ممنونم جینی.
نقل قول:
مقطع و رشته تحصيلی ؟ ترم آخر زیست شناسی
جالب شد !!!
پس هم رشته ایم ! زیست شناسی سلولی و مولکولی - گرایش ژنتیک منم ! تو چی هستی؟
نقل قول:
فعالیت های جانبی و یا تفریحی که کنار درس خواندن داری، چی یا چیا هستن ؟ (هنری – فرهنگی – اجتماعی – تحقیقاتی – ورزشی و ... )
دبیر انجمن دانشجوییمون بودم. به پروژه کلا علاقه خاصی دارم :دی
بازم جالب تر شد ! :d:
می تونم بپرسم کدوم دانشگاهی ؟ :دی . البته مهم نیست. مایلی بگو. چون گفتی پروژه. گرچه واژه ای کلی هست. من به مقاله اعتقاد شدیدی دارم.
نقل قول:
آماندا می پرسه: آینده خود را چگونه می پیشبینی اید؟
خودمو یه استاد دانشگاه میبینم :دی
چه هدف مشترکی ! جسی یه وقت این ورا نیایی ها ! من کاری نکردم ها ! بله. می گفتی جینی جان ! :d:
نقل قول:
دوست دارم یه دپارتمان تخصصی ژنتیک درمانی تاسیس کنم
پایه. در آینده بدون مشورت و گفتگو با من دست به این اقدام نزن. بذار من هدایتت کنم در این راستا اول !
نقل قول:
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییی . خسته شدم .سوالا زیاد بود و نصفش هم تکراری. خداییش واسه بدبخت بعدی رضایت بده و سوالا رو کم کن. الان ساعت 9 شبه و من از صبح ساعت 10 دارم جواب میدم. چشام از جاش دراومد . یه شربتی چیزی هم واسه پذیرایی ندادی بهمون گلومون تازه بشه حداقل.
از قبل گفته بودم بهت شرایط رو. نصف سوالات هم عمرا تکراری نبود. ذهن شما تکراری میدونه همه چیو. :d: . سه روز فرصت دادم. خودت خواستی یه روزه جواب بدی. نظر من اینه که در سال با یه نفر، یه بار گفتگو میشه. پس بهتره همه بشناسنش. خوب معرفی بشه. من روشم این جوریه. مفصل مصاحبه می کنم.
مصاحبه خوبی بود. ذره ذره عناصرت تشکیل دهنده ات رو من الان شناختم.

در مورد اعتقادات شخصی و نظرات و اندیشه هات هم نظری نمیدم. دعوا میشه. پس احترام قائل میشم :d: