جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] سازمان فرهنگ و هنر جادوگری

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: سازمان فرهنگ و هنر جادوگری
ارسال شده در: پنجشنبه 3 آبان 1386 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
شعار امروز ما :
با فرهنگ می شویم!

===

چون رول رو دور تنده و نویسنده هم حوصله توضیح واضحات و فضاسازی های تکراری و رول خسته کننده نوشتن رو نداره، مثل فرفره همه جا تمیز می شه و جن خونگی ها که کار درست بودن دستورات سرافینا رو یکی یکی اجرا می کنن و کلا اونجا خیلی تروتمیز و ردیف می شه و نورگیر می شه و دلباز و بدون گرد و خاک می شه و عاری از هرگونه چیزی می شه که باعث شه سراف بپره بغل کالین!!!

بعد از اون ساعتها بدون مشتری می گذره و سرافینا از بیکاری یه گالری نقاشی می کشه و همه رو به نمایش می ذاره و کلی هم از فروششون پول به جیب صندوق وزارت میریزه و خودشم کلی کاسب می شه و تصمیم می گیره فرار کنه بره دبی برا خودش کارکاسبی راه بیندازه که ناگهان ...

پاق!

در اتاق باز می شه و پرسی و ایگور با حالتی بسیار بسیار شاکی و خشن وارد می شن.
پرسی‌ : من مادرشو به عزاش می شونم!
ایگور : من یک کار می کنم که بوووق بوووق و دودمانش بر بووووق و و خودش هم بر بوووووووق و کلا من خیلی گولاخ هستم و شاخ هستم و خفن هستم و می ترکانم!

سرافینا که در حال حس گرفتن برای شعر گفتن بود از حسش میاد بیرون و با صورتی برافروخته به اون دو تا نگاه می کنه.

- آقایون به نظرم مودبانه تره که آدم وقتی که وارد یه اتاق می شه قبلش در بزنه.
پرسی : اتاق؟ من فکر کردم اینجا طویله است!
ایگور : راست می گوید! ما فکر می کردیم اینجا طویله است! هر هر!

سرافینا نفسشو تو سینه حبس می کنه و سعی می کنه بر اعصابش مسلط باشه. بعد از چند لحظه می پرسه؟
- خیلی خب شما اینجا چی کار دارید؟
ایگور : آن یارو وزیر مبارزه با آستاکبار ِ بوقی به ما گفت از شما تاییدیه اخلاقی بگیریم.
پرسی : رفته بودیم پیشش به خاطر ظلم ها و نامردی هایی که محفل در حق مرگخوارا روا می داره شکایت کنیم که گفت باید با گواهی کتبی این خرابه بریم پیشش... من حالشو می گیرم!
ایگور : من هم به نوبه ی خود حالش را در قوطی خواهم کرد!

سرافینا زیر لب می گه : باید می فرستادتون تاییدیه روانی بگیرید!
بعد بلند می گه :
- خیلی خب شما یه دقیقه اینجا منتظر باشید من الان میام.
و میره اتاق بغلی.

- بیب ... بیب ... الو سلام سیریوس ... چی ؟ ... شب؟ ... کدوم رستوران؟ ... حالا شاید اومدم!!! ... ببین تو این دو تا رو فرستادی پیش من؟ ... اینجا رو گذاشتن رو سرشون! ... آدمشون کنم؟ ... این چندمین باره برام دردسر درست می کنیا!! ... خیلی خب ... باشه شب ساعت 10 میام رستوران همیشگی!() ... بای.

بوق!

--- ساعتی بعد ---

- خب حالا که اینجا روبروی من نشستید باید به حرفای من گوش بدید تا من بتونم اون تاییدیه رو براتون امضا کنم.
پرسی : ضعیفه بدو اینو امضا کن بینیم باو!
سرافینا لبخند ملیحی می زنه و می گه :
- متاسفم ولی من تا وقتی شما درست صحبت نکنید زیر هیچ برگه ای رو امضا نمی کنم! حالا برای شروع کدومتون می تونه یه احوال پرسی مودبانه از اونیکی بکنه؟
ایگور : من من من!!!
سرافینا : خب حال پرسی رو بپرس.
ایگور رو به پرسی : چطور هستی خوب هستی در سلامتی کامل به سر می بری؟ هووووب!

====

این موضوع رو به نتیجه برسونید... همینجوری رها نشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
Re: سازمان فرهنگ و هنر جادوگری
ارسال شده در: پنجشنبه 3 آبان 1386 18:13
نمایش جزئیات
آفلاین
-همی اینی که می بینید ساختمان وزارت شماست و البته بسیار زیبا و دلبازه!
کالین که به همراه سرافینا برای بازدید از یکی از طبقات غیر قابل استفاده ی ساختمان وزارت اومده بود به گوشه و کنار ساختمون اشاره ای می کنه.
سرافینا با حالت"من واقعا بهت تبریک می گم با این، جا انتخاب کردنت خسته نباشی!"به کالین نگاه می کنه.بعد به ساختمون نگاهی می کنه.
-بد نیستا...ولی آقای وزیر اینجا که خرابه ست!تو رو خدا نگاه کن!گرد و خاک داره از در و دیوارش می ریزه!چند دفعه بگم من آلرژی دارم؟ها؟پنجره هاشم که تخته اس!من نور زیاد می خوام واسه اینجا...(در حالی که دماغشو گرفته قدم زنان دوری می زنه)اَه اَه...چقدرم که عنکبوت توش ریخته..اون سیاهیه چیه اونجا؟...جیـــــــــــــــــغ!..سوسک!
و زرت!می پره بغل کالین!
کالین که به حالتدر اومده تته پته کنان شروع می کنه به حرف زدن..
-اممم...اهم!تو چیکار کردی الآن دقیقا؟!؟!
سراف هم که به حالت دو نقطه دی در اومده خیلی آروم میاد پایین.
-اهم..اِ...چیزه..خب من از سوسک می ترسم!
کالین که خیس عرق شده یقه ی لباسش رو کمی شل می کنه و با کلاهش شروع می کنه خودشو باد زدن:
- وای به حال ما!اگه بانو لیلی بفهمد چه خاکی بر سرم بریزم؟اگه جامع ی جادوگری بفهمد چه؟من؟مرد آسلام و از این حرفا؟پس فردا می گن اینم با دامبلدور رابطه ای داشته!اگه این طور بشه من همه چی رو تکذیب می کنم!خب می ترسی که بترسی!استغفرالله!!اون سوسک که وزیر بهداشت بودی همی!
سراف که می فهمه روز اولی به کل ضایع بازی درآوورده کالین رو هل می ده تو آسانسور.
-اِ بله راس می گینا!..امم بله خب شما تشریف ببرین من خودم مرتب می کنم اینجارو!خیلی هم خوبه دستتون درد نکنه!دِ برو دیگه!
و کالین همون طور که داره زیر لب با خودش حرف می زنه با آسانسوری که دلنگ دلنگ کنان درش بسته می شه به طبقه ی پایین می ره.(رول هری پاتری!)

