با اینکه از بلا متنفرم ولی بلا از همه ساحره ها قوی تر بود !!! بازم بگم ها واقعا در حد المپیک از این بلای بببببببببببببببییییییییییییییبببببب بدم میاد !!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
رودخانه دل صخره را میشکافد، نه به خاطر قدرتش بلکه به خاطر پایداریش !!
به نظر من پروفسور مک گوناگل قوی ترین ساحره هستند چرا که با توجه به نشان دادن هوش و درایتی که از یک گریفیندوری بعید است در اجرای طلسم های خود و انجام طلسم ها همراه با تمرکز و آرامش و همچنین قدرت استفاده از طلسم ها در زمینه های مختلف (از استفاده های بسیار عادی مانند بلند کردن یک شی تا استفاده های بسیار پیچیده مانند استفاده از طلسم پیرتوتم لوکوموتو برای جنگیدن در برابر مرگخواران و محافظت از هاگوارتز) ایشان را به جادوگری همه کاره تبدیل کرده است.
برخلاف ایشان خانم بلاتریکس با توجه به داشتن اعصاب ضعیف,نداشتن عقل درست و حسابی,تمایل دیوانه وار به تخریب و استفاده از طلسم های مشابه تبدیل به یک ماشین تخریب بسیار قوی شدند گرچه ایشان از جادوگر قدرتمند مالی ویزلی یکی از اقوام پدریشان که در جادوی سیاه هم دستی داشتند شکست خورده و بدست ایشان کشته شدند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! می جنگیم تا آخرین نفس!! می جنگیم برای پیروزی !!! برای عشق !!!! برای گریفیندور. http://upload.tehran98.com/img1/5atum4n9ui53pjad2p3k.jpg
بنظر من هیچ کس به پای بلا نمیرسیده.اگه میگین مگی انیپ رو شکست داده یادتون بیاشه که اسنیپ سعی میکرد به مگی اسیب نرسونه.یعنی یه جوراتیی از قصد این کار رو کرد.من به بلاتریکس رای دادم.مگی زیاد قوی نیست.بلاتریکس اما...مگه ندیدین چه جوری با اون همه مرگخوار یک جا کاری کرد که همشون تسلیم بشن و همه ازاون میترسیدن؟کتاب 7 رو میگم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
هيچ كدوم حتي سر سوزني هم به بلاتريكس نميرسيدند. ما حتي در كتاب هفتم داريم كه در نبرد هاگوارتز همه زخمي شده بودند اما بلا فقط يه خراش كوچيك برداشته بود. اون جايي كه مالي تونست بكشتش خيلي خوشم اومد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هري! چشمانت را باز كن و ببين كه ماها همه از ياران و همراهانت هستيم و تا ابد خواهيم بود....
سوروس جان با حرف شما کاملا موافقم و همینطور به این باور دارم که اسنیپ سومین جادوگر بزرگ زمان خودش بود اما قبول داشته باشید که حتی اسنیپ هم در برابر مک گوناگل,فیلیت ویک و اسلاگهورن شانسی برای ایستادگی نداشت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.