شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : رومانس دامبلدور گروه : راونکلاو معرفی: من برادر بزگتر آلبوس دامبلدور هستم. تاجر و صاحب کوچه دیاگون می باشم. تازه تحصیلات خودمو تو هاگوارتز گذراندم و الان 175 سالمه و قد من 183 و وزنم 69 کیلو هستش.
نام کامل: آرا سیلز
جنس : زن
عضو گروه: هافلپاف
علاقه مندی ها:تخته ی تعادل جنگ و خونریزی
رنگ مو: قهوه ای تیره
رنگ چشم : قهوه ای تیره
1990:سال تولد
16:سن
ظاهر کلی: دختری لاغر با موهای نسبتا بلند و قد نسبتا بلند (در کل نه چندان زیبا ولی یک قهرمان
اطلاعات اضافی: بسیار مغرور
نام کامل :امیر حسین سن :18 تاریخ تولد:3/1/66 جنس:مذکر تحصیلات :سال اول دانشگاه رنگ چشم:سیاه گروه : اسلیترین مو :مشکی ظاهر کلی :نه زیاد جالب علاقه ها:منچستر یونایتد_رئال مادرید_بکهام_مورینیو
1- نام کامل :استاکلی جیم پاتر 2- سن:16سال 3- تاریخ تولد:1990 4- جنس:مونث 5- تحصیلات :سال ششم 6- رنگ چشم:فندقی 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید)گریفیندور 8- مو :سیخ سیخ ونا مرتب مشکی 9- ظاهر کلی :زانوی کج و موج موی پر کلاغی ریزه میزه 10- نام مستعار:استاکلی پاتر 11- کوییدیچ :مدافع 12- چوب جادو :35 سانتی متری مشکی با پر ققنوس 13- دسته جارو :نیمبوس 2000 14- علاقه ها:کتاب جادو دعوا خانواده 15 - توانمندیها :جادو قوی درس 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره)دختر عموی هری پاتر اخرین بازمانده ی پاتر ها بجز هری 17- هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه:من در مدرسه پرایز در آسیا درس خواندم هری از وجود من خبر نداره
نام : تام جیم پاتر گروه : پیف پاف یا همون هافل پاف معرفی بردادر زاده ی جیمز و نکته سنج، عاشق کرم ریختن و شلوغ بودن، متاسفانه کلاه گروه بندی من رو به پیف (هافل) پاف انداخت البته عیبی نداره، این جا دوستای جادوگر خوبی پیدا کردم که با هم تو مدرسه همه رو اذیت می کنیم و کلا اگه کسی از دستمون ناراحت نشه از غصه دق نمی کنیم ولی شب با عذاب وجدان می خابیم، دیگه چی توضیح بدم، همینا کافیه دیگه،
در ضمن شناسه ی کاربریم رو هم به تام جیم پاتر تغییر بدین،