سرافینا به اطراف نگاهی می کنه،سوت بلندی می کشه و چهارزانو می شینه وسط راهروی بزرگ.
-اصن از کجا شروع کنم؟خب..بذار حداقل...
و بشکنی می زنه و دو جن خانگی جلوش ظاهر می شن.دستورات لازم رو میده و کار شروع می شه!

با تشکر
وزیر فرهنگ و هنر،
سرافینا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سازمان فرهنگ و هنر جادوگری
ارسال شده در: پنجشنبه 3 آبان 1386 18:12
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت جامعه ی جادوگری و ساحره ها و جادوگران عزیز!
همون طور که می بینید اینجا وزارت فرهنگ و هنر هست.به این معنا که وزیر جدید در راستای بالابردن کیفیت رول،فرهنگ و هنر سایت این وظیفه رو به من سپرده تا کارهایی هر چند کوچک رو در این زمینه انجام بدم.با تشکر از انتخاب ایشون باید به اطلاعتون برسونم که اهداف این سازمان به این شرح هستند:

1-گسترش فرهنگ چگونه حرف زدن.
2-گسترش و پرورش استعداد های نهفته!در نقاشی و طراحی و...

مورد اول:
باید به این نکته اشاره کرد که واقعا ما بعضی وقتا بد با هم حرف می زنیم!خداییش!نمونه اش هم برید نحوه ی برخوردو بخونین متوجه می شین.یا بعضی وقتا توی چت باکس یکی یه چیزی می گه یا یکی توی پستش یه چیزی می گه که آخر جمله اش یه«همر»خورده.خب این اصلا اون حرف رو توجیه نمی کنه.حتی بعضی وقتا کار به جاهای باریکم می کشه.من که به شخصه هیچ علاقه ای به اون تاپیک ندارم.چون هر دفعه باعث می شه چند نفر بگن ما می ریم،ما رفتیم،ما بهمون توهین شد فلان شد و...خب این هیچ فایده ای نداره باعث بدتر شدن وضع سایت می شه.چون نویسنده های خوب از دست می رن.
تازه به این نکته باید توجه داشت که بابا!عزیز من!جیجر!از هر سنی تو این سایت هست!پس فردا یه بچه ای رفت یه چیزی یاد گرفت به مامان باباش گفت لعن و نفرین مامان باباهس که پشت سرمونه!
بعضی وقتا منشا این اختلافات همین بد حرف زدنه.امیدواریم با حمایت شما بتونیم این مشکلو رفع کنیم!

مورد دوم:
عرض شود که دلیلی که من عضو این سایت شدم این بود که نقاشیای هری پاتریمو آپ کنم.نه رولی،نه چیزی!اینم که می بینین همه اش به خاطر کالینه وگرنه من هر گونه فعالیت رول رو تکذیب می کنم!
می خواستم ببینم واقعا کسی هست که بیاد و به اصطلاح خارجکی ها"FanArt"بکشه؟خب واقعا نبود.جدی می گم.در صورتی که شما آقا توی گوگل بزن یه هری پاتر همین طور زرت زرت واسه ات فن آرت میاد!
همه جای دنیا هم هستا فقط مث اینکه این جا بیابونه...فقط به خاطر اینه که ما زیاد به استعدادها و هنرامون اهمیت نمی دیم!خب واقعا چرا؟؟چه اشکالی داره؟خیلی هم خوبه.من به طور کلی از روی فن آرت ها نقاشی رو یاد گرفتم.باعث می شه ذهنتون هم باز شه.فوق العاده اس.بهتون توصیه می کنم امتحان کنین اونایی که این استعدادو تو خودتون می بینین!ما می خوایم فرهنگ نقاشی کشیدن برای کتاب هارو ترویج کنیم!!پایه هستین؟
این فتو شاپ و اینارم بی خیال شو آقا!اول دست.هنر دسته که برای ما ارزش داره.حالا فتوشاپ بلدین بکشین ها!نیاین پس فردا خفت منو بچسبین بگین این گفت!من مسئولیت قبول نمی کنم!
در این راستا یه زودی تاپیک جدیدی باز خواهد شد.منتظر اخبار جدید باشید!
فعلا همین.امیدوارم ما رو از حمایت خودتون دریغ نکنین!

با تشکر
وزیر فرهنگ و هنر،
سرافینا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!