فقط يه موردي رو در مورد لوسيوس مالفوي بگم...!
يه سوء تفاهمي ايجاد شده بود ميان من و لوسيوس كه تو مسنجر برطرف شد...و واقعا فهميديم كه سوء تفاهم بود...همونطور كه ميدونيد بهش لقب اشتباه خائن رو دادم...همينجا ازش معذرت ميخوام چون كه زود قضاوت نادرست خودمو تو جمع اعلام كردم...
مرگخواري هست وفادار و خوش فكر..يعني در بدترين دوران كه لرد رفته بود بهترين فكر رو كرد و خواست روحيه بده...ازش تشكر ميكنم...!
خب...از 11.5 شب تا 1 نشتم تمام پستارو دوباره بررسي كردم...حق با شماست...كمي نالان و خسته بودم ديگه نشد توي«سايت جادوگران» تشكر كنم تا همه بخونن...البته كوييرل گفت ديگه خسته شده اينقدر نحوه برخورد خونده...
اگر كسي جا موند شرمنده...ديگه خستگي بود و پيري و كوري...!
البته در اين بين از آلبوس تشكر نكردم چون ديگه نميخواد ديگه...بيست چهار ساعت دامبدور و ولدمورت دارن قربون صدقه هم ميرن...پس دليل نيست...!ولي فقط به يك نكته توجه كنيد..فكر كنيد الان ميلاد تو اين چند روزه نبود...مشخص نبود كه الان كي زنده بود كي مرده...
اين بار رو بزرگي كنين و تا آخرش بخونين
نقل قول:
انتونين دالاهوف:
اولا که سرژ عمرا بره و من نمي ذارم بره ديگه برادر حميد که فعاليت نمي کنه يا همون الستور سام وايز هم که نيست يعني فعاليتي مثل قبل نداره!کي بود از اونايي که خوب مي نوشتن فقط مونده بود سرژ بود و من کاملا يک شخص رو درک مي کنم در اين شرايط!
اولا اينكه موندم چطور منو جز اوناي كه خوب مينوشتن قرار دادي..دوما اگر هم ديدي يه خورده شايد بد ننويسم به خاطر همجواري با شما سه نفر بود(و البته از ديگران)
ممنونم از پستت...يادت بخير اون دوران اوج فعاليت...يادش بخير حزب ليبرال...يادت هست آخر شب عذاب وجدان گرفتيم؟
نقل قول:
هوكي:
سرژ... نه نرو... برگرد سرژ... برگرد... همه مي خوايم برگردي... حد اقل با همون شناسه ي سرژ تانكيان... ببين چقدر آدم ناراحت شد... نرو سرژ... نرو
اين هوكي جز افرادي بود كه هر ثانيه به ثانيه پي ام ميزاشت...هميشه با پي اماش منو شنگول ميكرد...هرمايوني بود..كي بود..كوييرل بود يادم رفت..فقط يكي بود كه ميخواست يه نكته اي رو بهم بگه...ديد شنگولم تو مسنجر بهم گفت...خداييش وقتي پي امهاي هوكي رو تو مسنجر ميخوندم پيش خودم ميگفتم اي كاش تمام اينا خواب بود و الان بوديم اوايل تابستون موقع انتخابات وزير و هوكي و رونان هم اون زمان عضو شده بودن...چه غوغاي ميشد...
نقل قول:
رودولف:
از رفتن سرژ عمیقا متاسف شدم...اصلا فکر نمیکردم لرد جدید ما به این زودی جمع گرم و خشانتبار مارا ترک کند...امیدوارم سرژ از دست من ناراحت نشده باشد من خطابم به او نبود به دراکو اینا بود که بهم درمورد حمله چیزی نگفته بودند...سرژ واقعا یکی از اعضای درست حسابی سایت بود بدون تعارف...بارها از پستهای سرژ خندیدم وبارها درمورد نوشته هایش فکر کردیم و وقتی فهمیدیم سرژ لرد شده خوشحال شدیم وهمچنین نگران که مبادا کسی به لرد ما بی احترامی کند!!!
يادت هست قبل از لرد شدنم بهت گفتم اگر لردتون يه غير اسليترين باشه حمايت ميكني..گفتي بستگي داره كي باشه...اول خيال كردم ميگي كه فقط بايد اسليترين باشه...ولي وقتي اينو شنيدم خوشحال شدم...
ممنون از پستت...در مورد جنگ هم خداييش هم توي اطلاعيه هاي سياه نوشتم هم توي هماهنگي توي اسليترين...ولي خب..دركت ميكنم..چون كه بالاخره خودتم گفته بويد وقتت كمه و وقتي ان ميشدي هيچ كدوم از اين تاپيك ها جز بروز شده ها نبودند و روحتم خبر نداشت كه توشون پست زده شده..بار ها براي خودم همچين اتفاقي افتاده...
نقل قول:
چو:
حق نداري بري! زورم شده يات سرژ ميشي يا همينجوري ميشيني!
ايول...بايد الان ميگفتم«بدون شرح» ولي دلم نيومد..ممنون از حمايت استكبارانت...!
نقل قول:
نارسيسا:
من که به نویسندگی حساسیت و آلرژی دارم، با اینکه همیشه جدی مینویسم، چون طنز نویسی به دلایلی پاک یادم رفته ... ولی با این حال عاشق نوشته های طنز هستم و در این میان با همون حساسیت که گفتم پست اعضا رو میخونم که بین اونها تنها پستی که این سبک رو ( طنز ) به کمال خودش رسونده، نوشته های سرژ یا ولدرمورت هست، که گوی سبقت رو از بقیه اعضا ربوده !
ممنون از تعريفت...من پشيزي نيستم(خودت گير دادي به اين جمله من)
ببين...يه بار هم تو نقد يكي از پستات گفتم...نوشته هاي تو با اينكه طنز توشون كم به چشم مياد ولي چنان قدرتي توش هست كه وقتي اولين كلمه از نمايشنامتو آغاز ميكنم سر يه چشم به هم زدن ميرسم به آخرش...حتي نمايشنامه هاي سراسر طنز بازم خستگي داره...ولي نميدونم چه شيوه اي داري كه رول هات ادمو جذب ميكنه...تو يكي از كار بر هاي هستي كه كم پست ميزني ولي درست حسابي
نقل قول:
لارا:
اشتباه میکنی..شما نقش لرد ولدمورتو خیلی عالی بازی میکنی و واقعا لیاقتشو داری..ما رو تنها نذار
باب...مرسي از تعريفت ولي نا عادلانه نبود؟همه چه بزرگ چه كوچيك و چه جديد و چه قديمي ميگن كه نقش سرژ بهتر بود...ولي خب..با توجه به راهنماي هاي نمايشنامه نويسي كه پرنس پيگويجن يا همون پرنس آريا بهم كرد از اين به بعد با شيوه جديد رول نويسي با ولدمورت شروع به كار ميكنم تا ببينم ريش مرلين چي ميخواد...!
نقل قول:
جرج ديويس:
من واقعاً شكه شدم...خدا كنه لرد برگرده.
به به...دوست قديمي...بچه ها..يكي از اعضاي ماه هافلپاف..البته درست كه هنوز به اندازه توانش و لياقتش شناخته نشده ولي هيچي از امپراطور كم نداره...يكي ديگه از دلايلي كه خيلي طرفدار جرج هستم اينه كه خيلي با اخلاص كار ميكنه...شما نبودين ببينين براي فيلم گروهي چه تلاشي ميكرد...فيلم خوبي از آب در اومد(خب..شايد مطابق ميل من نبود ولي دليل نميشه كه خوب نباشه...)
نقل قول:
اندروميدا:
در مورد سرژ با اینکه من زیاد در باره اش اطلاعات ندارم اما به نظر من خیلی رول هاش بهتر از بقیه بود
نه ديگه..ديگه نه ديگه...حالا اين به كنار..اگر ديدين از اين به بعد مغرور شدم و ديگه گفتم من آتشفشانم نگين چرا...خب..اينجوري ازت تعريف كنن خودت باشي چي كار ميكني؟
نقل قول:
دراكو:
لرد عزيز نظر همه رو شنیدی و دیدی که بیشتريا چی گفتن ! فکر کن و نظرت رو بگو و بدون که همه فقط در جهت رفع اشکالات قدم برمیدارن اگرچه راه گفتنش رو درست نمیدونن و امیدوارم که خوب تصمیمت رو بگیری و راه درست رو انتخاب کنی و همون طور که در ابتدای راه انتخاب این رول گفتم تو باید با اخلاق و رفتار بیست نفر بسازی و بدونی که هر کدومشون یه نظر دارن و ممکنه که نتونی با همشون هماهنگ بشی و اون وقته که شاید خیلی اتفاقا بیوفته ! به هر حال امیدوارم که راه درست رو از نظر خودت انتخاب کنی !
بله..حق با توه..من جديدا مت.جه حرفت شدم كه چقدر سخته با اين همه عقيده كنار اومدن..براي همينم پرنس پيگويجن پيام شخصي كه داد راهنماي هاي خوبي رو در چند خط براي كرد كه اين چند خط خودش هزار تا تاپيك جاي بحث داره...
