وزیر سحر و جادو، مدیر فنی جادوگران، استاد هاگوارتز
افراد زیادی جلوی یکی از ستادهای انتخاباتی وزارت سحر و جادو ایستادهاند و صدای تشویقها و فریادهای حمایتیشان به گوش میرسد. در امتداد نگاه جمعیت، سن بزرگ و باشکوهی که با پرچمهایی به رنگ طلایی و بنفش تزئین شده است، به چشم میخورد. بانویی طلاییپوش با نمادی از گورکن روی لباسش، در حالی که لبخند کاریزماتیکی بر لب دارد، با صدای بلند برای جمعیت سخنرانی میکند:
ـ تنها دلیلی که من وارد این انتخابات شدم نگرانی برای شما جادوگرها و ساحرههاست! به خاطر اینکه میبینم امید داره از جامعهمون رنگ میبازه! تا کی قراره جنگ و دعوا بین محفل ققنوس و مرگخوارا ادامه پیدا کنه؟ تا کی قراره این دعوای سیاه و سفید اینقدر کشته بده؟ الان جامعه ما به چیزی که بیشتر از همه نیاز داره، اتحاد و امیده!
صدای فریادها و تشویقهای تماشاگران با شنیدن این جملات فضای ستاد انتخاباتی را پر میکند. گویا همگی منتظر شنیدن چنین حرفهایی بودند.
هلگا سعی کرد جمعیت را با بالا بردن دستش آرام کند و ادامه داد: ـ در دولت من قرار نیست این جنگ و دعواها ادامه پیدا کنه. من قراره کل جامعه جادوگری رو دور هم جمع کنم. اینجوری میتونیم با قدرت همدلی و اتحاد یه فردای بهتر بسازیم.
پیش از آنکه صدای تأیید حضار بالا برود، یکی از افرادی که در ردیف جلو ایستاده بود و کلاه ردای سیاهرنگش را تا روی صورتش پایین کشیده بود، با صدای بلندی گفت: ـ اما تو قبلا حرفهای دیگهای زده بودی. همه شاهدن که با مدیر هاگوارتس عملاً وارد جنگ شدی و نزدیک بودنت به جبهه سفید برای همه مسجله! پس چی شده که الان داری حرف از اتحاد میزنی؟
سکوت بیسابقهای در کل فضا به وجود آمد. از آن سکوتهایی که اگر کسی آن را نمیشکست، کمکم با یکی دو نجوا و زمزمه شروع میشد و تبدیل به نارضایتی میگردید.
هلگا که این موضوع را فهمیده بود و احساس خطر کرده بود، گلویش را صاف کرد و گفت: ـ کاملاً درست میگی. من به عنوان شخص هلگا هافلپاف یه سری عقاید شخصی دارم، اما به عنوان کاندیدای وزارت سحر و جادو و شاید به عنوان وزیر آینده، وظیفه دارم که جدای از اعتقادات خودم، اکثریت جامعه رو نمایندگی کنم! پس از همینجا اعلام میکنم که تمام مشکلات قبلی من با اشخاص، گروهها و جبههها متعلق به گذشته بوده و از الان کاملاً آمادهم که مذاکره با همهشون رو شروع کنم و نظراتشون رو بشنوم و جاهایی که لازمه ازشون حمایت هم بکنم!
چند لحظه سکوت کرد تا فضای سالن و نظر جمعیت را بررسی کند و وقتی دید اوضاع بر وفق مرادش است، ادامه داد: ـ همین الان ازتون درخواست میکنم که اگه حرفی، سوالی یا مشکلی داریم، بیاید و توی همین ستاد مطرح کنید تا در موردش با همدیگه حرف بزنیم!
صلاحیت شما برای نامزدی در بیستمین انتخابات وزارت سحر و جادو احراز گردیده و شما با توجه به اطلاعیه شماره ۲ مجاز به فعالیت انتخاباتی در زمان تبلیغات هستید. متذکر میشوم این ستاد به صورت موقت و جهت ارائه برنامههای شما در زمان تبلیغات در اختیارتان قرار میگیرد.
تاکید اکید پلیس بر این بود که هیچ گورکنی در ستاد شما نباشد. آنها نگران سلامتی دیگر کاندیداها هستند. لطفا این هشدار را جدی بگیرید.