سام وايز نوشته:
خب خب خب,آقا من اصلا نميخواستم ولدمورت بشم ولي به دلايلي شركت كردم كه حالا هم پشيمونم چون فقط باعث شد كه خودم رو ضايع كنم,الانم كنار ميكشم به نفع برادر حميد و لي جردن و اصلا پشت سرمم نگاه نميكنم,اما چرا دروغ؟خيلي بهم برخورد.
يعني پست من اينقدر افتضاح بود؟يعني اينقدر آشغال بود كه فقط 10 نمره گرفت؟البته منم ميتونم مثل خيليا ديگه بيام بگم"درسته,خودمم ميدونم پستم بد بود,اشتباه كردم اصلا من عددي نيستم من سوسكم شما بهتريني..."و خلاصه از اين حرفا ولي من چون عادت دارم رك باشم ميگم كه آقا بهم برخورد و حالا هم ميكشم كنار چون شخصيت سام وايز رو دوست دارم,ديگه هم رول نميزنم تو سايت تا تابستون.
نقطه تمام(خواهشا نگيد چقدر بي جنبه اي چون من رك هستم نه بيجنبه اگرم ميخوايد ادامه بديد ببريد تو نحوه برخورد.)
فكر كنم چون من بهت 10 دادم كمي ناراحت شدي.پيش خودت گفتي كه سرژ خودت گاگوله كه....درسته من گاگولم و هيچ ادعاي ندارم.فقط مامور بودم كه نمره بدم.و كاملا بي طرف قضاوت كردم.اگر قرار بود كه بي طرف نباشم بايد بهت 20 ميدادم چون ميدونم كه توپ مينويسي.ولي چون طوري نمايشنامت رو خوندم كه انگار تازه عضو شدي و من اصلا تورو نميشناسم و تو اصلا كي هستي و سرژ خره و زيرابيوس آكادمي نون فانتزيه و از اين قبيل حرفها از ديد خودم بايد 10 ميدادم.
در مورد اينكه تا تابستون پست نميزني بايد بگم:
چرا بهونه در ميارين؟همه رفتين تو سايتهاي ديگه عضو شدين فعاليتتون رسيده به نصف و حوصله رول زدن تو جادوگران رو ندارين بهونه در ميارين؟
ولي من با وجود برنامه ريزي فشرده براي كنكور و كلا تست قلمچي بيار درس حسابان بيار و از اين حرفها تا پاي جان براي جادوگران رول ميزنم
نقطه وسط خط
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج