بیایین! عجله کنین .... شیمت ... گیزر... بدویین!
شمیت: خبر نگار شیمت از خط مقدم گزارش می کنم... در یک طرف گروه بزرگی از زن های مودی که به رهبری مودی دارن حرکت می کن دیده میشه ... دارکی .. لرد سفید ... مرلین... و سایرین هم دیده میشن در میان جمعیت....
مودی: مرتیکه! بیا پایین ببینم مگه تو ناموس نداری؟!!! یعنی چی در میان جمعیت دارن میرن! اینا همه زنای منن!
شمیت: اصلاح می کنم در کنار جمعیت دارن پیش میرن....
گیزر: در طرف دیگه جریان دکتر نورتون - بیل گیتس -- یاهو دیده میشه... بله در حالی که یاهو داره به بیل گیس پول میده که ام اس ان رو هم خفت کنه... نتایج به زودی مشخص خواهد شد... بله! در میان جبهه یاهو لرد مملی هم دیده میشه! با خیال راحت داره به جمعیت نگا می کنه و داره به همه میگه که نسخه 6 رو بگیرن! شیمت برو صحبت کن!
شیمت: آقای دارکی شما نظر خاصی ندارین؟
دارکی: من می گم یاهو هیچ غلطی نمی تواند بکند! همونطوری که قبلا هم گفته بودم! مردم مظلوم عراق و فلسطین هم یاهو مسنجر ندارن و چیزی از دست نمی دن!
شیمت: در یک کلام حرف شما چیست؟
دارکی: مرگ بر بتا! مرگ بر استکبار بین المملی!
شیمت: خانم ببخشید شما به عنوان یکی از زنای مودی نظر خاصی ندارین؟
زن مودی شماره 546456456: بی حیا! نامحرمی تو! خجالت بکش! نظر من اینه: الهی الستور فدات بشم! ما یاهو رو می کشیم! مهم نیست که چی بشه!
گیزر: بله تهول جدیدی در سپاه دشمن دیده میشه
یاهو: ارور 606: ایلگال اوپرشن. ماکسیمم نامبر آف زن ریچد! زن لیمیت ریچد! د پروگرم کن نات ساپورت مور زن! اررور 666!
ویندوز: د پروگرم یاهو. اگزه ماست بی کلوزد فور سکیوریتی ریزن!.. پلیز آلویز یوز ام اس ان مسنجر!
بله لرد مملی نگاهی حاکی از موفقیت به جمعیت می کنه و بله! با بیل گیتس دس میده! احتمالا مملی از سهام داران بزرگ مایکروسافت باشه ... ادامه اخبار رو خبرنگار رنه به زودی به سمع و نظرتان خواهند رساند...
آگهی بازرگانی دن دن درن دن! آرم پیام امروز و شبکه جادوگری می چرخه و از توی آب در میاد....
: سلام دوستان! منم پرفسور سوروس اسنیپ هستم! دوستان عزیزم به غذا خوری آخ جون غذا شعبه دوم خوش آمدید... آخ جون غذا

با کیفیتی متفاوت...
پفک پفک پفک پفک...(اکو) فقط......... ( تصویر فید میشه) به زودی
با بوق های ما به آسمان پرواز کنین! بوق های مدل ( می کوبه رو تصویر)XLR.2500.PRO 256 MB CG 125 CDI همراه با سیستم انژکتوری دوست محیط زیست!
دیش درن درن! خوش تیپ باشید.... استالیش(فید میشه)...... زیبا باشید... بیوتی فول(فید میشه)....... اندش باشین..... د آلتیمیت(فید میشه)...... واکس موی سوروس! همراه با ویتامین Z برای تقویت اشتها....
روح روح روح حححححححح ( اکو) کیفیت...... دقت .... نوع آوری.... تمام اتوماتیک(دوربین دستگاه های روحی رو نشون میده) نیازه به تبلیغ ندارد... روح احمد .... همیشه با شما... با گسترده ترین شبکه خدمات پس از فروش در دنیای جادوگری...........
آهنگ تکنو... دید درن دیش درن!!!!! دقیق! (می کوبه رو تصویر) تمیز!( می کوبه) زیبا... تمام اتوماتیک!... توالت اتوماتیک مدل merlin: SXL همراه با باطری تیتانیومی با طول عمر بالا بی نیاز از تعویض باطری همراه با سیستم پایداری برای استفاده در حین پرواز با جارو......