شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:رايكا نام خوانوادگي:كانتريس نام گروه:گريفيندور رنگ چشم:خاكستري رنگ مو:مشكي رنگ پوست:سفيد عاشق كوويديچم تازه وارد هاگوارتز شدم قبلا در دارمشترانگ بودم به خاطر هري به هاگوارتز آمدم اميدوارم خانم رولينگ مرا در قسمت بعد ببيند به دفاع در مقابل جادوي سياه علاقه دارم.
" تائید شد (کریچر)"
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رونالد ويزلي در 1384/4/27 19:58:15 ویرایش شده توسط کریچر(gray elf) در 1384/4/28 9:07:16
:mail:نقل قول:
انساني كه از آينده مي ترسد،شتاب زمان را بيشتر احساس مي كند جي.كي.رولينگ
نام:رهام سن:15 جنس:مرد تاریخ تولد:30 آپریل 1990 میزان تحصیلات:سال پنچم هاگوارتز رنگ مو:مشکی رنگ چشم:قهوه ای پررنگ گروه :گریفندور ظاهر کلی:به ظاهر بره اما در باطن گرگ!!! نام مستعار:رهام Xp کوئیدیچ:زیاد خوشم نمیآد چوب جادو:15 اینچ از جنس درخت خاس بسیار انعطاف پذیر دارای پر ققنوس دسته ی جارو:نیمبوس 2001 کار های مورد علاقه:♥کارت بازی اینفجاری با دیوانه ساز ها♥-♠هک کردن گرینگوتز توانمندی ها:انواع نفرین ها و زد طلسم های مختلف!!! محل زندگی:خانه ی شماره ی 5 پریویت درایو(همسایه ی هری) درس مورد علاقه:♥♠♥دفاع در برابر جادوی سیاه معرفی کوتاه:یک کمی حواس پرت هستم و از انجام دادن تکالیف بیزارم و از قوانین هم اصلا خوشم نمیآد زیادی دست و پا گیر هستند کلا یک گوشه تو سالن عمومی میشینم تو کلاس هم ردیف ته کلاس رو ترجیح می دم به حدی سعی میکنم گوشه گیر باشم و کسی من رو نشناسه که رولینگ هم یادش رفت اسم من رو بیاره اگه علت گوشه گیری مو می خواین بدونین امضام رو بخونید
"" تائید شد(کریچر)""
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر(gray elf) در 1384/4/27 14:50:45
اگر هری فقظ1 ساعت اون معجون مرکب پیچیده رو نخوره نشونتون میدم پسر جیمز و لیلی منم یا اون شیاد حقه باز
نام:رون ويزلي سن:15 محل زندگي:پناهگاه دوست صميمي هري پاتر داراي موي قرمز همراه كك و مك فراوان داراي 5 برادر و 1 خواهر عضو گروه گريفندور علاقه مندي ها:كوييديچ و استاد شطرنج سمت در تيم كوييديچ : دروازيان
شخصيت قبلا توسط كسي گرفته شده است..تاييد نميشود....كرام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=66CCFF]دامبلدور عزيز بدان هر جا كه باشي تا پاي جان ازت حمايت مي كنيم و به تو وفادار خواهيم ماند !!!