله شايعه سازي!!!!(دياگون جديد)
ارسال شده در: جمعه 17 تیر 1384 15:49
نمایش جزئیات
آفلاین
تدریس موسیقی و نقاشی جادویی دریکی از مدارس جادوگری بریتانیا

به اطلاع خوانندگان عزیز خود میرسانیم که به زودی در مدرسه علوم وفنون جادوگری " هاگوارتز " کلاس های تابستانی، موسیقی و نقاشی جادویی دایر خواهد شد.
خبرنگار ما دوشیزه مری کرافورد، گزارشی از این خبر تهیه کرده که توجه شما را به آن جلب میکنم.
ما زمانی از صحت این شایعه ! با خبر شدیم که مدیر مدرسه جادوگری هاگوارتز
" آلبوس دانبلدور" طی اطلاعیه که در یکی از روزنامه های صبح به چاپ رسید، از خانواده های جامعه جادوگری محترمانه دعوت کرد در این امر خیر او را یاری کنند ! ما شرح مختصری از این اطلاعیه را در ذیل می آوریم .

اطلاعیه

" حضور خانواده های محترم جامعه جادوگری سلام عرض میکنم "
با توجه به یک نظر خواهی که در مدرسه در آخرین روزهای سال تحصیلی از دانش آموزان صورت گرفت، متوجه شدیم که اکثر دانش آموزان در اوقات فراغت در تعطیلات تابستان بی کار هستن و یا از سر ناچاری برای سرگرم شدن دور از چشم والدین به کارهای خطرناک جادویی دست میزنند و برای اتفاقاتی از این دست می توان حادثه ی آتش سوزی در منزل آقای مک براید را مثال زد، همه ی شما عزیزان از چند و چون این حادثه باخبر هستید و اگر جیمی پسر کو چک آقای مک براید سرگرمی سالم و مفیدی داشت سعی نمی کرد از کبریت وسیله آتش روشن کن مشنگی، برای روشن کردن پاتیل بزرگ آزمایشی پدرش که پر از ماده خطرناک مخلوط خون اژدها و خون آشام بود استفاده کند و حال ما تصمیم گرفتیم برای اوقات فراغت فرزندان شما کلاس های آموزش هنر جادویی برای ترم تابستان در مدرسه جادوگری هاگوارتز دایر کنیم واستاد های مجربی نیز برای تدریس در نظر گرفته ایم و من هم اکنون، از شما برای بهبود اوقات فراغت فرزندانتان دعوت به همکاری می کنم .

" ارادتمند آلبوس دانبلدور "

پرفسور " سیوروس اسنیپ "
استاد درس معجون سازی هاگوارتز؛ به دلیل علاقه ای که به هنر واستعداد مادرزادی که در زمینه ی موسیقی جادویی دارد و به گفته ی آگاهان اولین داوطلب برای تدریس این درس است به عنوان استاد موسیقی انتخاب شد.
و تدریس هنر نقاشی جادویی را یک خون آشام دو رگه، هنرمندی از فرانسه که تحصیل کرده در مکتب " لئوناردو داوینچی " هنرمند فقید مشنگ است؛ در راستای هدف بزرگ آلبوس دانبلدور که در زمینه ی اعتماد سازی میان دورگه ها و جادوگران است، بر عهده گرفت.
و البته این خبر باعث نگرانی اکثر خانواده های جامعه جادوگری شد، چرا که آنها از فرستادن فرزندان خود به کلاسی که استادش یک دورگه خون آشام است سخت وحشت دارند و امیدوارند دانبلور در تصمیم خود تجدید نظر کند. به گزارشی و نظر خواهی که در این زمینه از یک شهروند جادوگر صورت گرفته توجه کنید.
گزارشگر: آیا شما با فرستادن فرزندانتان به این کلاس ها موافق هستید؟
جان مریلند: آه... خدای من کار دانبلدور برای ایجاد چنین کلاسهایی واقعا عالی بود ولی دانبلور باید به فکر سلامت بچه های ما هم باشه تعیین یه خون آشام دورگه برای تدریس هنرکار خیلی خطرناکیه و هیچ پدری نمی تونه به خودش اجازه بده بچه اش رو پیش یه خون آشام بفرسته تا هنر یاد بگیره، به هر حال امیدوارم دانبلدور تصمیمش رو عوض کنه.
گزارشگر: آیا نظر شما در باره ی پرفسورسیوروس اسنیپ استاد معجون سازی که تدریس موسیقی رو بر عهده گرفته، همین است؟
جان مریلند: خب...میدونید هرچند پرفسور اسنیپ دورگه نیست اما من فکر نمی کنم واقعا استعدادی در این زمینه داشته باشه شنیدم رفته دماغش رو عمل کرده و به شکل سرسره وار درآورده تا مزاحم کار معجون سازیش نباشه، از چنین شخصی نباید انتظار استعدا هنری داشت.
گزارشگر: باتشکر از شما آقای مریلند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخارياس در 1384/6/16 7:08:11
این نیز بگذرد !
آفلاین
کار غیر منتظره اسنیپ!

