شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
فعالیت های جنبی : بیشتر الان فعالیت من ، فعالیت در رول پلینگ سایت هستش - در کنار اون به کار شیرین نظارت بر انجمن و رسیدگی به این قبیل مشکلات - در کنار همه ی این ها هم چنان مطالعه ی کتاب های مختلف رو فراموش نمی کنم
نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه : توی یک کتاب فروشی توی میرداماد بودم . داشتم کتاب ها رو نگاه می کرد و همین جوری دیف ها رو می گشتم . یه کتابی دیدم ته یه ردیفی بود که سه تا قفسه رو به خودش اختصاص داده بود . ور داشتم ، یه نگاهی کردم و خریدم . کتاب یک بود . خوندم خوشم اومد و همین طوری همه ی کتاب ها رو خوندم . شانس آوردم اون روز اون گوشه کتاب رو دیدم !
کتاب هایی که مطالعه کردید : آمریکا - فرانتس کافکا قصر - فرانتس کافکا بوف کور - صداق هدایت مسخ - فرانتس کافکا زن زیادی - جلال آل احمد هری پاتر - جی . کی . رولینگ (!) . . .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند . برتول برشت
من اذین هستم و 16 سالمه. اولین کتاب از کتابهای هری پاتر هم که خوندم کتاب 4 بود که دو روزه تمومش کردم. بعد کتاب 3 رو خوندم و بعد هم به ترتیب کتابهای 5 و1 و2 و6 !!!!!عاشق کامپیوتر و اسکیتم و از وقت گذرانی خوشم میاد.بعد از هری پاتر هم شخصیت مورد علاقه ام دامبلدوره. بازم بگم؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
لحظات را طي کرديم تا به خوشبختي برسيم اما وقتي رسيديم فهميديم خوشبختي همان لحظات بود...
نام:مهرنوش نام مستعار:هری22(ر-ا-ب) سن:17 مخاطب:مسعود(سالازار)
اقا مسعود سلام.من همین نیم ساعت پیش عضو شدم،و اشنایی چندانی بااین سایت ندارم.اما اولین پیغامی که در انجمن خوندم مال شما بود ! باید بگم که من خوره ی کتابهای هری پاترم،وبا اینکه خودم فقط جلد های 2و3و6رادارم ولی بیشتر متنهای هر 6 جلد رو از حفظم! تقریبا نصف کتابهایی رو که گفتی من هم خوندم و خیلی کنجکاوم که بدونم متولد چه روز از چه ماهی هستی! فعلا وقت ندارم بیشتر از این بنویسم،اما حرف برای گفتن زیاده و امیدوارمبا هم بیشتر صحبت کنیم!
فعالیت ها ی جنبی:اگه زور این بابا ها و مامان ها نباشه خودن کتاب و کار با کامپیوتر اما اگر زور این پدر مادر ها باشه از شب تا صبح درس خوندن
نحوه ی اشنایی با هری پاتر:خیلی خیلی شانسی یه روز رفته بودم یه کتاب درسی بخرم که یهو بر اثر اون تعریف هایی که از هری پاتر شنیده بودم کتابشو خریدم و...
کتاب هایی که تا به حال خوانده اید:بلندی های بادخیز-گنج های سلیمان-ماجراهای تام سایر - پنج هفته در بالون - غ.ب.م- ماتیلدا شازده کوچولو-خانواده ی اقای ابله- رابین هود-بی نوایان - شاهنامه-و...
علاقه های شخصی خودم:مسافرت-درس نخوندن و رنگ آبی(استقلال)
تمامی دوستانی که در این تاپیک ، خودشنو رو معرفی می کنن دقت کنن ! دوستان ، یک فرم خاص توسط هری پاتر داده شد تا همه بر طبق اون فرم خودشنو رو معرفی کنند . از این به بعد مشخصات خودتون رو بر طبق این فرم که در پست های پایین تر آمده بنویسید.
تذکر دوم !
تمامی پست هایی که به صورت پینگلیش باشند ، پاک خواهد شد ! به جز در مواردی که پست از محتوای خوبی برخوردار باشد .
=================== ناظر انجمن ( ماروولو گانت )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند . برتول برشت