شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1-نام:مالي ويزلي 2-سن:15 3-تاريخ تولد:1990 4-جنس: مونث{دوشيزه} 5-تحصيلات: سال چهارم 6: رنگ چشم: تيله اي 7-گروه:گريفيندور 8-رنگ مو: مشكي 9-ظاهر كلي:2p و اسپرت 10-نام مستعار: جسي ولي حالا به مالي تغيير كرد! 11-كوييديچ:كم و بيش 12-چوب جادو: از جنس درخت خاس با طول 27/5 سانت كه يك پر ققنوس در وسط آن قرار دارد. 13- دسته جارو: آذرخش 14- علاقه منديها: هري ، محفل ققنوس، وايت تورنادو توانمنديها: دفاع در برابر جادوي سياه ، كمك به محفل و وايت تورنادو در مواقع نياز! معرفي كوتاه: ميخوام تو ايفاي نقش جاي {مالي ويزلي} باشم!
*********** ميشه اين دفعه قبول كنين؟؟؟ ...كسي كه نقش مالي رو نگرفته؟؟ با تشكر جسي يا اگر خدا بخواهد ---^--- مالي
نام:فرد نام خانوادگی:لوپین شغل:دبیر مقابله با جادوی سیاه علاقه مندی ها:تدریس سن:15 قد:180 رنگ مو:قهوه ای رنگ چشم:قهوه ای جارو:نیمبوس2000 چوب جارو:معمولی
سلام نام :آرتور نام خانوادگی:ویزلی گروه:گرینفندور علاقه مندی ها:جادوگری وکمک به جادوگران دیگر. چوب جادو:از مال ولدومورت جاروی پرواز:نیمبوس2001 اخلاق:خیلی صبور رنگ مو:مشکی رنگ چشم:مشکی مدارک تحصیل:فوق لیسانس در رشته ی مدیریت جادوگری سرمایه ی:خیلی مایه دار. دارای خانواده ی بسیار گرم. شغل:در وزارت جادو کار می کنم... با تشکر آرتور ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/17 3:17:54
عضوگروه فعال سازی تاپیک های خاک خورده ایفای نقش جادوگران [b][font
نام:تام نام خانوادگی:لاکهارت سن:15 قد:175 رنگ چشم:خرمایی رنگ مو:خرمایی اخلاق:خیلی مهربون چوب جادو:از مال هری پاتر جاروی دستی: نیمبوس2006 دارای یک ققنوس ویک جغد گروه :هافلپاف مدارک تحصیل:فوق دکترای مقابله با جادوی سیاه برادر گیلدروی لاکهارت . با تشکر از شما... tom lackhart
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
:.............................................................. فقط قدرت وجود داره و کسانی که از به دست آوردنش عاجزند... لرد ولدمورت
نام. بلید. نام خوانوادگی . گیریفیندور. فرزند خوانده ی البوس دامبلدور هستم. جنسیت.مرد(مجرد) 2رگه ی سیاه پوست و سفید پوست امریکایی. و یک نیمه انسان و نیمه خون اشام . شغل .شکار خون اشامان . پدر (مرحوم) سفید پوست از خواندان گیریفیندور. مادر(مرحوم) سیاه پوست ماگل سن.42 علاقه مندیها.کشتن خون اشامان . عشق ورزیدن به البوس دامبلدور .هری پاتر. نابود کردن اسنیپ. شعار . چیزی را که فکر میکنی میدانی فراموش کن خون اشامان وجود دارند. یک گریفیندوری تمام عیار . تنها فرد باقی مانده از نسل گیریفیندور . دیر . گیریفیندور. قدرتهای خارق الاده .شمشیرزنی به بهترین نحو و سرعت.انواع ورزشهای رزمی با درامیختگی با جادو.استفاده ی به موقع از جادوی سیاه.پرشهای بلند و باور نکردنی تا سقف 18 پا. خاصه ی ظاهری. وجود خالکوبی بزرگ سیاهی که از روی شقیقه ها شروع شده تا بر روی بازوها و گودی کمر ادامه دارد. هدف. نابودی خون اشامان تا پای مرگ و تا رسیدن به دراکولا. اطلاعات اضافی..(فیلمهای 1.2.3 بلید رو به ترتیب بگیرید ببینید تا قشنگ من رو بشناسید. به روح پاک ناجی عبدی من البوس دامبلدور قسم اسنیپ را میکشم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/20 11:04:11
این بارnام شده که دارم اینجا پیام میدم....!!! وای رییس چرا انقده اذیت می کنی؟؟ !! :((((((((! اشکالات ؟! خب.... نام : اسپایک جنس : دختر سن : 18 شغل : هنرمند( نوازنده ی ساز "قیج قوج" در گروه خواهران عجیب) اسم هنری : بینگ بینگ مو : قهوه ای روشن_ فرفری گروه : مدرسه نمیره...ولی قبلن اسلایترین بوده... >>> هم مادر و هم پدرش مشنگ زاده ن...!
خوبه رییس ؟ شناسه مونم فارسی می کنیم...! راه بیا دیگه....:D !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/17 3:16:34