من خواستار رسیدگی به این ستاد هستم و اینکه جواب سوالات من باید توسط کاندیدای انتخاباتی داده بشه نه کاندیدای رد صلاحیت شده.
آرشام حیا کن وزارت رو رها کن
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
ریونکلاو
گریفیندور

1- آیا امکان داره به جایه هدایت بیناموس نویسان به راه راست، اونهارو به راه کج هدایت کنی تا شاید قسمت شد راه سایت رو کلا گم کنن
2- درصورت کثیف شدن منو در هنگام غذا خوردن باید اون را دور انداخت و یا به عنوان دستمال سفره ازش استفاده کرد؟
3- حمایت همه جانبه یعنی چهار جهته؟ یا از طرف مرکز هم حمایت میشن؟
4- اگر لباس عله جیب نداشت این پول را از کجا هزینه میکنی؟
5- اگر منو از ایفای نقش اخراج کنی قول میدهی که خودت این شخصیت را هدایت کنی؟
6- اگر آناکین به جای هری جایگزین بشه آیا من باز هم مدیر میمونم؟
7- چه تضمینی هست که در ریشهای آلبوس، گراپ و مرلین ساس، انگل، موریانه، داکسی، لولوخورخوره وجود نداره؟

ابتدای هر چیز :" نوشابه باز کردن" و " فرندشیپ" محض به چه چم (معنایی) می باشند؟
به امید آن روز که نظاره گرش باشیم!
دادن ماهانه پنجاه گالیون به هر جادوگر از صندوق جیب عله"...با تمام وجود امیدوارم که نوشتن کلمه ای را به فراموشی سپرده باشید...و اگر نه...پس ژرفای برابری و یکسانی چه می شود؟ چشم به راهم که واژه ی ساحره را نیز ببینم!...
ایجاد گروه رپر های جادوگر و مسابقات هفتگی تکست نویسی" ....رپ؟ دامنگیر است، اما بهتر نیست سبکی دیگر از موسیقی را انتخاب می کردید؟
متوجه مشاور گلیم بافی نمی شنوم؟
آرشام کبیر! بی شک یک کاندید خوب کاندیدی است که از نظرات دیگران نیز بهره گیرد. امید دارم از پیشنهاداتم نهایت استفاده را ببری!
ایجاد تاپیکی در رابطه با ستاره شناسی!(خب چرا هیچ کی منو درک نمی کنه؟ هر چی خودمو به آب و آتیش می زنم نیست کسی که بیاد از این علم دفاع کنه!)
باشد که همانند نامت،آرشام، پرچم افتخار را بر فراز قله ی "جادوگران" به اهتزاز در آوری!
....ببخشید اشتباه شد.سپاسگذارم

