شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب یه بار دیگه نوبت منه نام :استار سن:هومک پیشنهاد میکنم یه چیزایی در مورد بیگ بنگ بخونین تاریخ تولد:به سوال بالا مراجعه شود جنس: ستاره رنگ چشم:مکشی گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) اگه دو تا میشه گریفندور و ریون کلا در غیر این صورت فقط گریفندور مو : در حال حاضر آبی ظاهر کلی : به اواتارم مراجعه شود (در کل متغیره) نام مستعار: اسی چوب جادو:
علاقه ها: آشتی دان دیگران، حفاظت از فضای سبز و محیط زیست ، صلح و صفا و محبت و .... ببخشید معده ی بعضیا ضعیفه بقیشو نمیگم توانمندیها : آشتی دادن دیگران، بهداشتیاری ،سرودن شعر و .... معرفي كوتاه: من یه استارم که بنا به دخواست خودم با سفینه ی مادر به دنیای جادویی اومدم تا همه جا صلح و دوستی بر پا کنم و .... در حال حاضر برای آسون تر شدن کار به شکل یه ساحره دراومدم تا ببینیم بعد چی میشه
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/4/7 15:24:38
انقدر از دست جمله های قشنگ خسته ام که نخوام توی امضام ازشون استفاده کنم!
سلام پرو فسور من حدود 4-5 ماهه پيش با شناسه لي جردن خودمو اينجا معرفي كردم و تائيد شدم.چند وقت پيش متوجه شدم كه يك نفر ديگه با شناسه لي جردن فعاليت ميكنه.نقل قول:
شاهزاده دو رگه:تويي ادعا مي كني لي جردن دو رگه اس گفتم نه
بعد شاهزاده لينك داد رفتم ديدم اون يكي لي جردنه. اين يكي از مشكلات بود. البته از اين چيزازياده مثل جيمز پاتر فرد ويزلي به هر حال اميدوارم رسيدگي كنيد كدوم از ما دو تا زودتر لي رو برداشته و به اون يكي اجازه دهيد يه شخصيت ديگر بردارد.
با تشكر لي جردن با uid=1497
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
half-blood prince واقعا داری منو دیوونه می کنی من شما رو به عنوان رابرت لنگدان تایید کردم. شخصیت شاهزاده نیمه خالص گرفته شده. لطفا با همین شخصیت، رابرت لنگدان، ایفای نقش کنید و نام واقعی خودتون رو عوض نکنید. اگر بازم سوال داشتید از طریق «تماس با ما» مطرح کنید.
نام:مک لاگان سن:14 تاریخ تولد:1990 جنس:دختر تحصیلات:سال ششم هاگوارتز رنگ چشم:قهوه ای گروه:گریفیندور مو:خرمایی تیره نام مستعار:chalipa ظاهر کلی:خوش اندام و لاغر علاقه ها:بازی کوییدیچ توانمندیها:کمک به همه دسته جارو:آذرخش چوب جادو:یال تک شاخ معرفی کوتاه:یه دردسر ساز برای هری
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/4/6 6:01:18
نام:چوچانگ سن : 12سال جنس:دختر تحصیلات:سال دوم هاگوارتز رنگ چشم :قهوه ای روشن مو:مشکی ظاهر کلی:حوش اندام و بلند و جذاب علاقه ها:کمک به هری توانمندیها: حر کردن هری و کوییدیچ دسته جارو : نیمبوس 2004 چوب جادو : پرققنوس معرفي كوتاه: معشوقه هری
شخصیت گرفته شده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/4/6 5:57:10