شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام. من 31 تیر 1367 ساعت 11:30 شب در تهران به دنیا اومدم. امسال به سوم دبیرستان می رم.رشته ام هم تجربییه .162 قدمه و 58 کیلو هستم. موها و چشمام سیاهه ,عینکی هم هستم. عشق این چند تا چیز منو کشته:هری پاتر, دنیل, گری الدمن, 40چراغ, کاریکاتور , بچه کوچولو, افسانه, تخیل, جیم جیم, رنگ آبی و.............. و از فوتبال و اِما واتسون و گوسفند ومخلفاتش متنفرم. با هری پاتر هم اواخر شهریور 80 ,توسط دختر داییم که داشت حفره اسرار رو می خوند اشنا شدم. بعد توسط یکی از دوستام تشویق شدم و رفتم کتاب ها رو از کتابخونه مدرسه مون گرفتم و خوندم. ولی خیلی عجیب غریب خوندم :حفره اسرار , سنگ جادو , جام اتش2 , زندانی آزکابان , جام اتش 1 . بعد هم رفتم کتاب هارو خریدم و شروع کردم به خر زدن هری پاتر . چند تا کودتا هری پاتری هم بین دوستام و فک فامیل انجام دادم وتونستم چند نفرو هری پاتری کنم. البته هیچ کدوم مثل خودم نشدن. با سایت جادوگران هم حدود 5 ماهه که اشنا شدم و لی 1 ماهه که عضو شدم راستی اسممو یادم رفت بگم:زهرا
با عرض سلام خدمت همه دوستان: من براى اولين بار كتاب تالار اسرار رو سال79 از نمايشگاه كتاب خريدم. به خاطر لايه هاى ينهان و ثبات شخصيتى علاقه وصف نايذيرى به شخصيت سوروس اسنيب دارم. اميدوارم بتونم در اين سايت ايفاگر نقش (snape shadow )باشم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Weasley cannot save a thing He cannot block a single ring, That's why Slytherins all sing: Weasley is our King.
Weasley was born in a bin, He always lets the Quaffle in, Weasley will make sure we win, Weasley is our King.
سلام من دوم راهنمایی بودم یه دختره تو کلاس هی هری پاتر هری پاتر میکرد گفتم بخونم ببینم چیه بعد به بابام گیر دادم برای روز دانش آموز برام جام آتش بگیره دو شبه تمومش کردم و دیدم بابا محشره!!! بعدش از دوستم آزکابانو گرفتم خوندم فهمیدم سیریوس کیه بعدم تالار اسرار و خوندم بعد محفل ققنوس سنگ جادو رو هم هنوز نخوندم! ولی انقدر فیلمشو دیدم تا آخر کاملا موضوع رو فهمیدم. به شخصیت دراکو علاقه مندم.از ل.مالفوی متنفرم(واضحه نه؟)کتاب محفل سه رم خیلی دوست دارم. در ضمن هری کشته میشه و با مردن اون ولدمورت هم میمیره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و تو اي غول قصر ... در رفتي از دست ... گربه ي چكمه پوش!!! ========================= T.A.T.U
سلام ....من لونا لاوگود هستم...[...] ساله و بقیه خصوصیاتم هم توی ویژگی های شخصیم هست....من هم باید بگم که یه روز بابام اتفاقی هری پاتر سه رو خرید...منم اونو خوندم...بعد از اون جلد یک رو خوندم...بعدش جلد دو رو و آخر هم جلد چهار رو(و بعدش هم پنج رو!)...!
خب دوستان ببخشید که دیر برای معرفی اومدم.من رضا هستم 17 ساله از مشهد.دو سال قبل با هری اشنا شدم و از همون موقع طرفدارش شدم و مسایل مربوط به هری رو دنبال می کردم تا این که حدود دو ماه قبل با این سایت اشنا شدم اما به دلیل مشغله زیاد و کنکور ومدرسه و... نتونستم زیاد سر بزنم.من به خواندن رمان های مختلف و گشت وگذار در اینترنت خیلی علاقه دارم.خب امیدوارم روز (یا شب) خوبی داشته باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Reza & Harry:نمایندگان انحصاری دانشگاه هاگوارتز (HUP)در ایران Hogwartz University Press
من احسان از اراک هستم و 15 سالمه طریقه ی اشنا شدنم با هری پاتر خیلی معمولی بود .یک روز که برادرم رفته بود کتاب بخره من بهش گفتم یک کتاب داستان خوب بگیر فروشنده هم هری رو پیشنهاد کرده بوده و ... بعدشم که دیگه خودتون میدونید . تنها چیزی که از ائن موقع یادمه اینه که دائم در حال کتاب خوندن بودم(برای بار 8.7.6و...)
سلام! اسم من لاله است...17ساله از تهران! از خیلی وقت پیش به عنوان مهمان گفت و گو هاتونو می خوندم و با این که شما با من آشنا نیستید من همه ی شما رو میشناسم! چند وقت پیش توی یکی از گفتگو ها(فکر کنم پاتیل درزدار بود!)ونوس به حاج آقا دارکی گیر داد که حاج خانم کیه!بعد از اون قضیه من به این فکر افتادم که به اسم حاج خانم عضو بشم! از آشنایی با همتون خوش حالم!
سلام به نظرم منو تا حالا شناخته باشيد من فرشته هستم و 15 ساله از كويت به كتابهاى هرى علاقه دارم و به يك نفر بيش اندازه علاقه دارم و دوستش دارم همجنين بكم كه من از طريق يكى از دوستام وقتى سال دوم راهنمايى بودم با هرى آشنا شدم اون كتابشو بهم داد و من خوندم بعد از اون شدم يك هرى باترى اونم از نوع عالى به طورى كه همه دعوام مىكردن از بس كتاب هرى مىخوندم تا حالا كه دارم مىرم دوم دبيرستان هنوز همون جور هرى باترى هستم و در كنارش با عشقم اينم ماجراى من
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
من امید هستم 16 ساله از کویت <hr> کدومش؟؟؟ امید هستم 17 ساله از کویت خوشحال هستم که با شما عزیزان در این دنیای کوچک آشنا شدم مخصوصا بعضیا!!!! متن ادبیو حال کردید؟؟؟؟ خب علاقه ی من به هری از وقتی شروع شد که کتابشو دست فلور دلاکور یا angela دیدم! بعد که فیلمشو دیدم شیفته ی آهنگهاش شدم مخصوصا آهنگهای فیلم یک بعد کتاب جام آتش نسخه ی انگلیسیشو گرفتم و نخوندم تا در واقع پارسال بیشتر هم از فضا سازی داستانهای رولینگ خوشم میاد مثل بازارهای شهر جادویی مغاذها و ...
رشتم ریاضی فیزیکه از رنگ آبی خوشم میاد عاشق اسنیپ هستم و از هیچکس بدم نمیاد همین!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مسول برگزاری مسابقه ی زیبا ترین پسر و یا مرد هاگوارتز but i cant help falling in love with you! (Elvis Presley)