شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام من نسیم هستم متولد 69 ام و در حال حاضر در اهواز زندگی می کنم.من با هری پاتر تازه اشنا شدم.(مهر ماه).من قبلش دراراک زندگی می کردم اون جا شاید 20 نفر هم هری پاتری نبودن وبقیه حتی اسمش هم نشنیده بودن.برای مثال داخل مدرسه ی ما 315 دانش اموز وجود داشت .که یک نفرشون هم کتابهای هری پاتر را نمی خوند.وهمه به یک چیز اعتقاد داشتند که هری پاتر داستان چرتیه.منم بعد از دیدن فیلم ها به این جمله اعتقا د پیدا کردم تا امسال که امد اهواز و وقتی که به یکی از دوستام گفتم هری پاتر خیلی چرته نزدیک بود خفم کنه.خلاصه یواش یواش توجه من هم جلب شد ورفتم کتاب 5 را خریدم وبعد. شدم و همه رو خوندم.وحالا از دوستام هم هری پاتری ترم.
فكر كنم 4-5 ام دبستان بودم كه خواهرم گفت "ميلاد برات يه كتاب با حال گرفتم." منم ديدم كه نوشته "هري پاتر و جام آتش". بعدم شروع كردم به خوندن و...
تا همين پارسال هر جلد رو 12 بار خوندم! ديگه حفظ بودم داستان رو!
بعد رفتم سر LOTR و بعد كتاباي Jostein Gaarder و بعدشم Darren Shan و ... خلاصه ديگه الآن بعضي چيزاي HP برام خنده دار شده!!! از پارسال ديگه HP ها رو نخوندم! الته ديگه اصلاً اين طوري نيست كه "فقط" فانتزي بخونم...
الآنم كه كتاب 6 رو دارم ميخونم....
ضمناً عضو Pro_HP نيز ميباشم.
همين!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه جا تاريك است... اما نور تاريكي را پشت سر ميگذارد و آن را فتح ميكند.
سلام رسول هستم 17ساله از كرمان با چاپ اولين كتاب هري پاتر در ايران خيلي اتفاقي خريدمش بعد از خواندنش روز شماري مي كردم تا بعدي منتشر بشه تازه با اين سايت آشنا شدم از وقتي كه كتاب هري پاتروجام آتش را براي سومين بار خواندم ديگه طاقتم طاق شدحالا هم ثانيه شماري ميكنم تا ششمي ترجمه وچاپ بشه آخه من خودم از ترجمه كردن خوشم نمي آيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
:mail:نقل قول:
انساني كه از آينده مي ترسد،شتاب زمان را بيشتر احساس مي كند جي.كي.رولينگ
اسم من کیمیا است. من حتی وقتی بچه ها راجع به هری پاتر حرف میزدن مسخرشون میکردم.یک روز تو تابستان بیکار بودم رفتم دم ویدئو کلوپ دلمو زدم به دریا گفتم هری پاتر را بدین اولش نمیدونستم چند تاست اما هر چی بود گرفتم فیلم 1 و2.شب بود همه هم خواب بودن چراغا هم تقریبا همشون خاموش بودن منم فیلم یکو تموم کردم رفتم سراغ دومی به جاهاییش رسید که صدا ماره از تو دیوار میومد واییییییی منم که دیگه داشتم میمردم آخه از یک دختر 13 ساله چیز بعیدیم نیست.با طرز و لرز پا شدم رفتم چراغا روشن کردم و نشستم بقیشو دیدم.خلاصه من که چیز زیادی از فیلم نفهمیدم چون با زیر نویسای ایرانی آدم چیزی نمیفهمه.تازه فیلمشم تیکه تیکه ای بود.ولی من که کشته مرده هیجانم عاشق فیلمش شدم و رفتم کتاباش را خوندم. این ماجرا مربوط به دو سال پیش میشه.و از اون موقع منتظر کتاب شیشم.
منم سعید هستم 16 سالمه اینقدر بچه ها رو سر این هری پاتر مسخره کردم تا خودم هری پاتریست شدم اساسی ولی دروغ چرا من از کتاب سومش شروع کردم بعد چهارمش بعد اولش بعد پنجمش بعد دومش البته بگم من فیلم های یک و دو هری پاتر رو قبل از خوندن کتابش دیده بودم حدود 1/5 سال پیش هری پاتریست شدم
لطفا نام " هری پاتر " رو انتخاب نکنید! چون نمیشه از یک اسم چندتا باشه توی سایت آدم گیج میشه! هری پاتر اولین عضو این سایت هستش و لطفا اسمتون رو به یه چیز دیگه عوض کنین
سلام فرداد هستم 16 سالمه تهران زندگی میکردم و میکنم و خواهم کرد فکر کنم 5 6 سالی هست هری پاتریم. اول چاپ هری پاتر رو تو نمایشگاه گرفتم. بعد فیلم و ... حالا هم با زور فراوان در حال خوندن 6...
سلام مهرزاد هستم یک مسافر ... نه نه نه ببخشید مهرزاد هستم از تهران، از زمان فروش اولین جلد با این سری کتاب ها آشنا شدم ولی مدت طولانی سراغ خوندنش نرفتم چون فکر می کردم کتابهای مهم تری هست برای خوندن، تا وقتی که به عنوان هدیه یه جلد از این کتاب رو برای یکی از دوستام خریدم و به بهانه یه نگاه سرسری کل کتاب رو یک شبه خوندم و فردای اون روز همه کتابها رو خریدم و ... خوب مسافر شدم بعدش! :)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بسیاری از حوادث منجر به دوستی و صمیمیت میشن، از پا در آوردن یه غول غار نشین سه و نیم متری یکی از اوناست!
من تارا هستم 15سال دارم اينكه چطوري با اين كتاب اشنا شدم هم بايد بگم از يكي از دوستام شنيدم اون موقع كه اين كتاب رو خواندم 11 سال داشتم ولي حالا بدون اون كتاب وجودم معنايي نداره فكر كنم همين بايد كافي باشه نه؟؟؟؟؟!!!!!!
منم محمدرضا هستم و 16 سال دارم. در اصفهان زندگی می کنم و در 10 سالگی با هری پاتر اشنا شدم و در 11 سالگی شروع به خوندن کردم و در اون موقع کتاب های 1 تا 4 رو 1 هفته ای خوندم.
در ضمن من از 3 سال پیش با جادوگران آشنا بودم ولی فقط خبرارو می خوندم و میرفتم.
در ضمن من قبلا در بازی دات عضو بودم تا اینکه اونجا خراب شد...