نقل قول:
رودولف لسترنج نوشته:
نقل قول:به کجا چنین شتابان؟ متاسفانه پیامم رو دقیق مطالعه نکردی و فقط خواسته بودی با سرعت پاسخی داده باشی. پیام من متنی کاملا آرام، روشن و به همراه مصداق داره. حتی در دو قسمت عذرخواهی کردم! اما شما انگار اومدی دعوا دوست عزیز. ابتدا توصیه میکنم مجددا پیامم رو بدون پیشداوری مطالعه کنی تا خودت متوجه اشتباهاتت در این پیامی که ارسال کردی بشی.
بهبه...چقدر آرامش...ولی پیام شما رو خونده بودم و الان باز خوندم و پیام خودم رو هم خوندم و متوجه شدم پیام جدید شما چیزی جز اونچه که پیشبینی میشد نیست!
لذا لطف کنید و یک بار دیگه اون مصادیقی که ذکر کردین و من ندیدم رو بگین .
و لطفا اگه بازم معذرت خواهی خشک و خالی نمیکنید، برای این دو تهمت هم مثال و نمونه بیارید:
1- «امتیازات بیشتر مرگخواران نسبت به محفل»
2-«نحوه برخورد لرد با غیر مرگخواران»
خب حاج آقا اگر با ذهن باز خونده بودی که دوباره نمیومدی اینارو بگی.
بزار خلاصه بهت بگم قضیه چیه، خودتم الکی گیج نکنی:
1. رفتار نامناسب لرد که امیدوارم روزی به خاطرش پاسخگو باشه. (مصداق دقیق رفتار نامناسب هم در همون پست قبلی اوردم که بعدش ایشون ترجیح داد کودکانه واکنش نشون بده. بعد نیای هی بگی مصداق بیار برای من.)
2. عدم وجود اساسنامه و درنتیجه ایجاد مشکل در بالانس قدرت (این چیه؟ این یعنی از فضای چتباکس گرفته تا انتخاب مدیران و فضای غالب ایفای نقش، بالانس مناسبی برقرار نیست. بقیه بخشهای سایت به صورت خودجوش فعال نیستن. آنچنان که باید ظهور و پدید آمدن ایدهها و خلاقیتهارو نداریم. دلیلش بنظرم نبود یک اساسنامه عادلانهست که توازن بین قوا رو برقرار کنه. میبینی که دومیش ربطی به فعالیت مرگخواران و لرد نداره. اساسنامه یعنی حاکمیت حقوقی سایت نه حاکمیت حقیقی. اساسنامه یعنی حاکمیت قانون و نظارت قانون برتمام افراد، نه هرم ناقص قدرت. اساسنامه کاملا درمقابل رفتار سلیقهایه.)
حالا تو مسائل من رو چی فهمیده بودی؟
این بخشی از متن منه:
نقل قول:
درصورتی که باور کنید مسئله من هرگز «امتیازات بیشتر مرگخواران نسبت به محفل» یا «نحوه برخورد لرد با غیر مرگخواران» نبوده. کمی بزرگتر و آرمانگرایانهتر ازاینحرفهاست.
متن رو دقیق نگاه کن. نوشتم مسائل من اینها نیست. کاری ندارم اصلا چنین چیزهایی حقیقت داره یا نه. که به اعتقاد من حتی حقیقت هم نداره. نوشتن مسئلهم آرمان گرایانه تره. یعنی چی؟ یعنی حرکت روبه جلوی تمام گروهها و جبهههای حاضر در سایت. یعنی اگر سایت سالی 5 تا عضو ماندگار جذب میکنه، چشم اندازش بشه سالی 100 تا عضو. پس دیدی منظورم رو اشتباه متوجه شدی.
البته توی همون پیام گفتم فعلا قصد ریز شدن داخل این موضوع رو ندارم. چون اولین چیزی به باید حل بشه، همین مشکلات شخصیه.
از طرفی خواهش میکنم درقبال رفتار لرد بزارید خودش پاسخگو باشه. اگر هم نخواست پاسخی بده، اشکالی نداره. اما اینکه مخالف خودش رو اینطوری در چت باکس بَن کنه و به کسی پاسخگو نباشه، اصلا جالب نیست. کمی نگران کنندهست.