شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : الناز سن :17سال جنس:موئنث تحصیلات:سال اول رنگ چشم:قهوهای گروه:گریفندور مو : همیشه به هم ریخته.سیاه نام مستعار:هری هریان چوب جادو:نراد علاقه:دوئل با ولدمورت
1-نام:آنلين دامبلدور (دختر دامبلدور) 2-سن:21 3-جنس:مونث سال:6 رنگ چشم:آبی گروه:گريفندور مو:مشكي بلند ظاهر کلی:شيطون و زيبا چوب دستی:24سانت چوب افرا با پر ققنوس علايق :جاروسواري و خوردن دانه هاي برتي بات :ysick : توانایی ها:جادوي غير لفظي و غيب شدن معرفی:دختر (زن اول) آلبوس دامبلدور همیشه به حسابگری اون بودم. در كتاب 7 از من بيشتر ميخوانيد. ضمنا رياست گروه گريفندور به من پيشنهاد شده.
تائید شد (کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/26 12:54:43
:mama: تا آخرين قطره خون ميجنگيم انتقام دامبلدور را ميگيريم
نام:آلدرد نام خانوادگی:دامبلدور(درضمن دامبلدور محبوب شما پسر منه) تاریخ تولد:تا جایی که یادم میاد 1/7/1854 جنس:مرد سال:از ما دیگه گذشته رنگ چشم:آبی پر رنگ گروه:اسلایترین مو:تا کمر،با رنگ نقره ای درخشان ظاهر:بلند،با ردایی سفید و عصای جادیی با سر عقاب نام کامل:بئورثریک ساینولد آلدرد دامبلدور نام کامل:(beorthric cynewold ealdred dumbledore) کوییدیچ:علاقه ای نداشتم جوب جادو:چوب خاش سفت و غیر قابل انعطاف،دارای روده ی اژدها و 14.5 اینچ دسته جارو:استفاده نمیکردم مگه آپارات رو ازم گرفتن علاقه ها:یه زمانی دوست داشتم معلم دفاع در برابر جادوی سیاه باشم اما نشد، جنگ رو هم خیلی دوست دارم و در چند جنگ فرمانده بودم توانمندیها:هر چی که آلبوس میدونه از من یاد گرفته، در ضمن اینیکه میگن دیگه سنگ کیمیایی نیست دروغه،همین الان یکی توی یکی از جیبهامه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
نام:آرتور دامبلدور سن:دو سال کوچیکتر از آلبوس جنس:مذکر سال:استاد غیب و ظاهر شدن رنگ چشم:آبی گروه:ریون کلاو مو:نقره ای بلند با رگه هایی سیاه براق ظاهر کلی:آرام و مشکوک چوب دستی:11سانت دندان نیش مار بوا علایق:طلسم های فوق ویزه باستانی/ترکیب قدرت چهار بنیان گذار توانایی ها:ذهن جویی فوق پیشرفته/فوق العاده در ظاهر شدن/نفوذ دیپلماتیک بالا معرفی:برادر آلبوس دامبلدور و وزیر اسبق سحر و جادو.من همیشه به حسابگری اون حسادت میکردم ولی بعد از شکست عشقی که داشت به هم ریخت اون دیگه نسبت به همه چی خوشبین شده بود من چند بار به اون هشدار دادم اما اون بهم می گفت که بزرگتره و.... اون شب تو اون مهمانسرا من اسنیپ ره دیدم وبا یک نگاه قصد شومشو فهمیدم اما آلبوس اجازه ی استراق سمع رو به او داد ...بعد از نابود شدن ولد..ولد..ولدمورت!وقتی اون بهم گفت که میخواداسنیپ رو استخدام کنه باهاش مخالفت کردم ولی اون گفت اگه بزرگی اونو قبول ندارم میتونم برم چون اونه که مدیر هاگوارتزه.... یه شب که برای سرکشی به سفارت تو هند رفتیم تو استراحتگاه جر و بحث کردیم حتی صحبت عزل اونم شد و اون مجبور شد طلسم قفل حافظه رو من اجرا کنه و تنهایی برگرده وحالا که اون مرده طلسمش هم باطل شده
1یک بار نوشتم یکی پاک کرد پس دوباره: - نام:دملزا رابینز 2- سن:16 3- تاریخ تولد:تو شناسنامه ام هست 4- جنس:مونث 5- سال: 6 6- رنگ چشم: قهوه ای 7- گروه: گریفندور 8- مو: بلند و قهوه ای 9- ظاهر کلی: خوش تیپ 10- چوب دستی:11 سانت از پر ققنوس و چوب درخت خاس 11-علایق: کوییدیچ.الف دال.جادوی سیاه. 12-تواناییها:هر چی بخواین
تو رو خدا تائید کنید.این دفعه چهارم است که می گم.تازه کریچر قبلا این شخصیت را از طریق پیام شخصی تائید کرده و گفته که خودم را دوباره این جا معرفی کنم.
من می خوام تغییر شخصیت بدم چون با این شخصیت نمی تونم رشد کنم!به همین دلیل با یه شخصیت سبک تر میام. 1- نام :جانی جورکینز 2- سن:22 3- تاریخ تولد:1970 4- جنس:اصیل زاده (مرگ خوار) بعضی ها میگن من اصیل نبودم ولی بدانند که همش شایعه است . در ضمن من در وزارت خانه هم جاسوس بودم نه کارمند. در ضمن مرگ من ساخته گی بوده و برایه ایجاد وحشت در جامعه سفید انجام شده 5- تحصیلات :فلسفه جادوی سیاه 6- رنگ چشم:آبی 7- گروه : همین که هستم اسلیترین 8- مو :مشکی 9- ظاهر کلی :خوش تیپ 10- نام مستعار:شاهزاده مرگ خواران 11- کوییدیچ :بلد نیستم 12- چوب جادو :ساخته شده از خون تکشاخ وپر ققنوس ساخته ی پرفسور کوییرل 13- دسته جارو :ندارم 14- علاقه ها:ارباب لرد سیاه .اسلیترین.جادوی سیاه 15 - توانمندیها :کشتن.شکنجه.پست چرت زدن.مبارزه در راه سیاهی 16- معرفي كوتاه: بنده جانی جورکینز همسر برتا جورکینز خائن بنده اصیل زاده بوده و اصلا شبی به همسرم نیستم ومن را از این به بعد با قدرت بیشتری در جبهه ببینید.امید وارم که در نمایشنامه هم توجه به این معرفی داشته باشید.