شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
می بینم که برای اینکه سازمان بیکار نباشه مأموریت گذاشتی ، به این می گن معاون نمونه .
به به ! به به ! آفرین ... خب ما هم سعی می کنیم تو این مأموریت شرکت کنیم . پستمونم نقد کن معاون عزیز
از شما هم معاون لایق تر نیست ، البته باید خبر بدم که ؛ طق چتی که آلبوس سوروس عزیز داشتم احتمال اینکه اینجور سازمان ها و ستاد ها برداشته بشن هست ... در حالیکه نظر من این نیست . چون همین جون ستاد ها بودن که تا همین چند وقت پیش فعال می کردن انجمن رو ، نه جای دیگری ... تاپیک هایی چون : سازمان ملل متحد ، آبدارخانه ی وزارت ، ستاد حمایت از ساحره ها و ...
در هر صورت از باب که مأموریت گذاشت و از تدی که شرکت کرد ممنونم .
از شرکت گسترده شما در این مأموریت بسیار ممنون. میخواستم محک بزنم ببینم کیا شرکت میکنن و کیا نه تا بدونم بار دوم چطوری و چگونه مأموریت بدم. وزیرم که انتخاب شد و همون طور که گفته بودم مرحله دومی درکار نبود. مأموریت به پایان رسید ولی شما عزیزان هنوز میتونید بصورت آزاد در تاپیک شرکت کنید.
*در مورد مأموریت بعدی باید دید کار و فعالیت سایر وزارت خونه چطور پیش میره.(شاید ما هم برداشته بشیم و شخص بهتری جامون بیاد)
*اگر سوالی،انتقاد یا هرچیز دیگری هست همین جا بگید.
خب میبینم که از مأموریت بسیار استقبال شد (بهانه وقت نداشتن و از اینجور چیرا هم نیارید که همتون روزی یک ساعت آنید.)
شاید بعضیها به تاپیک سر نزده باشن برای همین یک پی ام به همگی میفرستم.
گفتم تا پایان انتخابات.اگر همین طوری پیش بره مرحله دومی برای انتخابات نمیمونه(چون با توجه به چتی که با آلبوس عزیز داشتم اگر تفاوت رای ها خیلی نزدیک به هم دیگه باشه کاندیدها به مرحله دوم راه پیدا میکنن) و با این حساب دوروز بیشتر فرصت برای پست زدن نیست.
لطفا روی پستاتون کار کنید. *از تد هم برای شرکت خوبش در ماموریت ممنون.
سازمانیهای عزیز سلام. وزرات نمیتونه تا انتخاب وزیر بدون رول بمونه.برای همین گفتم یک ماموریت بدم.
هدف از دادن این مأموریت فعال کردن سازمان ملل و جلوگیری از خاک خوردن یکی از تاپیکهای وزارت میباشه.پس روی پستاتون خوب کار کنید.اگر الان حوصله برای پست زدن ندارید پست نزنید و بزارین یک وقتی که میتونید،یک پست خوبی بزنید.تا پایان انخابات وزارت یا همون وزیر وقت دارید.
مأموریت در تاپیک وزارت سحروجادو انجام میشه. همون طور که هممون خبر داریم،انخابات وزارت دوباره شروع شده و همه در حال و هوای انتخاباتن. پست اولو خودم زدم.سوژه خواصی براش ندادم تا خودتون آزاد تر باشید و سوژه مورد نظر خودتونو توی داستان وارد کنید.هدف از پست اول فقط دادن موضوع و سوژه اصلی بود.سوژهای فرعی وداستان ساز رو خودتون باید وارد کنید.