شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام كامل: Sweet Riddle(شكل انگليسي شيرين ريدل)
گروه:گريفيندور
من 15 سالمه.تو چوبدستيم يك نيش خشك شده باسيليسك است.تو كوييديچ ميتونم خوب گل بزنم...درس معجون سازي و دفاع در برابر جادوي سياهمم خوبه.
يه دخترم با مو هاي قهوه اي روشن و پوست سفيد با قد نسبتا بلند.از دردسر خوشم مياد.بقيه رو به طور ناخود آگاه اذيت ميكنم .از درس خوندن خوشم مياد و هواي دوستام رو هم دارم!
دوست من معرفیت کامل بود ولی یک مکشل داشت و اونم اسم فارسیته اگر هم میگی با سویت میخوای فعالیت کنی اونم نمیشه شخصیتها باید به صورت فارسی نوشته بشن نه فینگلیش یا انگلیسی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/8/3 16:51:19
شجاعت نترسيدن نيست.انجام دادن كاري است كه از آن مي ترسيم...
نام : هلنا ویلسون سن : 16 سال: سال ششم گروه : هافلپاف رنگ چشم : قهوه ای مو : بلند و بلوند جنس : دختر کوییدیچ : یه کمی بلدم !! چوب جادو : 13 اینچ ، انعطاف پذیر ، از زبان گنجشک دسته جارو : تو خونه با نیمبوس 2001 بازی می کنم علاقه مندی ها : دفاع در برابر جادوی سیاه ظاهر کلی : خوشگل و قد بلند !! توانمندیها : درسام خیلی خوبه !! معرفی کوتاه : یکی از بچه های هاگوارتز در گروه هافلپاف هستم و یکی از دوستان سوزان بونز و دورادور با هرمیون گرانجر هم ارتباط دارم !! کافیه ؟ امیدوارم قبولم کنید !!!
نام:آرا سیلز جنسیت:مونث رنگ چشم:قهوه ای رنگ مو:سیاه گروه:هافلپاف چوب جادویی:از چوب گردو 28 سانت انعتاف پذیر با ریسه ی قلب اژدها توانمندی ها: تخته ی تعادل
معرفیت کامل نیست مثل فرم جدید خودت رو معرفی کن(کریچر)
نام کامل: اما ایوانز جنس : زن یکی از شاگردان مدرسه علوم و فنون جادوگری عضو گروه: گریفیندور علاقه مندی ها: مبارزه با جادوی سیاه ماجراجویی هیجان و وقایع ترسناک جنگل ممنوع را هم دوست دارم رنگ مو: قهوه ای تیره رنگ چشم : قهوه ای تیره سال تولد: 13/11/1990 سن: 16 ظاهر کلی: دختری لاغر با موهای نسبتا کوتاه و قد نسبتا بلند (در کل زیبا) اطلاعات اضافی: با مرلین نسبت دوری دارم
تائید شد( ولی کاش با فرم جدید معرفی میکردی (کریچر)
دوستان از این به بعد این طور خودتون رو معرفی کنید ____________________________________________ .نام کامل: گروه: معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)
________________________________________________- **قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید
**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه
**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید