شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من اسفند 85 وقتی داشتم راجع به فیلم محفل ققنوس سرچ می کردم وارد جادوگران شدم و پیش از عضویتم هم زیاد به این سایت می اومدم و از اخبار جدید هری پاتر مطلع می شدم .
من پاييز 83 تو مجله دنياي تصوير با جادوگران اشنا شدم يادش بخير عكس هري پاترو بزرگ زده بود رو جلدش از اون موقع ميومدم تو جادوگران ولي يه سال بعد عضو شدم
خب من هم از مهر 86 یکی از دوستانم که خودش هم در این سایت است من را با این سایت اشنا کرد منم اوایل دوست نداشتم اما بعد دوباره یکی دیگر از دوستانم که عضو شد گفت که سایت خیلی جالبی هست منم رفتم عضو شدم به دوستانم هم پیشنهاد دادم و ان ها هم عضو هستند.
راستش حدود 4 سال پيش من عضو جادوگران بودم از سري اول جادوگران و سري اول اعضا!خيلي سايت خوبي بود كه بعد يه مدت بسته شد منم افتادم به خرخوني واسه ي كنكور!اونوقت فكر كنم لينك سايتو توي يكي از وبلاگها ديده بودم ... الانم براي گذراندن اوقات فراغت ييهو ياد جادوگران افتادم! الان حس من حس اليس در سرزمين عجايبه!تا بيام با سايت اشنا بشم با اين سرعت ما فوق صوت! اينترت احتمالا عمر زمين به پايان رسيده!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شايدفراسوي زمان و مكان و در درون واقعيتي ژرف تر همگي اعضاي يك بدن باشيم ----- ايا شما كه صورتتان را در
آخی ! وقتی یادش می افتم اشک تو چشام جمع میشه ! چقدر خوش بودم ! ای کاش بازم بودم ! هعی روزگار ! حدودا دو سال پیش بود که سر کلاس داشتم کتاب قصه میخوندم : معلم مریخی من ! بچه بودم دیگه ! نخندید ! اتفاقا کتاب قشنگی هم بود ! بلند ترین کتابی بود که تا اون موقع خونده بودم ! اگه بخوام تقریبی بگم امممم نود و خورده ای و اینا بود ! معلم ریاضیم فهمید . اما دعوا نکرد ! عوضش به جاش پرسید هری پاتر خوندم یا نه ؟ گفتم نه ! بعد گفت برو بخر بخون ! قشنگه ! خیلی معلم باحالی بود ! اونم معلم ریاضی و ... ! خلاصه بغل دستیم گفت داره کتاب سه اش رو . فرداش برام آورد و منم خوندمش و وقتی تمومش کردم اول یه ذره مات و مبهوت موندم که : ایول 1 اینگاری اند تخیل ان این کتابا ! بعد وقتی به خودم اومدم کتاب امانت رو یهو پرت کردم و فوری رفتم نشستم پشت نت تا درباره ی هری پاتر سرچ کنم . دقیقا اولین یافته ام سایت جادوگران بود . وقتی رفتم توش کلی گیج شدم . خیلی بزرگ میرسید به نظرم ! البته اونموقع من کوچیک بودم فکر میکردم بزرگه حالا نه ! چون تا حالا سایت ایفای نقش دار و اینا ندیده بودم قوانین رو هم نمیدونستم . یاد سوتی هام که میفتم خندم میگیره !!! چه دل خجسته ای داشتم اونموقع ها !
من برای اولین بار حدود سه سال پیش با سایت از طریق سرچ تو گوگل آشنا شدم و همون موقع عضو شدم ولی حدود یک سال دیگه وقت اومدن به سایت را پیدا نکردم ! اما بعدش دوباره دلم هوای دنیای هری پاتریست ها را کرد و دوباره فعالیتم را آغاز کردم !!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
<<< only گریفندور >>> << It has been victorious >>