جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  104 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  216 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:
اسم:فرد لوپین
گروه:هافلپاف
لقب:مهربان
وضعیت:مجرد
مدارک تحصیل:دکترای دفاع در برابر جادوی سیاه
علاقه مندی ها:تدریس وکمک به جادوگران دیگر
مهارت:تدریس
قد:180
رنگ مو:خرمایی
رنگ چشم:خرمایی
برادر ریموس لوپین در حال حاضر در هاگوارتز تدریس می کنم.
بدون عینک:
چوب جادو:22اینچ دارای پر ققنوس و انعطاف پذیز
ظاهر کلی:لاغر ومردنی{دوستانم می گویند}
جنس:مرد
توانمندی ها:مقابله با جادوی سیاه به خصوص با ولدومورت.... تاریخ تولد:1980./19/9

لطفا" قبول کنین!!!

قبول می کنیم!اما بعد از اینکه بیشتر توضیح دادی قراره بعنوان برادر من تو هافلپاف چیکار کنی!بیشتر توضیح بده در مورد خودت لطفا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1384/12/20 16:05:17
عضو گروه فعال سازی تاپیک های خاک خورده ایفای نقش جادوگران
[b][font
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 18:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من بعد از 6 ماه دوری دوباره برگشتم .(حالا انگار خیلی اتفاق مهمیه. )
نام:Sir M
چوبدستی:40 سانتیمتر مغز:موی تک شاخ انعطاف ناپذیر
شغل:پرورش دهنده ی اژدها در رومانی
علاقه مندیها:پرورش ونگهداری از موجودات جادویی بخصوص اژدها
ارتباط با داستان:(این شخصیت در کتاب وجود ندارد به بیوگرافی در پایان متن مراجعه کنید.)
مشخصات ظاهری:قد بلند چشمان سیاه موهایی فرق شده به رنگ سیاه
بیو گرافی:Sir M در واقع برادر خوانده ی ولدمورت است که پدر تام ریدل (پدر ولدمورت) پس از اینکه می فهمد همسرش جادوگر است به فرزند خواندگی قبول می کند. وی که در واقع از خانواده ای جادوگر است از طرف پدر خوانده اش به یوگوسلاوی فرستاده می شود .Sir M در آنجا پس از آشنایی با یکی از قدرتمندترین جادوگران یوگوسلاوی ( که شناخت دورادوری از او دارد) زیر نظر همان جادوگر به تحصیل جادوگری می پردازد و پس از آن به رومانی رفته و مشغول پرورش اژدها می شود. وی آنیمانگی (جانور نما) بوده و خود را به عقاب تبدیل می کند. نکات جالب در مورد او این است که شخصیت مرموزی دارد و به شدت مخالف جادوی سیاه است

خودت رو خوب معرفی کردی اما چند تا مشکل هست:1- شناست باید فارسی باشه2-اسم شخصیتت غیر پاتریه3- چرا گروه انتخاب نکردی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/20 1:50:54
هر جور راحتی.
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
کوییرل عزیز من به توبیاس قول دادم کارش رو درست کنم خوب توبیاس اسنیپ که گرفته نشده

تو قول دادی منکه قول ندادم.وقتی این همه شخصیت تو لیست داریم چرا یه شخصیتی رو تایید کنم که اصلا وجود نداره؟ لطفا بهش بگو یه شخصیت دیگه انتخاب کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
نام کامل: مهرداد هری جیمز پاتر
تاریخ تولد :1991
جنس : مذکر
تحصیلا : سال پنجم
گروه : گریفندور
خصوصیات ظاهری : لاغر عینکی دارای یک زخم وی پیشانی
چوبدستی یکپر فکس و چوب درخت خاص
علاقه مندی ها : شکست ولدمورت
توانمندی ها : دفاع در برابر جادوی سیاه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You

[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
روبیوس هاگرید
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 13:11
نمایش جزئیات
آفلاین

