وب مستر جديد!
به گزارش خبرنگار مجله شايعه سازي در پي يك حركت انتحاري ويليام ادوارد به عنوان وب مستر جديد سايت معرفي شد!
ديروز در جمعي از مديران اين تصميم اتخاذ شد كه به علت پولهايي كه ويليام ادوارد دارد او را به عنوان وب مستر جديد معرفي كنن!
در همين مقوله خبرنگار ما چند مصاحبه انجام داده كه به ديده مبارك شما ميرسانيم!
------------------------------------
خبرنگار:سلام آقاي ادوارد!تبريك ميگيم!شما به عنوان وب مستر جديد سايت انتخاب شدين.الان چه حسي دارين؟؟
ادوارد:من احساس ميكنم هنوز جا دارم.يعني ميتونم وب مستر جاهاي بزرگتري بشم.
خبرنگار:مثلا چه جاهاي؟؟
ادوارد:مثلا سايت ماگل نت....زيرآبيوس!!!.....و حتي مايكروسافت!!!
خبرنگار:ميشه در مورد وب مستر شدنتون بيشتر توضيح بدين؟
ادوارد:بله.من اول از همه اومدم و خودمو به عنوان يه عضو تازه وارد معرفي كردم در حالي كه من خيلي حرفه اي تر از اوني بودم كه بقيه فكر ميكردن.ناسلامتي من وب مستر gamespot بودما!بعد من رفتم گروه هافلپاف.اونجا يه ذره چرت و پرت گفتم تا ناظراشو امتحان كنم!بعد رفتم اعلام كردم كه ميخوام سايتو بخرم كه كسي حرفمو باور نكرد.حالا بهشون ميگم
آي پي همشون بلاك ميشه
خبرنگار:ولي اين طوري كه ديگه كسي نميمونه.چون هيچ كس به حرفاي شما توجهي نميكرد.
ادوارد:مهم نيست.من ميخوام تعداد پستام بالا بره.براي فرقي نداره!
خبرنگار:بايد يه بار ديگه به شما به خاطر ثبت ركورد در كتابهاي گينس تبريك بگيم.نظرتون در مورد ثبت نام شما در كتاب گينس به خاطر ركورد پست زدن در سايت چيه؟؟
ادوارد:نظري ندارم!!تلاشام به نتيجه رسيد ديگه!
خبرنگار:آيا اين حقيقت داره كه شما با چند شناسه عضو سايت هستيد؟؟
ادوارد:نخير.دوستاي من ميان از كامپيوتر من ميرم تويه نت براي همين آي پيشون يكي ميشه!
خبرنگار:و حرف آخر؟؟
ادوارد:من پدر اين زاخارياس و سرژ تانكيان و كاراگاه ققنوس و ....رو در ميارم كه همه پستامو پاك ميكردن!
خبرنگار:خيلي ممنون از وقتي كه به ما دادين!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

و در واقع ما دوستان دوران دبستان هستيم و من تصميم گرفتم تغيير شكل بدهم و به شكل كنوني در آمده و با ولدي جامعه جادوگري را سر كار بگذارم و ... "
جوآن كتلين رولينگ خبرنگار ايا لات متحده جادوگري
هرگز نگید هرگز
...همين روال تا 1 ماه ادامه داره تا ماه بعد برنامه ريزي كنم..