جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
آلبوس دامبلدور تراپیست می‌شود!

آلبوس دامبلدور تراپیست می‌شود!

آکی سوگیاما 1405/04/05 20:10  39 خواندن  بدون نظر 
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  117 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  186 خواندن  1 نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  306 خواندن  2 نظر(ها) 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  290 خواندن  1 نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  369 خواندن  7 نظر(ها) 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ستاد انتخاباتی هلگا هافلپاف
ارسال شده در: جمعه 20 تیر 1404 16:49
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
افراد زیادی جلوی یکی از ستادهای انتخاباتی وزارت سحر و جادو ایستاده‌اند و صدای تشویق‌ها و فریادهای حمایتی‌شان به گوش می‌رسد. در امتداد نگاه جمعیت، سن بزرگ و باشکوهی که با پرچم‌هایی به رنگ طلایی و بنفش تزئین شده است، به چشم می‌خورد. بانویی طلایی‌پوش با نمادی از گورکن روی لباسش، در حالی که لبخند کاریزماتیکی بر لب دارد، با صدای بلند برای جمعیت سخنرانی می‌کند:

ـ تنها دلیلی که من وارد این انتخابات شدم نگرانی برای شما جادوگرها و ساحره‌هاست! به خاطر اینکه می‌بینم امید داره از جامعه‌مون رنگ می‌بازه! تا کی قراره جنگ و دعوا بین محفل ققنوس و مرگخوارا ادامه پیدا کنه؟ تا کی قراره این دعوای سیاه و سفید این‌قدر کشته بده؟ الان جامعه ما به چیزی که بیشتر از همه نیاز داره، اتحاد و امیده!

صدای فریادها و تشویق‌های تماشاگران با شنیدن این جملات فضای ستاد انتخاباتی را پر می‌کند. گویا همگی منتظر شنیدن چنین حرف‌هایی بودند.

هلگا سعی کرد جمعیت را با بالا بردن دستش آرام کند و ادامه داد:
ـ در دولت من قرار نیست این جنگ و دعواها ادامه پیدا کنه. من قراره کل جامعه جادوگری رو دور هم جمع کنم. این‌جوری می‌تونیم با قدرت همدلی و اتحاد یه فردای بهتر بسازیم.

پیش از آنکه صدای تأیید حضار بالا برود، یکی از افرادی که در ردیف جلو ایستاده بود و کلاه ردای سیاه‌رنگش را تا روی صورتش پایین کشیده بود، با صدای بلندی گفت:
ـ اما تو قبلا حرف‌های دیگه‌ای زده بودی. همه شاهدن که با مدیر هاگوارتس عملاً وارد جنگ شدی و نزدیک بودنت به جبهه سفید برای همه مسجله! پس چی شده که الان داری حرف از اتحاد می‌زنی؟

سکوت بی‌سابقه‌ای در کل فضا به وجود آمد. از آن سکوت‌هایی که اگر کسی آن را نمی‌شکست، کم‌کم با یکی دو نجوا و زمزمه شروع می‌شد و تبدیل به نارضایتی می‌گردید.

هلگا که این موضوع را فهمیده بود و احساس خطر کرده بود، گلویش را صاف کرد و گفت:
ـ کاملاً درست می‌گی. من به عنوان شخص هلگا هافلپاف یه سری عقاید شخصی دارم، اما به عنوان کاندیدای وزارت سحر و جادو و شاید به عنوان وزیر آینده، وظیفه دارم که جدای از اعتقادات خودم، اکثریت جامعه رو نمایندگی کنم! پس از همین‌جا اعلام می‌کنم که تمام مشکلات قبلی من با اشخاص، گروه‌ها و جبهه‌ها متعلق به گذشته بوده و از الان کاملاً آماده‌م که مذاکره با همه‌شون رو شروع کنم و نظراتشون رو بشنوم و جاهایی که لازمه ازشون حمایت هم بکنم!

چند لحظه سکوت کرد تا فضای سالن و نظر جمعیت را بررسی کند و وقتی دید اوضاع بر وفق مرادش است، ادامه داد:
ـ همین الان ازتون درخواست می‌کنم که اگه حرفی، سوالی یا مشکلی داریم، بیاید و توی همین ستاد مطرح کنید تا در موردش با همدیگه حرف بزنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ستاد انتخاباتی هلگا هافلپاف
ارسال شده در: جمعه 20 تیر 1404 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین

نامزد محترم، سرکار خانم هافلپاف

صلاحیت شما برای نامزدی در بیستمین انتخابات وزارت سحر و جادو احراز گردیده و شما با توجه به اطلاعیه شماره ۲ مجاز به فعالیت انتخاباتی در زمان تبلیغات هستید. متذکر می‌شوم این ستاد به صورت موقت و جهت ارائه برنامه‌های شما در زمان تبلیغات در اختیارتان قرار می‌گیرد.

تاکید اکید پلیس بر این بود که هیچ گورکنی در ستاد شما نباشد. آنها نگران سلامتی دیگر کاندیداها هستند. لطفا این هشدار را جدی بگیرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!