شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام بر هري پاتريستها من لرد هري پاتر هستم عاشق و خوره كتاباي هري تا الانم حدود 7يا8 بار كتاباش رو دوره كردم امروز حدود 3 سال هست كه با هري آشنا شدم النم تو وبلاگم دارم يه داستان مينويسم هراز چند گاهي هم شعر هاي مردمو دستكاري ميكنم شعر هري پاتريستي توليد ميكنم , و به جادو اعتقاد كامل دارم و به وسيله يكي از دوستام با هري آشنا شدم از كتابها و فيلم هاي تخيلي بسيار خوشم مي آد راستي به وبلاگمم يه سري بزنين www.harypotterists.blogfa.com
من فربد نصرت نظامي هستم 16 ساله از تهران و به و جود قدرت هاي جادويي ايمان كامل دارم چرا كه اگر سوره مباركه بقره را مطالعه نماييد خودتان خواهيد كه در قرآن به صورتي واضح آمده كه جادو و جادوگري وجود دارد و تعارف مي گم كه من از آن خوره هاي هري پاترم كه هر كتابش را 15 بار دوره كرده و در حال حاظر هم در حال نوشتن يك كتاب چند قسمتي چند جلدي هستم
من يه بار خودمو معرفي كردم ولي ديدم كه حالا كه همه كامل خودشونو معرفي كردن منم خودمو درست معرفي كنم كه خيالم راحت شه! نام ونام خانوادگي:ستاره (اگه فاميليمو بنويسم نميتونين بخونين) 15 رو تموم كردم و رفتم تو16.تقريبن آدم حسوديم ولي خودم خيلي از اين اخلاقم بدم مياد.درضمن دربعضي موارد بسيار فضول! خيلي خيلي خشنم واگه اعصابم خرد بشه حال همه رو مي گيرم .ولي عوضش خيلي خونگرمم وسعي مي كنم با همه راحت باشم .هميشه حتي وقتي كه ناراحتم سعي مي كنم شاد باشم (الكي خوشم!)خدانكنه يه روز با يكي لج كنم كه ديگه هيچي اگه با يكيم دوست باشم روش تعصب خاصي پيدا ميكنم. آدم بسيار باجنبه اي هستم وخيلي بدم مياد كه يكي بخواد از اين اخلاقم سواستفاده كنه! معمولن زياد حرف ميزنم(كلن از حرف زدن خوشم مياد ). سال اول دبيرستانم . توي مدرسه يكي از افراد شر وشلوغ به حساب ميام ولي ناظما هميشه از من به عنوان يه دانش آموز مظلوم و با انظباط ياد مي كننن(طفلكيا خبر ندارن!).از درس خوندن خوشم مياد ولي از مشق نوشتن بيزارم (بعضي موقعها مشقمو مي دم دوستم بنويسه!)اگه بخوام خر بزنم خودمو مي كشم ولي معمولن اين كارو نميكنم.خدارو شكر معدلم تا حالا پايين تر از19 نبوده ومعلمام از دستم راضين.بعضيا مي گن تو خرخوني ولي اصلن اين طوري نيست چون همون طوري كه گفتم كم پيش مياد كه اين كارو بكنم. از خيلي چيزا خوشم مياد مثل:خريد كردن. زيست. جوراب!(كلكسيون جوراب دارم).كتاب خوندن .چيز ميز نوشتن(داستان ماستانو ميگم)و... توي خواننده ها از: .....,pink,kelly karcson,blakc eyed peasخوشم مياد(از ايرانيا فقط بعضي آهنگارو دوست دارم) گفتم كه از خيلي چيزا خوشم مياد ولي نمي تونم همه رو بنويسم. با سايت جادوگرانم از طريق برادرم آشنا شدم و كتاباي هري پاترو خيلي اتفاقي خوندم اول كه برادرم خريد كلي باهاش دعوا كردم كه خجالت بكش ناسلامتي تو از من بزرگتري اين مخرفات چيه مي خوني و.....ولي يه چند ماه بعد كه ديدم هي ازش تعريف مي كنه براي اين كه كم نيارمو بهش ثابت كنم كه كتابش مزخرفه نشستم خوندم. ولي خوب بعد بهش گفتم كه :چرا مي گفتي كتاب لوسيه؟خيليم قشنگه اول بخونش بعد اظهار نظر كن!( )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آخرين برگ سفر نامه ي باران اين است -------كه زمين چركين است ((شفيعي كدكني))
سلام من رها هستم اهل تهران و هری پاتر زیاد نخوندم، اکثرا رو هم یا فیلمشو دیدم یا یکی بی کار پیدا کردم برام تعریف بکنه، دیگه چی بگم، فعلا همین ها کافیه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من زیست شناس هستم، آقای زیست شناس. همون زیست شناس معروف که تا آخرین
سلام اسم من ترانه است من 13 سالمه من عاشق کتاب های هری پاتر هستم وهمچنین خود هری پاتر بهترین سرگرمی هایم فیلم دیدن و خوا ندن کتاب های تخیلی وترسناک است و.......