شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
____________________________________________ نام کامل: استاکلی جونیر پاتر گروه: گریفیندور معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه) من تا سال پنجم جادوگری در هاگوارتز نبودم در مدرسه ی پرایز آسیادرس می خواندم ولی حالا بهه دستور دامبلدور در هاگوارتز هستم من بلند قد و مو مشکی و چشم سبزم ولی دختر عموی هری پاترم پدرم با بابای هری دو قلو بوده (جیمزوجونیر) چوب جادوی من 20 سانت و از پر ققنوس هست من مهربون ولی کمی خشن هستم و بزن بهادر توی دعوا زرنگ توی درس و ناقلا توی جادو هری از وجود من اطاعع نداره پدر و مادرم فوت شدن من هم کلاس هری هستم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/9 22:03:57
1- نام: لرد لاس 2- نام واقعي: اپسترد ژاميس كاندر 3- سن: از زمان ايجاد جادو حساب كن 4- ظاهر:رنگي سفيد,دستي بلند,بدون پا,در حال پرواز,مويي بلند.................... زشت. 5- رنگ چشم: سياه 6- توانايها: جذب بدي ها 7- شغل: طبيب گرگ نماها 8- علاقه: شطرنج 9- جنسيت: مرد 10- توضيحات اضافي: جادو از زمان تولد من به وجود آمد و با من قدرت مي گيره. من از شياطين هستم و تا من هستم جادو هم هست. من هيچ خواهر يا برادري ندارم و فرزند يا همسري هم ندارم. زندگي من با غصه هاي شما طي مي شه. پس غصه بخوريد تا من به شما جادو بدم. من تو خونه همتون هستم. زندگي مي كنم تا وقتي غصه بخوريد. من مي توانم گرگ نماها را درمان كنم. ولي در مقابل اين كارم بايد با من بجنگند تا زندگي عادي را بدست بيارن. من پيشنهاد مي كنم هر كسي اين را خواند به لوپين بگه كه من منتظرشم. با هري پيش من بيان. من مي خواهم جفتشونو بكشم. شايد هم شانس بيارن و لوپين خوب شه. من تو NATABKE زندگي مي كنم.منتظرم.
من مي خواهم اگر شد عضو افتخاري گروه گريفيندر بشم.
این که همون شخصیت لرد ولدرمورته فقط اسمش عوض شده .با عرض معذرت تایید نمیشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/8 23:20:43
نام : دولوروس آمبريج شغل : سربازرس هاگوارتز و معلم دفاع در برابر جادوي سياه جنسيت : زن رنگ چشم : آبي شكل : شبيه وزغ ظاهر : بسيار چاق با چشم هاي ورقلمبيده توانمندي ها : من مي تونم كه معلم ها رو از سمتشون بر كنار كنم و يا هر قانوني رو در هاگوارتز تصويب كنم. علاقه مندي ها : خيلي دوست دارم از گريفيندور امتياز كم كنم. فرستاده شده از : كرنليوس فوج.تا بر اوضاع هاگوارتز نظارت كنم. بد ترين دانش آموز از نظر من : هري پات.چون بسيار در كارهايم دخالت مي كند. من آمده ام تا بر اساس معيار هاي وزارت جادو به دانش آموزان درس بدم...
تایید شد!
ننوشتی تو کدوم گروه فعلا گذاشتمت تو اسلیترین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/7 22:27:06
طراح سوال مسابقه ي شماره 8 هري پاتر در سايت نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد
نام : دولوروس آمبريج گروه: شغل : سر بازرس هاگوارتز و استاد دفاع در برابر جادوي سياه معرفي شخصيت : من از طرف كرنليوس فاج اومدم تا بر اوضاع هاگوارتز نظارت داشته باشم. بسيار سخت گيرم و اصلا دوست ندارم كه كسي از من انتقاد كنه.عاشق كم كردن امتياز از گريفيندور هستم.
این شخصیت رو بهت میدم بشرطی که یه باره دیگه خودت رو کامل معرفی کنی.معرفیت بی نهایت کوتاهه برو چند صفحه قبل معرفی بچه ها رو یه نگاه بنداز دوباره خودت رو معرفی کن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/7 15:18:41
طراح سوال مسابقه ي شماره 8 هري پاتر در سايت نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد
دوستان خودتون رو مطابق فرم زیر معرفی کنید ____________________________________________ .نام کامل:
گروه:
معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)
________________________________________________-
**قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید
**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه
** شناسه ها حتما باد فارسی باشن ( یعنی هری نه harry )
**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید
** پست افرادی که به رنگ سبز در می یاد تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در پایان هر پست ناظر مربوطه نوشته میشه
** از تکرار پست خود خود داری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته
** در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره .
** تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه
** اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید . اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه ( یعنی فردی دو شناسه ی برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد میشه
**برای تعویض شناسه خودتون لطفا شناسه ای را که میخواهید در قسمت ویژگی های فردی به جای نام واقعی وارد کنید و بعد برای من پی ام بزنید. به محض دریافت پی ام و دیدن شناسه، شناسه شما رو تغییر میدم. هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید. اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي ( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.
اخطار::::::: هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه حذف شناسه میشه در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه:
نام = بلرویچ سن = 1007سال جنس = مرد تحصیلات = هیچگاه در مدرسه ای درس نخاندم (از شاگردان خصوصی سالازان اسلیترین ) مشخصات = بعد از مرگ سالازان اسلیترین هیچ کس بعد از دیدن من زنده نمانده (مشخصات ظاهری از او در دست نیست کوییدیچ = علاقه ای ندارم چوب جادو = فقط بهتون می گم 16اینچه علاقه ها = بخاطر نفرتم از بچه ها عاشق کشتن اونام توانایی ها =در جادوی سیاه ماهرم ومیتونم ذهن افراد کنترل کنم تا اون جوری فکر کنن که من میخام معرفی کوتاه = (شاگرد خصوصی ومحبوب سالازان بود بعد از مرگ اسلیترین تنها معلم و دوستش به تنهایی در جنگلی دور افتاده زندگی می کرد تا اینکه دعوتنامه ای از ولدمورت ( اخرین نواده اسلیترین ) دریافت کرد و او را به همکاری دعوت کرد . در فیلم مستندی که موگل ها از او ساخته اند عده ای موگل به دنبال او به جنگل رفته اند و همه گی یا یکدیگر را کشته اند یا دیوانه شده اند .تحقیقات بعدی مو گل ها نیز با شکست روبرو شده است گروه مورد علاقه = عا شق اسلیترینم :bat:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/7 22:22:00
ای بابا تو لیست شخصیتهای گرفته نشده که نوشته بودنش لطف کن یه سر به لیست شخصیتها بزن اونجا میبینی که این شخصیت گرفته شده.لطفا از همون لیست یه شخصیت دیگه انتخاب کن.ممنون