شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با سلام! امیدوارم که بتونم به عنوان کسی که یکم آگاهی داره تا حدی به سوالت جواب بدم!
* لی عزیز: من فکر میکنم یا باید عضو الف دال بود یا محفل ! اعضای باتجربه ی الف دال به مرور زمان باید وارد محفل بشن و از ارتش دامبلدور جدا شن! در حال حاضر در الف دال هنوز جنگ یا تمرینی صورت نگرفته که شما در اونجا شجاعتت رو نشون بدی و وارد محفل شی دوست من!
انشاالا تا چند روز دیگه همه چیز روشن میشه و شما تکلیفت معلوم میشه! اما من نظرم اینه که فعالیتت رو در الف دال انجام بدی و همینطور بری و برای تقویت رول نویسی در موقع جنگها پست های گذشته و به عبارتی سرانِ محفل رو بخونی تا وقتی محفل درخواست عضوگیری داشت شما با توان نویسندگی بلاتون در اولویت پذیرش قرار بگیرین!
بابا تاییدی ردی چیزی نمی خوای نثارمون کنی؟ گفتی تازه کاری که بودم. گفتی تجربه نداری نداشتم. گفتی برو تو الف دال عو بشو منم بعد کلی خون دل خوردن عضوش شدم. عضوم میکنی یا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
آسوو جون که شبا که ما می خوابیم یو بیداری! دفه ی دیگه که آن شدی پلیز یه محفلی خوب بزرگ گنده ی گولاخ رو بفرست دفتر جادوکاران، جادوکار بشه از منافع گروهش در تصمیم گیری های آینده حمایت کنه!
تک چشم رو چه دیدی! شاید ما مرگخورا جمع شدیم مصوبه دادیم محفلو ببندن! کی باس بگه نه؟
دلیل و منطق برات اوردم ولی اینا هیچ کدوم اهمیت نداره .. مهم اینه که فردا یه نفرو بفرستی ویزنگاموت جادوکار محفل بشه.. نفرستادی خودمون یه نفرو می ذاریم نماینده ندارید هم مشکل ما نی!
همین دیگه ..الانم که روزه می تونی بری بخوابی! روز خوش!
از مدیر عزیزی که بنده و آقای الیواندر وبقیه را به محفل وارد ساختند
آقا(منظورم ناظرین محترم محفله هر دو)میشه لطفا یه ماموریت برای راه اندازی دوباره محفل به عرصه ظهور بنشانید؟
به نظرم یه ماموریت درست وحسابی یه ذره محفلو تکون می ده
یه چیز دیگه ام که میخواستم بگم این بود که پس این دامبلدور چی شد؟بدون دامبلدور محفل یه جورایی ناقصه!(قصد توهین به کسی رو ندارم خواهشا از صحبتای بنده بد
برداشت نکنید ولی آخه محفل،بدون دامبلدور؟!؟!)
با سپاس دوباره از کسانی که یه تکونی به این محفل دربو داغون دادند.
با نهایت احترام جرج ویزلی.
سلام چون هفته ی پیش یک ماموریت داده شده گویا در نبود من قرار بر این هستش که این هفته رو استراحت داشته باشیم ! هفته ی بعدی طبق هماهنگی های صورت گرفته یک ماموریت داده خواهد شد ! در مورد دامبلدور هم اطلاع رسانی میشه به زودی !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
برو روی تاپیکا خلاصه بزن بعضیاش از اول سوژه خلاصه نداره
بخاطر اینه که هیچ کس رغبت نمیکنه تو محفل پست بزنه!
بدو بچه جون.....بدو
سلام یک سری از تاپیک های محفل به انجمن خصوصی در هفته های بعد انتقال پیدا میکنه و هر تاپیکی که اینجا مونده باشه خلاصش زده میشه یا موضوع جدید داده میشه . اگر هم به نتیجه برسیم که یک سری از تاپیک ها کارایی لازم رو نداره قفل میشن ! موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!