شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:اوكهارت گروه: اسلايترين كاپيتان تيم اسلايترين لقبي ندارن جارو فاير بالت شعار محفلي ها روزي جان پيچ مرگخوارانند ------------------------------------------------------------------ نميشه من شخصيتم به يوري اورلف شخصيت اصلي فيلم سالار جنگ تغيير كنه
نه...تایید نیست ! به فرم اونایی که تایید شدن دقت کن...اصلا شباهتی به مال تو نداره !
نام کامل: مایک لوری گروه: گریفندور معرفی کوتاه: من یک افسر پلیس ماگل هستم. به تازگی در طی یک عملیات پلیسی در میامی به وجود جادوگرها پی بردم و به دنیای آنان وارد شدم. عاشق هیجان و بکش بکش. متخصص در رانندگی و تیر اندازی. معمولا سر رو هدف می گیرم. همچنین به تازگی تو آخرین عملیات مهم پلیسی یک باند قاچاق قرص های XTC رو شناسایی و به همراه دوست و همکار 10 ساله ام مارکوس این باند رو دستگیر کردیم. در تلاش هستم که در دنیای جادوگران نظم و امنیت را با زدن مراکز امنیتی برقرار سازم و دست جنایتکاران تاریکی رو از دنیای جادوگرها کوتاه سازم. من 32 سالمه و 10 ساله که در خدمت نیروی پلیس ویژه میامی هستم و به همراه همکارم مارکوس گروه پسران بد رو تشکیل دادم.
دوستان از این به بعد این طور خودتون رو معرفی کنید ____________________________________________ .نام کامل:
گروه:
معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)
________________________________________________- **قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید
**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه
**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید
نام:تام مارولو ريدل گروه:اسليترين شهرت:لرد ولدمورت، لرد سياه، كسي كه نبايد اسمش را برد، كسي كه او را مي شناسي تولد:1927 در ليتل هنگلتون
تحصيلات خودم رو در هاگوارتز در سال 1938 شروع كردم.بعدش بابام رو كشتم.بعد از رفتن از هاگوارتز در دهه1970 شروع به جمع كردن پيروانم كردند...عده اي به هر دليل به من پيوستند.بعضي از ترس...بعضي تشنه قدرت بودند و الخ...نشان مخصوصي دادم به همه طرفدارانم كه بعد از آن اونارو مرگخوار ناميدم و اون نشان معروف هست به«نشان سياه»...عقديم در مورد دامبلدور اينه:قهرمان ماگل ها.......پيشگويي شده بود.بايد هري پاتر رو ميكشتم.ولي نشد....افسوني كه بهش زدم به طرف خودم بازگشت.ولي ديگر نابويد براي من معنا نداشت...من قبل از اين اتفاق براي خودم جاودانه ساز درست كرده بودم.درست بود كه چند سالي بدون جسم بودم و بسيار رنج كشيدم،ولي برگشتم.(جرياني مفصل داره كه همتون ميدونيد)... علاقه:جاودانگي بي واسطه و مطلق..و براي رسيدن به اون از هيچ چيزي دريغ نميكنم... توانمندي ها:بزرگرتين جادوگر حال حاظر...البته عده ميگفتند كه دامبلدور هم جادو بلده بكنه.در هر صورت.اونم كه كشته شد.حالا خودم هستم. عادت ها:شكنجه دادن و كشتن...!اينا عادت هاي تويه كتابه..عادت توي رول:جريوس!!...عربده كشيدن...شراب خوري...شكنجه دادن...مردن و زنده شدن... شعار:هر كه به من ملحق نشود كشته خواهد شد
جريان چيه؟؟ چرا من از ايفاي نقش بيرون انداختين ؟ پست هامم پاك شده؟ ************************************** دوباره خودمو معرفي ميكنم
1-نام: جسيكا 2-نام خانوادگي : جاكوب پاتر 3-سن:15 4-جنس:مونث 5-تحصيلات:سال چهارم 6-رنگ چشم: تيله اي 7-رنگ مو:مشكي 8-گروه:گريفيندور 9-ظاهر كلي: 2p 10-نام مستعار:جسي و ناناز 11-كوييديچ: عشق است 12-چوب جادو:از جنس درخت خاس با طول 27/5 سانت با يك پر ققنوس در وسطش 13-دسته جادو:آذرخش 14-علاقه منديها:هري ** الف دال ** كوييديچ 15-توانمنديها: دفاع در برابر جادوي سياه و كمك به هري 16-معرفي كوتاه: من همون **ستاره پاتر** هستم
اينم از اين از مديران محترم خواهش دارم منو تو ايفاي نقش خودم بزارن ************************************************
به قول کریچر با اینکه احساس خوبی نسبت بهت ندارم...ولی تایید میشی!
ببخشيد من راونكلا بودم...جريان چيه كه ديگه نيستم...؟ تمام پست ها پاك شدن..و از راون افتادم بيرون...اگه ميشه لطف كنيد و منو بر گردونيد....يعني چون اينجا تلفوناش كابل برگردونه بايد منو از راون بندازيد بيرون؟!!!! خواهش ميكنم منو بر گردونيد..
خواهش می کنم خواهش نکنید لطفا ! بلکه زحمت بکشید یه شخصیت و یه شناسه ی فارسی مطابق با اون برای خودتون انتخاب و معرفی کنید!