خوب....ایول....بالاخره یه کاندید پیدا شد که سطحش به ما بخوره
ار قدیمی رول و جزو هرسناک ترین کاربرانی که گام هایش دهشت را در دل میرقصاند.
همی همینک که قدم های آنی مونی را بر سطح وزارتخانه حک شده میبینم،شکی ندارم که رقابت سختی را در پیش خواهم داشت.اما با این حساب ها،اگر رقابت نهایی بین هردوی ما باشد،به نفعش کنار میکشم.
باشد که ملت درس گیرند از احکام مخفی رفاقت نامحسوس
آني اي مرد آسلام آني اي مرد نحوه ||| با نشون دادن شصتت کني سايتو تو تخت
همانا تبریک به تو مرد آسلام که به کمک بلیز از زیر پنجول آستکبار گذشتی و ستاد خود را بنا نهادی باشد که ما نیز حمایتت کنیم و وقتی وزیر شدیم تو را جزو کابینه خود قرار دهیم و اط اطلاعات آسلامیت بهره بگیریم .. فعلا داشته باش تا بعد.
شروع سخنرانی
با سلام خدمت ببنندگان و شنودگان و خواندگان محترم و محترمه ( : ایکس) در راستای مبارزه با فعالیت های نجات پرستانه !!!!! که توسط تیم رد صلاحیت های وزارت بوق و جادو و با دست های کچ دزدی بوق به نام فلچر کج دست اقدام به تاسیس این ستاد نموده و قصد شرکت ( تحمیل در انتخوابات !!!! را خواهیم داشت
در اینجا لازم میدام گزیده ای از برنامه های قبل و بعد و در هین انتخوابات را اعلام بنمایم تا رستگار شوید
قبل از انتخوابات : بعد از برقراری لابی ( از نوع هتلش) با افراد با نفوذ در این عرصه و همچنین زدن زیر آب دیگر کاندیدا مخصوصا .... . را اندازی چند کارناوال درون و بیرون ساتی و برگذاری چند میتینگ با ساحره های سایت برای اینکه فقط دور هم باشیم و ....
در زمان انتخوابات سعی میکنیم با انجام حملات داس و دداس و آداس بر روی سرور سایت باعث قطع پخش برنامه ها شده و مانع رای دادن اعضا به دیگر کاندیدا ها گردیم
بعد از انتخوابات هم سعی خواهیم نمود با فعالیت در نوحه برخود ایای نقش را فعال تر از قبل کرده و بعد از کودتا علیه عله هر ناظری را که قصدی بر نقد نویسی نمود در جا بلاک نماییم تا مایه آسایش همه گردیم
بخش دوم این سخنرانس به زودی پخش میگردد
آني رقيب واقعي من هست.!همانا كه اين كانديدا با حسين،من،سورنا دوست هست و با عله و هري پاتر،در واقع 4 به دو ميجنگيم
من به ماندي مبارزه ميكنم!يعني چي؟كميل بايد مسوول كانديد گيري و انتخابات ميشد.آخه بوق بر شما ها.
آقا حسين آيا وزارت در دست شماست؟آيابه نفع آرشام ميكشيد كنار؟
من حامی سر سخت انی مونی هستم و اعلام اماده باش میکنم!
حریف میطلبیم!
سوال : ای کاندیدای جیگر و خدا، آیا واقعا با وزیر شدن و اول شدن در این انتخوابات می خوای با فعالیت در نوحه ایای نقش رو فعالتر از قبل کنی یا با فعالیت در نحوه ایفای نقش رو فعالتر کنی؟
این غلط ها توی وعده و وعیدها عمدیه؟ راه دررو؟ شیطون بلا بازی؟
ای آنی مونی ای تو مافوق ارزشی ... ازت حمایت می کنم با حرکات لرزشی
من کاندیدای محبوبم رو پیدا کردم ... آنی مونی آنی مونی تو چقده شیطونی ... گرچه توی تبلیغ کردن عین میمونی ... ولی اگه اسم آنی مونی رو تو سایت نبینی حس می کنی تو زندونی ... دلم برا ماندی می سوزه، حیوونی ... فکر می کنه می تونه قفل کنه تاپیک کاندیدای ما رو به این آسونی! ... برو کنار بذار باد بیاد بابا ماندی ِ ....ی!
سیریوس وارد ستاد آنی مونی می شه ... یه بروشور پر از عکس های آجاس و میتینگ های ساحریالی و عکسهای دسته جمعی اراذلی که در نحوه برخورد مشغول دعوا هستن، به دست سیریوس داده می شه.
سیریوس به چیز شبیه دما سنج از جیبش در میاره و می کنه تو حلق آنی مونی.
بعد یه عددی رو از روی اون می خونه :
ظرفیت افزایش فعالیت رول : صد و پنجاه پست در روز!
سیریوس بندری زنان و خوشحال از اونجا خارج می شه تا هم رول ارزشیش تموم شه هم به بکس جوات یعنی آرشام و گراپ و بلیز خبر بده تا دور هم روان به سوی سقاخونه! و دعا کنان برا آنی مونی تبلیغ کنن!
آنی مونی آنی مونی حمایتت می کنیم!

توی جوات به چه امیدی کاندید شدی ؟
فکر کردی اون رابطه پشت صحنه ات با عله مخفی میمونه و دهن ملت آسلامی بسته ، برای این مسئله چه جوابی داری ؟
...اهان اون رو میگی.ای شیطون
...البته بنده داشتن هرگونه روابط پشت پرده را تکذیب میکنم.شما از اون گراپ پول میگیرد که منو خراب کنید.من میدونم.شما چشم ندارید که جدا شدن من رو از گروه خودتون ببینید.ما شنیدیم شما دسترسی کامل وب مستری داری و چندین بار هم بر علیه عله دعوای زرگری راه انداختی تا دوست ها و دشمن های وی را آشکاری کنی و چهره دیگران و در نزد وی پست جلوه دهی و خود را محبوب ، آیا جوابی دارید ، ندارید ، می تونید به گزینه هیچ کدام مراجعه کنید .
...بذارید پیشدواری نکنیم.
همی ما شنیدیم شما با سوء استفاده از جاسم ، کور ممد و شل و کچل و خر و کر و .... ( در کل برادران ممد ) میخواهید برای خود رای جمع کنید ، آیا اون رنک بهترین نویسنده سال را هم این چنین گرفتید ؟
به نظرت وزیر میشی ... اگر شدی من و طلاق میدی ؟ ... اگر وزیر شدی باید سند یک چاه نفت و به نامم بزنی ... از الان گفته باشم
در راستای تخریب فجیع وجهه ی انتخاباتی شما
آیا عواقب این کار را قبول می کنید ؟ آیا با این کار سعی در جذب مخالفان مدیریت را دارید ؟ آیا تاکنون از سوی مدیر ها بلیطی مبنی بر تهدید شما ارسال شده است ؟

