شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام من سینا هستم 17 ساله از تهران. من تو سال دوم دبیرستان با هری و تمام زیر مجموعه هاش اشنا شدم یا بهتره بگم عاشقش شدم اول کتاب 4 رو خوندم بعد 3 2 1 5واخر سر هم 6 رو لی هیچ کدوم 2 و 4 نشد در ضمن موسیقی پاپ و نواختن گیتار ودیدن فیلمهای ب ارزش از علاقه های دیگه ی منن.
سلام من صنم هستم 15 سالمه سال دوم دبرستانم رشته گرافيك. اولين كسي كه به من هري رو معرفي كرد دختر عمه ام بود كه اين كتاب رو روز تولدم بهم هديه داد و از اون روز به بعد هر چيزي در مورد هري پاتر باشه از كتابها تا مجله ها و پستر ها و فيلم ها و بازي هاش رو همه رو جمع مي كنم اتاقم پر از پسترهاي هري و دوستانش هستش كتاب ششم رو جلد اول رو خوندم و واقعا خيلي ناراحتم چون جلد دومش رو هنوز پيدا نكردم و بهم گفتن 2ماه ديگه مياد. خب فعلا فكر كنم كافي باشه. روزتون پر از سحر و جادو باشه. خداحافظ
من بارون خون آلود مردم 3008 سالم و من از طریق یکی از وبلاگ ها عاشق این سایت شدم من میخام معلم نگهداری جانوران شگفت انگیز و زیستگاه های آن بشم (بدون شوخی)
نام و نام خانوادگی:بردیا اخباری لقب((در مدرسه یکی از بچه ها مرا با این اسم صدا می زند چون یکم چاقم)):فیل سن : 15 زمان تولد : 9/2/1370 دور و بر ساعت 13 محل تولد : تهران محل زندگي : تهران وزن:76 رنگ چشم : مشکی رنگ مو: سياه برنامه روزانه در تابستان: ساعت 7 صبح از خواب بیدار میشم.بعد از آن به حمام می روم و بعد نیز صبحانه می خورم.ساعت 8 تا 12 درس می خوانم((ترکیبیات برای المپیاد کامپیوتر)).بعد از آن میرم اینترنت تا 1.سپس ناهار می خورم و از آن به بعد دوباره کارهایم را تکرار میکنم.البته ساعت 7 به بعد به مهمانی میرویم یا مهمان به خانه مان میاید. اطلاعاتی بیشتر: امسال من به کلاس اول دبیرستان می روم و دبیرستانی که در آن تحصیل می کنم انرژی اتمی میباشد.برای اطلاعات بیشتر یک برادر بزرگتر از خودم دارم که امسال باید کنکور بدهد.بچه خوبی هم هستم یعنی مثبتم. علاقمندی ها: به فیلم های پاگنده و جکی چان علاقه خاصی دارم و کتاب هم زیاد می خوانم البته اگر رمان باشد.می توانم بگویم که تا به حال بیش از 200 کتاب خوانده ام که حدود 150 تا از آنها رمان میباشد.50 تای دیگر هم تاریخ است.از دروس مدرسه هم علاقه وافری به کتابهای تاریخی دارم.برای محض اطلاع می گویم که کتاب تاریخ معاصر سوم دبیرستان را نیز خوانده ام. نام کاربری در سایتهای دیگر: besoyenoor.com:نام کاربری Lordvoldemort hogwarts.ir:لردولدمورت persianwizards.com:لردولدمورت persianlord:لردولدمورت این بود خلاصه بیوگرافی من.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خطاب به لرد سياه، من مي دانم قبل از اين كه تو اين نامه را بخواني ، من خو