توجه شما را به خبری از خبرگذاری رویترز، که هم اکنون به دستمان رسید جلب میکنم.
لونا لاوگود گذارشگر مجله طفره زن با همکاری کاراگاه ققنوس خبر جالب توجهی از سوروس اسنیپ استاد معجون سازی هاگوارتز تهیه کرده اند که هم اکنون به سمع و نظرشما شنوندگان گرامی می رسد.
با سلام من لونا لاوگود گزارشگر مجله طفره زن هستم و به اطلاع جادوگران جامعه جادوگری می رسانم: سوروس یا زرزروس یا لول بورنیچ یا برونکا (استاد معجون سازی هاگوارتز) با همکاری چوچانگ متخصص جراح زیبایی و پوست و مو، می خواهد دماغ مبارکش را که به گفته ی خودش مزاحم کار معجون سازی اش است به روش مشنگها تحت عمل جراحی قرار داده و به شکلی سرسره وار دربیاورد. ((اینجا اینترنت به وقت محلی ست صدای مرا می شنوید از سایت جادوگران)).

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 6 تیر 1384 02:56
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگ گيلدي كاندداي اين دوره قطعي اعلام شد مكان ختم گيلدي مسجد حاج دارك الله واقع در مبدان بيجامه پارتي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 03:02
نمایش جزئیات
آفلاین
جی.کی.رولینگ: من هار نیستم...
طبق آخرین گزارشات رسیده از لندن جی.کی.رولینگ نویسنده ی محبوب انگلیسی که به دلیل قتل یکی از جن های بانک بزرگ جادوگران در بازداشت به سر می برد , در یکی از ملاقات های خود گوش جسیکا(دختر خود)را با دندان از جا کنده است
همچنین این گزارشات حاکی از آن است که ماموران هنوز نتوانسته اند گوش جسیکا را از دهان وی خارج کنند

اما خبرنگار شبکه ی الجادوگریه با رولینگ مصاحبه ای کرده است که در آن رولینگ هاری خود را انکار کرده است

گزارشات بعدی متعاقباً منتشر می شود...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شاید که این جهان، جهنم جهان دیگری باشد ... آلدوس هاکسلی
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 20:15
نمایش جزئیات
آفلاین
هري پاتر:اين انتخابات آزاد ترين انتخابات خواهد بود
در راستاي انتخاب وزير جديد هري پاتر يكي از كانديد هاي حذب آستاكبار گفت:من خيلي خوش حالم كه هر 7 كانديدا از حذب ما بودن و اين نشون ميده چقدر ملت غيور جادوگر به ما ارادت دارند و اين نشونه ي لطف ملت كه...
خبر نگار:ببخشيد به نظر شما اين انتخابات آزاده كه هر 7 نفر از حذب آستاكبار باشن؟
پاتر:بله اين انتخابات آزاد تراين انتخابات قرن خوهد بود ملت جادوگر و ياحره با حاظر شدن در پاي صندوق هاي راي هر كانديدي رو انتخاب مي كنند
خبرنگار:ببخشيد يعني مهم نيست كي وزير شه؟
پاتر:بهتره كه من شم ولي مهم اينه كه انتخابات پر شور باشه
خبرنگار : تا ديدار آينده...
(در طول انتخابات با هر 7 كانديدا مصاحبه خواهيم داشت )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.