لطفا نوع این حمایت رو مشخص کنید . آیا مدیر کردن اعضای تازه وارد هم جزو این حمایت ها هست ؟

آیا این سقف پرداخت شماست ؟ آیا بودجه ی وزارت توانائی پرداخت این هزینه ی سنگین را دارد ؟ آیا شما احتمالا این نرخ را به 51 گالیون افزایش نمی دهید ؟
آیا این به معنای ایجاد کابینه ی 7 هزار نفری می باشد.
در آخر : بعضی از رقبای شما سعی در تخریب چهره ی اتخاباتی شما دارند . چه جواب دندان شکنی برای آنها دارید ؟
در کل شعارهاتون خیلی به نظرم آشنا بود . آیا توضیحی دارید ؟

چگونه می خواهید کوئیرل را از ایفای نقش بیرون کنید ؟ آیا قدرت ایستادگی در برابر پیاز را دارید ؟
علت حمایت شدید شما از رپ و رپر ها چیست ؟ آیا متال بازان در وزارت شما جایی ندارند ؟
یعنی متال بازان را دوست دارم.گفتید ( دادن ماهانه پنجاه گالیون به هر جادوگر از صندوق جیب عله.) آیا امکان دارد این مبلغ به صد گالیون افزایش یابد ؟
شما احیانا چه نسبتی با ماندانگاس فلچر مسئول برگذاری انتخابات داربد؟
آیا شما به افزایش تعداد پست علاقه دارید ؟

چندي سوال برايم پيش آمد كه اميدوارم در اسرع وقت جواب كامل بنوازي!

نقل قول هاي زير همگي مال آرشما ميباشد و ديگه هزار بار نمينوسم "آرشام گفت" ...

آيا شما فحش دادن در فروم ها را آزاد ميدانيد؟؟؟
آيا شما در برنامه هايتان قصد پيشبرد اهداف حذب را خواهيد داشت؟؟
....دوم اینکه حزب به ریش برخی مدیران میخندید.ما به ریش همه ی مدیران میخندیم.اینها کمی تا حدودی نیمه ابری با یکدیگر تفاوت دارند.آيا شما قصد داريد رول رو با تكست نويسي عوض كنيد؟ يعني به جاي نوشتن رول در تاپيكها تكست ارسال شود؟
از این پشت مو؟از اين حرف اينگونه برميايد كه تنها آجاس و آداس تحت حمايت وزارت خواهند بود... آيا درست است؟
5-لطفآ توضيح دهيد... چگونه؟
متن پیام شخصی بدین شرح خواهد بود:
طبق بلیتی که برای شما ارسال شد(بیلت 2345)
دسترسی مدیریتتان گرفته شد.بنده شما را به عنوان ناظر سینمای جادویی قرار دادم.
با تشکر از شما.
هورریس سابق.آرشام جدید
توضيحات بيشتر ...؟
آيا گراپ ريش دارد؟؟؟ اين گليم چه كاربردي خواهد داشت و توسط چه كساني بافته خواهد شد؟ آيا ريش آلبوس مرغوبيت كافي را خواهد داشت و با ريش مرلين برابري ميكند؟؟!

با تشكر!!!

فحش دادن و هرچه که از زبان برآید پیرامون سایر کاندید های وزارت
خندیدن به ریش مدیران(در این تاپیک میتوانید به ریش تک تک مدیران بخندید.هیچ فردی جلوی شما رو نمیگیره)
توضیح:تکست نیازی نداره که همیشه قافیه داشته باشه.مرز ابیاتش مشخص نیست و به کلام آهنگین است.بیشتر سجع داره تا قافیه.حالا تا زمان بازی،همین توضیح کافیه.
ایجاد گروه رپر های جادوگر و مسابقات هفتگی تکست نویسی.
قرار دادن یک اداسی و یک اجاسی به عنوان معاون
اخراج پرفسور کوییرل از ایفای نقش

تبدیل پسری که زنده ماند به پسری که زنده نماند(جایگزین کردن آناکین به جای هری)
تهیه ی گلیم با ریش های گراپ،آلبوس و مرلین
روند فعالیت در اینجا چگونه باشه؟
در راستای مردمی بودن،شما مشحص کنید که در اینجا چه اعمالی انجام بدیم.
1-همین شکلی دور همی کار کنیم
2-رول بنویسیم
3-به سایر کاندید ها گیر بدیم
4-به مدریان گیر بدیم
5-همه ی موارد.