1- نام کامل: روبیوس هاگرید
2- سن: حدودا 40 سال .
3- تاریخ تولد: دقیقا یادم نیست ، اما فکر کنم 1964 .
4- جنس: مذکر
5- تحصیلات: چی بگم ، نامردا منو سال سوم انداختن بیرون همشم تقصیر این تام دریده بود .
6- گروه: اسلایترین
7- ظاهر کلی: خوشتیپ ! یه خورده چاقم ! البته نیمه غولم هستم .
8- چوب جادو : از تار عنکبوت ساخته شده که روش یک لایه چوب گذاشته شده ، قطر تار عنکبوت اون بین 8 سانته .
9- دسته جارو : پرواز بلد نیستم .
10- علاقمندی ها : طلسمهای نابخشودنی ، موجودات جادویی ، لرد ولدمورت ، خانم ماکسیم ، ایفای نقش و همینطور نمایشنامه نویسی .
11- توانمندیها : قدرت در دوئل « در جام دوئلی که در سایت هاگوارتز برگزار شده بود اول شدم » در صنف مغازه داران سایت اچ پی ویزاردز نیز به عنوان بهترین مغازه دار انتخاب شدم .
12- توضیحات اضافی: اولش من محفلی بودم ، اما بعدش به مرگخوارا پیوستم والان هم توی لیتل هنگلتون کار میکنم . البته استاد مراقبت از موجودات جادویی نیز هستم .
13- تجربیات : در سایت های هری پاتری زیادی عضو بودم اما اول از همه در سایت شما عضو شدم . در ابتدا شناسه کاربری من Dementor بود که چون رمزش رو گم کردم دیگه باهاش نیومدم ، فقط میومدم اخبارو می دیدم و می رفتم بعدش که میشه گفت شش ماه پیش بود اومدم با ریگولاس بلک اما توی ایفای نقش تایید نشدم برای همین شناسمو عوض کردم و تبدیل کردم به لردگراهام اسلایترین اما الان که دیدم شخصیت های بهتری هم هستن این شخصیت رو برداشتم . الان هم امیدوارم که من رو تایید کنید و در اینجا هم مانند سایت های دیگر فعالیت خودم رو زیاد کنم . من در سایت اچ پی ویزاردز با شناسه سالازار اسلایترین عضوم در هاگوارتز هم باشناسه لرد ولدمورت و در اینجا هم که با شناسه روبیوس هاگرید .
=========================
نام و نام خانوادگی : بردیا اخباری
توضیحات اضافی : در دبیرستان انرژی اتمی مشغول به تحصیل هستم و در تهران نیز زندگی می کنم .
علاقمندی ها : به کتاب های رمان علاقه بسیاری دارم ، البته به اینترنت نیز همین طور .
یک درخواست دارم اونم اینکه شناسه لرد گراهام اسلایترین رو که قبلا برای من بوده حذف کنید .
امیدوارم راضی باشید ،
با تشکر ،
هاگرید

تایید شد!ولی هاگرید تو گریف بودا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روبیوس هاگرید در 1384/12/19 14:42:20
ویرایش شده توسط روبیوس هاگرید در 1384/12/19 14:42:47
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/19 17:49:20
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/19 18:30:16
ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:خوبه چشم داریامگه نمی بینی آخه من به تو چی بگم تو چقدر باهوشی خوب نوشته دیگه آرسینوس جیگر هستم
سن:رادیکال مثبت منفی 666 بر روی 15 = رادیکال 714 با فرجه 5 به توان 7 بر روی ایکس بیایبید مقدار ایکس را
تاریخ تولد:وقتی داشتم میومدم تو سایت شناسنامم رو گرفتن خودم که اطلاع دقیقی ندارم بعداً از اطلاعات بگیر
جنس:مخنث(وسط مردو زن یه چیزی تو مایه های دوجنسیتی)
رنگ چشم:گوجه ای متالیک
گروه :هر گروهی خودت هستی آقا آقا آقا مارم بذار همون جا هر گروهی که بهتره بذار
مو:7 رنگ بستگی داره کجا ببیین در آفتاب یه رنگ تو سایه یه رنگ روز یه رنگ شب یه رنگ تا عشقت چی باشه
ظاهر کلی:مشتی لوتی،از این برو بچ با صفا و اهل دل مثل خودت
کویدیچ:آقا آقا شما تو کدوم پستی شما الگوی مایی ما همون جا می ریم :poser:
چوب جادو:والله من ندارم ولی هر دفه می رم سر کلاس چوبدستی اون کلاسی ها رو قرض می گیریم آخه تو که نمی دونی ما خانوادهمون زیر خط فقرن آقا دیگه نپرس که دلم خونه
علاقه:یه جن خونگی ترو تیمیز ،وزنه برداری در مورد خاصی از بدن انسان
توانمندیها:ای آقا ما نا توانیم آقا ما زیر خط فقریم علیلم ذلیلم کی ما رو کمک می کنه هی روزگار من پیرم،تو جونی دست مارو بگیر تایید بکن شاید گیرم تو را زیر دست و بال خودم

