شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : پرفسور بینز نام کامل : از وقتی یادم میاد همین نام رو داشتم سن : چند صد سال نام: گروه در دوره های گذشته تو گروه ریونکلاو بودم علاقه مندی ها : من به تاریخ خیلی علاقه مندم و چون رشته تحصیلیم تاریخه میتونم اونو تدریس کنم خیلی پر حرفم وخیلی آروم به دانش آموزان علاقه دارم برای تدیسم خیلی وقت میزارم و تحقیق می کنم وقتی دانش آموزان به درس من توجه نشون میدن خیلی خوشحال میشم من سر کلاس درس بودم که یه تغییری تو وجودم بوجود اومد از اون تاریخ به همه جا میتونم سرک بکشم و از هر دیواری میتونم رد بشم تدریس من طبق قوانین مدرسه خواهد بود
خودت رو مطابق با لیست زیر معرفی کن.لازم نیست حتما همرو بنویسی اونایی که مهمه رو بنویس نقل قول:
1- نام : 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: 5- سال : 6- رنگ چشم: 7- گروه : 8- مو : 9- ظاهر کلی : 10- نام کامل: 11- کویدیچ : 12- چوب جادو : 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: 15 - توانمندیها :
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/15 12:30:45
نام : هوریس اسلاگهورن گروه : اسلاترین معرفی کوتاه : من اسلاگهورن 100 ساله ام قبلا رییس گروه اسلایترین بودم و چوبدستی ای از جنس چوب بلوط و داخل آن موی تک شاخه و درسمم معجون سازیه
خیله خوب یعنی باید شناسه نمایشیمو هم عوض کنم؟ در ضمن من هم به عشق بریتنی اسپیرز عضو شدم هم به عشق دنیل رادکلیف اما واتسون و... اما اون شخصیتارو قبلن انتخاب کرده بودن . ولی خیلی نامردیه که نمی ذارین کسیو که دوست داریم انتخاب کنیم
شما برای اینکه وارد ایفای نقش بشید باید یه شخصیت هری پاتری انتخاب کنید در ضمن من فکر نمیکنم شما تابحال کتابهای هری پاتر رو خونده باشید وگرنه اینقدر اصرار بیجا نمیکردید اگه فکر میکنید نامردیه شما رو به خیرو ما رو به سلامت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/12 11:15:38
در رقابت عقربه های ساعت با یکدیگر همیشه بازنده چشم من است.
اسم:شیدا سن:12.5 پایه:اول راهنمایی مدرسه ی تیز هوشان(فرزانگان) مو:قهوه ای مایل به مشکی چشم:قهوه ای تیره قیافه:قدم نه کوتاهه نه بلند.یه کمم تپلم.دماغم باحاله. تاریخ تولد:20 مهر 1372 ساز:پیانو می زنم موسیقی:رپ و متال خیلی گوش می دم.(رپ زیرزمینی که قایمکی می خونن خیلی دوس دارم)از آهنگ های ایرانی به شدت متنفرم.(مخصوصا از کامران هومن) علاقه مندی ها:هری پاتر-مدرسه ام-آهنگ گوش کردن از کلاس دوم دبستان هری پاتر می خونم.
شما باید اینو تو تاپیک خودتون رو معرفی کنید مینوشتی نه اینجا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/12 11:10:50