شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام من هنري گرنجر هستم و پسر عموي هرمايني همسنشم هستم تا حالا در آمريكا جادوگري ميخوندم اما امسال به هاگوارتز منتقل شدم. خيلي چيزا راجع به هرمايني ميدونم كه بعد ميگم. حالا خودم نام :هنري گرنجر سن:15 سال تاریخ تولد:22 مي سال 1989ميلادي جنس:پسر تحصیلات : معادل سمج رنگ چشم:قهوهاي گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید)گريفندور مو :سياه (فرق به چپ)ء ظاهر کلی :هميشه با تيپي ست نام مستعار:هنري بي باك کوییدیچ :عاليه چوب جادو :مثل هري با پر ققنوس (من پس از هري سومين نفرم)ء دسته جارو :آذرخش علاقه ها: هري (به خاطر هرمايني) ،كوئيديچ و جنگ با ولدمورت توانمندیها :من بهترين دروازبان مدرسهي خودمون بودم در دفاع و جويندگي هم عاليم معرفي كوتاه:در بالا آمده
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/4/12 9:14:09
جنای قاسمی اینجا شخصیت اصلی خودتون رو نباید معرفی کنید. در این تاپیک باید شخصیتی که می خواهید با اون ایفای نقش کنید رو معرفی کنید. مثلا یکی از شخصیت های کتاب های هری پاتر که هنوز توسط عضو دیگری گرفته نشده باشه.
.
ضمن خسته نباشید خدمت خانم پروفسور مک گونگال لازم است چند سوء تفاهم کوچک بر طرف شود : 1.شخصیتی را که معرفی نمودم هیچگونه تشابهی به شخصیت واقعی خود بنده ندارد و کاراکتری خیالی می باشد.
2.اگر قرار باشد که نام بنده از کاراکتر های داخل کتاب باشد بنده چیزی به ذهنم نمی رسد که بتوانم ذکر کنم لطفا این کاراکتر جدید را در صورتی که خلاف بر قوانین نقش آفرینی نباشد در این سایت بپذیرید.(تا آنجا که بتوانم این شخصیت را پرورش خواهم داد.)
3.ضمن تشکر از تلاش شما در حل امور کاربران.لازم است در تایپ خود کمی دقت کنید. (جناب قاسمی) نه (جنای قاسمی)
با تشکر فراوان HGH
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/4/10 6:13:49
نام:دیلیس نام خانوادگی: درونت جنسیت:زن گروه: گریفندور سال:در قید حیات نمی باشم چوبدستی:جنس بلوط و دم تک شاخ توانمندیها:شفابخشی و درمان بیماری آبله استمراری روحیات:با دقت و خجالتی علاقه ها:ابداع درمان های جدید