واقعا متاسفم كه پيگويجن ديگه زياد وقت نداره به سايت سر بزنه...
چون جز كار براي بود كه روي پستش واقعا فكر ميكرد
دراكو جان...ممنون از كمك هاي فكري كه به من كردي..مخصوصا در مورد شوراي اتحاد...واقعا اين خيلي كمك بزرگي بود و من كاملا با حرفهاي منطقيت در مورد كار با شورا قانع شدم..همچنين هاگوارتز
نقل قول:
بيل ويزلي:
من نظر همه بچه ها رو در مورد برگشت لرد خوندمو. منم پستای لرد رو دوست داشتم با وجودی که یه سفیدم.
ممنون...البته فكر نكنم سفيدي و سياهي اثيري داشته باشه...ولي بازم ممنون كه به پستاي من اهميت دادي...ولي سفيد سياه نداره...قضاوت در مورد رول بايد رنگي باشه...
نقل قول:
شون پن:
نمیدونم چی شده....چرا همه چیزهای خوب داره از سایت میره
نمنه؟
اگر منظورت رفتن من بود كه دستت درد نكنه..حالا من شدم «چيز»؟
منظورت از چيز من هستم يا كله پاچه؟
هيچ وقت دوران انتخبات كه از گيلدروي حمايت ميكرديم يادم نميره..فكر كم اول تو خيلي مشكوك بودي كه حمايت كني يا نه..بعد اومدي حامي شدي...چه دوراني بود...د.باره ميتونيم با هم بسازيم اون دوران رو
شون پن جان...حالا يه «چيز» خوب برگشته...اون چيز ازت ميخواد كه توي رول پست بزني چون دلش براي پستاي تو تنگ شده...چيز چيز
نقل قول:
هرمايوني گرنجر:
سرژ كساني مثل من به نمايشنامه هاي كساني مثل تو نياز دارن تا از روش الگو برداري كنن پس نا اميدمون نكن
تو هموني نيستي كه روزانه دو ساعت از اكانتم براي چتيدن با تو ميره؟
اين قدر به پيسي خورديم كه از پستاي من الگو برداري كنين؟اين همه اعضاي توپ...تو كه خودت فرمانده ارتشي كه ديگه حرفي نميشه زد...اون دوست پسرت..رون ويزلي

...تركوندين كه...الان خوبيش اينه كه هر نوع رولي بخواي توي سايت هست...رول جدي و جذاب...رول طنز و جذاب...رول طنز جدي جذاب...رول خفن...رول مثبت...
نقل قول:
برادر حميد يا الستور مودي:
چرا سرژ رفت؟
سرژ دیوونه بود؟
سرژ بوق خل شده بود؟
سرژ بچه بود؟
سرژ خودخواه بود؟
سرژ کم ظرفیت بود؟
دو كلوم از مادر زن عروس
نميشه تو يه بار پست بزني آدم دل درد نگيره ...پستهاي جديت هم اينجوريه چرا..اصلا به عكسي كه ازت ديدم نمياد...
فقط در مورد تو ميتونم بگم كه براي همه چي مرسي...البته اين تشكر بيشترش به خاطر پستات بود...اوج طنز و زيباي رول رو در پستاي تو ميشه ديد...هيچ وقت نشد من پست تورو بخونم اولندش دلدرد نگيرم دومندش كه جاي تعريف نكنم...!
حتي دوستاي توي كلاس هم از داستان هاي پستهات خبر دارن...به عنوان طنز داستاني براشون تريف ميكنم...
نقل قول:
سدريك:
دوم اينكه من نميدونم قضيه رفتن سرژ تا چه حد جديه ولي از شناختي كه ازش دارم ميدونم كه اولا نميره اگرم بره مياد
تو با پروفسور تريلاني نسبتي نداري؟همون ابر كلاش كه از جادوگران چيزي نميداني تريلاني
عجب پيشگوي باحالي..البته نفس پيشگوييش ايراد داشت ولي خب..مهم اينه كه درست در اومد...ببينم..يه پيشگوي كن كه ببينم..من به هموني كه بي اون سردمه ميرسم؟
من به عنوان يه عضو عادي سايت از همه به خاطر اتافاقت پيش اومده معذرت ميخوام و همه رو به آرامش دعوت ميكنم...و به جاي حاشيه سعي كنيد انريمونو براي رول بزاريم...!
من شخصا تا زماني كه لرد باشم فعاليت خالصانمو و تلاش هميشگيم رو ميكنم و اگر هم زماني از لرديبركنار شدم اون موقع تصميمي ميگيريم...!
با تشكر...لرد ولدمورت