خوب اینا چیه من اگه مدیر شدم سیستم سایت رو عوض می کنم اینم شد معرفی یه چیز توپ بذارین

این شخصیت تایید نمیشه.از لیست شخصیتها یه شخصیت دیگه رو انتخاب کن در ضمن یه نگاه به پستهای قبلیم بنداز ببین چطوری معرفی کردن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/19 1:09:16
هووووووو?
ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 20:22
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا من 17 اسفند به لیست شخصیتهای گرفته نشده سر زدم جیمز پاتر هنوز گرفته نشده بود در حالی که من 15 اسفند خودمو معرفی کردم آخه یکی جوابمو بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط james.potter در 1384/12/18 20:54:56
ویرایش شده توسط james.potter در 1384/12/19 19:05:16
[i][size=small][color=3333CC]هيچ وقت نگوييد كه اي كاش زندگي بهتر �
ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 15:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نام و نام خانوادگی : توبیاس اسنیپ
گروه : ایفای نقش و اسلیترین
علاقه مندی ها : کارهایی که سوروس پسرم میکنه.
توانمندیها : هرکاری
توضیح مختصر : توبیاس ناریس اسنیپ هستم و ماگل پسرم جادوگر خیلی بزرگی و من عاشق کارهاشم و دوست دارم هر کاری که از دستم برمیاد برای جادوگران انجام بدم . و دوست پرسی ویزلی ام.

به لیست شخصیتهای گرفته نشده یه سر بزن مطمئنا یه شخصیت بهتر پیدا میکنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/18 20:33:14
شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین

نام :آنتونی گلداستین

گروه :راونکلاو

معرفی کوتاه :عضو ارشد ارتش «الف دال»، قدرتمند در امور ورد و جادو، از دوستداران دامبلدور( به میلاد جون هم ارادت خاصی دارم)،گربه سیاه مرگخواران ،سال ششم هاگواتز،مشارکت در جلسات الف دال ، از دوستان نزدیک مایکل کرنرو خیلی دوستان دیگه

علاقه مندی ها : کوییدیچ ،دوئل ،درس ورد وجادو و...

توانمندیها : جنگهای تن به تن ، دوئل

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/19 1:29:38
when you need a light in aloanly night cry me like a fire in your heart :bigkiss:
ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 11:27
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان خودتون رو مطابق فرم زیر معرفی کنید

گروه:

معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)

________________________________________________-

**قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید

**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه

** شناسه ها حتما باد فارسی باشن ( یعنی هری نه harry )

**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید

** پست افرادی که به رنگ سبز در می یاد تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در پایان هر پست ناظر مربوطه نوشته میشه

** از تکرار پست خود خود داری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته

** در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره .

** تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه

** اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید . اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه ( یعنی فردی دو شناسه ی برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد میشه

**برای تعویض شناسه خودتون لطفا شناسه ای را که میخواهید در قسمت ویژگی های فردی به جای نام واقعی وارد کنید و بعد برای من پی ام بزنید. به محض دریافت پی ام و دیدن شناسه، شناسه شما رو تغییر میدم.
هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید.
اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي ( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.

تائید نشده ها:

جیمز پاتر و فرد ویزلی : اینش خصیتها گرفته شده

اخطار::::::: هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه حذف شناسه میشه در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر