شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
درس اول: خون آشام (فراتر از كتاب) سوسك: دوستان امروز ما مي خوايم در مورد خون آشام بحث كنيم.
دقايقي با ترس و وحشت سپري ميشه تا اينكه...
سوسك: طبق اطلاعات من رومانی، کارپات و ترانسيوانيا مهد پرورش خون آشام ها بودن. حالا يك سوال... فرق دراكولا با خون آشام چيه؟ غريبه: آقا اجازه؟ كنت دراكولا اولين خون آشام دنيا بوده. پس در اصل دراكولا يك فرده خاص بود ولي خون آشام اسم يك گروه از موجودات است. سوسك: عاليه. ده امتياز به گروه... راستي تو كه گروه نداره... مهم نيست به نفع گريفندور... حالا كي مي تونه بگه يك فرد در چه صورتي خون آشام ميشه؟ بانوي چاق: آقا اجازه؟ عمده ترين راه خون آشام شدن اينه كه يك خون آشام فرد رو گاز بگيره. سوسك: عاليه. ده امتياز ديگه براي گريفندور.
مقاله ي اين جلسه: سوسك: هر كسي بتونه اطلاعات كاملي در مورد خون آشام ها بياره (در 4 تا 8 خط) از 0 تا 100 نمره مي گيره.
شيوه ي تدريس: من فعلا و اگر پروفسور مخالف نباشن معلم اين كلاس ميشم. شيوه ي تدريس من: 1- نمايشنامه نويسي. 2- دادن موضوع براي تحقيق و دادن نمره ي بين 0 تا 100 براي هر تحقيق. 3- گرفتن امتحان در پايان ترم! 4- آموزش مطالب خارج از كتاب «جانوران شگفت انگيز و زيستگاه آنان» .
من نه مي تونم براي ديگران تصميم بگيرم نه براي كلاسي كه مسئولش يكي ديگه است. من فقط پيشنهاد دادم كه در راستاي اهداف مثل كتاب پيش بريم. حالا بهتره بي خيال اين بحث بشيم.
---
پروفسور اين كلاس رو برگزار مي كني يا نه؟ شما كه روزي چند بار به سايت مياي...
سوسک عزیز شما درست می فرمایید ولی خوب می شه بفرمایید چه اشکالی داره اگه یکی بخواد سر کلاس ها حضور داشته باشه.اگه پیام خودتون رو هم یه بار دیگه ببینید در اخر هم اعلام کردید که فقط پیشنهاد دادی و(اگه واقعا مي خواد شركت كنه پيشنهادت رو ناديده بگيره)؟!
پروفسور اون يك پيام خارج از رول پلينگ بود. در محدوده ي ايفاي نقش نبود. همون طور كه مي دونين ما خودمون رو جاي شخصيت مربوطه گذاشتيم و تمام كارهاي اون شخص رو بايد تكرار كنيم. شما خنده ات نميگيره توي كتاب دامبلدور بياد سر كلاس دفاع در برابر جادوي سياه؟
پروفسور سینیسترامن فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه که توی این کلاسها شرکت کنید. بن من یکبار دیگه با عضویت شما در این کلاس ها موافقت کرده بودم ----------------------------- سوسک عزیز شما مسئول این کلاس ها هستید ؟که مشخص می کنید چه کسی میتونه شرکت کنه یا نه؟(در مورد پروفسور سینیسترا)