Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain
عنوان انگلیسی: The Fabulous Destiny of Amélie Poulain
عنوان فارسی: تقدیر شگفت انگیز اَمِلی پولَن
محصول 2001 فرانسه
من هیچی نه از خلاصه این فیلم میگم نه در نقدش. توصیه میکنم شما هم چشم بسته بدون خوندن هیچ خلاصه و نقد دیگه ای ازش، برین دانلودش کنید یا بخرین. برای شخص خودم بعد از فیلم ادوارد دست قیچی، این دومین فیلم محبوب خودم هست و چرا دروغ، چندین و چند ساله که سه چهار بار دست کم این فیلم رو مرور می کنم هر سال و از نو نگاهش میکنم. :))
این فیلم واقعاً یک تو دهنی بسیار بزرگ بود به هالیوود. فقط همینو بگم که با یک فیلم درام و رمانتیک و ماجراجویی بی نظیر مواجه خواهید بود که عناصر فانتزی اون بیشتر در خیال پردازی های ذهنی خود شخصیت اصلی داستان گنجانده شده. خبری از جادو ربات و موجودات عجیب غریب و چیزهای خیلی شگفت انگیز نیست. یه شاهکار متفاوته. خیال پردازی و فانتزی در خود افکار شخصیت اصلی نفهته ست و شما اونو لمس خواهید کرد.
من تصور میکردم این فیلم جزو ممنوعه ها باشه اما متوجه شدم صدا و سیمای ایران این فیلمو دوبله کرده و پخش هم کرده. اما لطفاً نسخه اصلی و زبان اصلی (فرانسوی) و ترجیحا با همون زیرنویس فارسی یا انگلیسی نگاه کنید این فیلم رو. دچار حاشیه نشین حین تماشا و سعی کنید با یک نگاه عمیق و بالغ و مفهومی فیلم رو کنکاش کنید، با دقت روایت ها و دیالوگ ها و فضاها رو دنبال کنید. حین پخش صدا رو تا جای ممکن بالا ببرین تا از موسیقی متن فیلم لذت ببرین.
در مجموع، خودتون رو برای یک زندگی دو ساعته با این فیلم drama romance adventure fantasy آماده کنید.
× دو تا پست پشت سر هم زدم. بازم میزنم اگه نزنید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج