شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من می خام بتونم تو هر چهار تا گروه رفت و آمد داشته باشم، اگر مقدور نبود گریفندور کافیه،،،،،،، <<عزیز دل برادر همانا این کار حرام است و انجام پذیر نیست ولی چنانچه بخواهید از عضویت اسلیتیرین در بیاید و عضو گریفیندور یا هافلپاف یا ریونکلاو شوید چون هنوز یک ماه از عضویت شما نگذشته امکان پذیر است ولی در غیر این صورت این عمل نیز مکروه و حرام اعلام خواهد شد با تشکر کالین>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/6 1:38:16
مرگ خواری از دوستان صمیمی آلبوس دامبلدور شاید عضو w.t بشم (عمرن عضو w.t بشم) معلم ریاضیات جادویی بودم و خواهم بود ،،،،،،،
1- نام کامل : ریگولاس آرکتروس بلک 2- سن:دور و بر 36 3- تاریخ تولد:1971 4- جنس:مرد 5- تحصیلات :رده مرگخواری 6- رنگ چشم:سیاه 7- گروه : اسلایترین 8- مو :بلند 9- ظاهر کلی :خوب 10- نام مستعار:ریگول 11- کوییدیچ :سیکر 12- چوب جادو :آذرخش 13- دسته جارو :خوبه 14- علاقه ها:از بین بردن جاودانه ساز 15 - توانمندیها :طلسم آواداکرداورا 16- معرفي كوتاه: همه می دونید 17- هیچ چیز به ذهنم نمی زنه <<متاسفانه این شخصیت گرفته شده باشد که شما یک شخصیت دیگر معرفی نمایید و در مورد بعدی ریش مریلین ساپرتتان کند که شخصیت بعدی گرفته نشده باشد با تشکر کالین>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/6 1:54:18
خطاب به لرد سياه، من مي دانم قبل از اين كه تو اين نامه را بخواني ، من خو
3- شخصیت مورد نظرتان را در همین تاپیک کاملا طبق فرم زیر و به زبان فارسی معرفی کنید:
1- نام کامل : 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: 5- تحصیلات : 6- رنگ چشم: 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) 8- مو : 9- ظاهر کلی : 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : 12- چوب جادو : 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: 15 - توانمندیها : 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره) 17- هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه:
اگر قبلا عضو ایفای نقش هستید و مایل به تغییر دادن شخصیت خود و یا گروه خود هستید:
اگر یک ماه از معرفی کردن شخصیت شما و عوضیتتان در ایفای نقش گذشته دیگر قادر به عوض کردن گروه یا شخصیت خود نمیباشید و برای عوض کردن شخصیت باید شناسه جدید بگیرید و دوباره شخصیت جدید خود را معرفی کنید! اما اگر کمتر از یک ماه است که شخصیت خود را معرفی کرده اید، میتوانید شخصیت جدیدی معرفی کنید و یا درخواست تعویض گروه کنید!
نکات مهم:
* وقتی شخصیتی را انتخاب میکنید باید نسبت به آن شخصیت اطلاعات کافی داشته باشید. کسانی که بدون اطلاع یک شخصیت را انتخاب کنند و بر خلاف خصوصیات وی رفتار نمایند اخطار دریافت میکنند.
* شما میتوانید شخصیت هایی که در کتاب وجود ندارند ولی امکان وجود آنها هست از خودتان خلق کنید. ولی باید توجه کنید که هماهنگی این شخصیت با کتاب ها حفظ شود مثلا میتوانید خواهر یا برادری برای هرمایونی در نظر بگیرید یا همینطور برای شخصیت های فرعی هم فامیل دوست یا ... خلق کنید ولی نباید شخصیت هایی که امکان وجود ندارند را به کار ببرید مثلا خواهر دیگری به جز جینی برای رون فرض کنید.
* شخصیت هایی که گروهشان در کتاب ها مشخص است باید همان گروه را در معرفی شخصیت انتخاب کنند. مرجع این مورد سایت www.hp-lexicon.org است.
* هیچ کس نمیتواند نقش دو شخصیت را بازی کند. این کار نه تنها باعث اغتشاش بلکه باعث آزار دیگر کاربران خواهد شد.
* در صورتی که بدون اطلاع قبلی به مدت یک ماه در بخش ایفای نقش قعالیت نکنید، از گروه های ایفای نقش اخراج خواهید شد!
* در صورتی که شخصیت مورد علاقه شما توسط یک نفر دیگر زودتر گرفته شده باشد نام خود را در لیست انتظار ثبت کنید تا در صورت عدم فعالیت آن شخصیت به مدت یک ماه این نقش به شما داده شود.
نام : كوئنتين نام خانوادگي : تريمبل سن : 21 سال محل زندگي : لندن جنس : مرد رنگ چشم : قهوه اي تيره رنگ مو : مشكي گروه : گريفيندور كوئيديچ : طرفدار تيم اتحاد پادلمير چوب جادو : 12.2 اينچ از چوب زبان گنجشك دسته جارو : پاك جاروي هفت علاقه مندي ها : تاريخ جادوگري . كوئيديچ . آواز توامنديها : تدريس درس تاريخ جادوگري . تبحر درغيب و ظاهر شدن سريع . تغيير شكل ارتباط با دنياي هري پاتر : بنده كتاب تاريخ جادوگري را كه در مدرسه علوم وفنون هاگوارتز تدريس مي شود را نوشته ام . اتلاعات زيادي دارم و ميدانم كه به درد محفل ققنوس مي خورد. <<همانا تایید شدی برادر غصه نخور ودر ضمن یک سوال فلسفی دارم که همی این اتلاعات یعنی چه و آیا منظور همان اطلاعات میباشد و این ویروس دامبل از کجا به شما سرایت نموده زیرا ما فکر میکردیم این ویروس منقرض گردیده چه بسا ونوس واکسن هایی بر آن زد که همه خوب شدند وشما در ان حال کجا بودی که ببینی این واکسن را نگران نباش خودم برایت یکی می آورم(امیدوارم که از شوخی من ناراحت نشی )با تشکر کالین >>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/5 4:51:45 ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/5 4:53:48
نام : ورنون فامیل : دورسلی لقب در کتاب : عمو ورنون وضعیت ظاهری : از نظر جثه میخوام با هاگرید مسابقه بذارم . سبیل مشکی حالت ماهوت پاک کنی دارد . تقریبا کچل . تذکر : از جادوگری به شدت متنفرم . و هر وقت اسم جادو به میون میاد به هری گیر الکی میدم . سن : از رولینگ بپرسید . علاقه ها : کلاس گذاشتن جلوی اینو اون . به خونواده ام علاقه زیادی دارم . یک پسر تپل مپل دارم که همسن هریه . میخوام عضو گروه گریفیندور بشم . با تشکر از شما .<<همی تایید گشت برادر با تشکر کالین>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/5 4:00:12
چه رسوایی از آن بیشتر که گدا از گدایان گدایی کند .
1- نام : لرد ولدمورت (تام ریدل) 2- سن: 60 3- تاریخ تولد: 1945 4- جنس: مرد 5- تحصیلات : همه جور درسی را بلدم 6- رنگ چشم:قرمز 7- گروه : (اسلیترین) 8- مو : مشکی 9- ظاهر کلی : وحشتناک و زشت 10- نام مستعار: لرد سیاه 11- کوییدیچ : مهاجم 12- چوب جادو : انعطاف پذیر ، دارای پر ققنوس ، سیزده سانتیمتر و از چوب درخت زبان گنجشک 13- دسته جارو : نیمبوس 2004 14- علاقه ها: قدرت ، جاودانگی 15 - توانمندیها : هر کار بدی که از یک جادوگر بر می آید (مخصوصا قتل) 16- معرفي كوتاه: (دشمن هری پاتر) <<توضیح پست جانی را بخوان که همانا بس بسیار کامل و فصیح میباشد و فکر کنم اگر اینگونه شود باید رای گیری برای این نقش گذاشت و کسانی که میخواهند این نقش را بگیرند حتما باید تواناییشان در نوشتن را به اثبات رسانیده باشند چون نقشی نیست که به آسانی واگذار گردد و شخصیتی قوی باید آن را اداره کند با تشکر کالین>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/5 3:50:24 ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/5 3:54:01
میشه بگین چه جوری باید خودم را معرفی کنم؟ با تشکر <<به همان سان که در پایین معرفی نمودی ای خواهر آسلامی که آفرین بر شما باد که خودت مشکلت را حل میکنی و به پست صفحه 116 کریچر مراجعه مینمایی و باید همانا الگوی تمام ساحره های سایت باشی آفرین مریلین بر تو باد و ریشش سر فرازت کند با تشکر کالین>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/5 2:11:24 ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/5 2:13:15