جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 مرداد 1384 12:59
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب چو:من از طرف همه میگم که ما هیچ موقع از انتقاد و پیشنهاد ناراحت نمیشیم.....
==========================
جواب فلور:در ضمن در مورد هدف تشکیل گروه گفتی....میتونی بری تو خود گروه هدفمونو بخونی....میمیری یه سر به اونجا بزنی؟؟؟...شوخی کردم به دل نگیر

=======================
در ضمن در مورد اینکه باید اون تاپیک رو تویه تالار عمویم میزدیم کاملا در اشتباهید.....چون ما میخوایم بقیه گروههارو با گروه خودمون آشنا بکنیم و همچنین قوانین گروهمون...میخوایم عضو گیری بکنیم تا بتوین بهشون آموزش بدیم....آموزش اینکه نباید خودشونو و گروهشونو از بقیه گروها بالاتر ببینن...در ضمن فکر نکنی ما الکی اومدیم یه تاپیک زدیم...من به خیلیا گفتم....ما دو ماهه داریم رو این مسئله فکر میکنی....یعنی رویه این تاپیک.....و اهدافمون بلند مدته.....میتونین از مدیرا خواهش کنین که بیان تالار ما و پستای دو ماه پیشمون رو ببینن.....
===========================
هدفمونم برین تو تاپیک بخونین....حالا چرا شما گیزر دادین به هدف؟؟؟؟....نیست خودتون هدفهای بلند بالایی دارین....ما هدفمون بلند مدته و بعدا میفهمید که عواقب این تاپیک چه خوهاد بود...البته اگر دوستان بگذارند ما کارمون رو انجام بدین....به نفع سایته.....به نفع همست...
با تشکر
زاخاریاس اسمیت
رئیس گروه اچ سی ا:همه برای ما...ما برای همه...
=============================

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 مرداد 1384 12:43
نمایش جزئیات
آفلاین
چيز بخصوصي نيست...ميخوان حرص بدن! البته موفق هم نميشن! ميخوان بگن ما هم قدرتمنديم! ما هم بلديم! بياين به جنگ ما! از اينجور چيزا ديگه!

(هافلپافيا به دل نگيرين ها! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 مرداد 1384 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خب سرژ عزیز خیلی قشنگ توضیح دادن و سام هم توضیح داد
خب من قبلا نظرم این بود که این تاپیک باید تویه تالار خصوصی زده بشه!
و اینکه من هر چی نگاه می کنم نمی فهمم هدف تاپیک هافلپافیا چیه!
اگر اینجا درباره ی هدفش بیشتر بگید ممنون

راستش می خوام شخصیتم جوری باشه که مغرور باشم از این به بعد به من دست نمی زنید (بد نگیریدا) چون لباس قشنگم کثیف می شه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1384 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینید خواهش میکنم به کسی مخصوصصصصصا دوست مو طلاییه من گیر ندید چون هر بلایی که به دستم امد سرتون میارم.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1384 18:04
نمایش جزئیات
آفلاین
ما رو حلال کنید ؛ شما رو اذیت کردیم یا هر چیز دیگه

دورگه رو کشتن هی هی خینشو ریختن هی هی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1384 22:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
نکته آخری رو که با انتقادات ایشون و در قالب یک پیشنهاد به نظرم اومد و بد ندیدم در موردش صحبت کنم اینه که جناب آقای دورگه که عنوان غلط انداز ناظر انجمن رو به دنبال میکشه طی دو پست پی در پی یکی از پیش پا افتاده ترین قوانین انجمن رو زیر پا میذاره .بنده می خوام از کسایی که ایشون رو به عنوان ناظر انجمن انتخاب کردن بپرسم وقتی دورگه و دورگه ها! قوانین جادوگران رو رعایت نمی کنن.از افرادی که با شناسه جدید و تحت عنوان مهمان وارد سایت میشن چطور انتظار دارن که به این قوانین پایبند باشن و به فرض مثال داستان کتاب 6 رو لو ندن؟

متشکرم! نظر لطف شماست !
در ضمن منتظر هستم به بنده بگید در کجا قوانین جادوگران نقض شده

نقل قول:
به نظر من بدترین زبان و بی مفهوم ترین زبان ها زبان فارسیه و علاقه ای هم به درست نوشتن کلمات فارسی ندارم!

درست نوشتن دیکته زبان مادری به علاقه ربطی نداره! مربوط به فرهنگ میشه! در ضمن اگه از زبان فارسی خوشت نمیاد بهتره توی پرتال فارسی زبانان هری پاتر کار نکنی! و اصلا به فارسی صحبت نکنی... ازت انتظار همچین حرفی رو نداشتم!

در ضمن من به شدت شاکی هستم چون جو ایجاد شده بر ضد ناظرهای وزین من! اگه کسی شکایت معتبری داره با من مطرح کنه نه اینکه بیاد با ناظرا الکی بحث کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1384 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
در جواب شما پگوجین:

شما این سایت رو با یک سایت ادبی اشتباه گرفتید؛ اون کسی هم که بهش گیر داده بودید وب مستر سایت بود و از شما بهتر فرق سایز آواتارو می فهمید!، درضمن این تاپیک برای انتقاد از اعضا ایجاد شده و اگر شما تحمل انتقاد ندارید می تونید پست من رو نخونید، گفته بودید من زبان فارسی بلد نیستم یا مفهوم حرفتون این رو می رسوند بالاخره!
بله! به نظر من بدترین زبان و بی مفهوم ترین زبان ها زبان فارسیه و علاقه ای هم به درست نوشتن کلمات فارسی ندارم! گفته بودید که بنده آدمی هستم که خودمو نخود هر آش می کنم! ، وقتی شما اینو می گید حتما همینطوره! حالا اگر از من انتقادی دارین بفرمایید، و اگرم دربارۀ نظارت بنده شکایتی دارید می تونید با مدیران سایت در میون بگذارید نه در نحوۀ برخود طریقه اش هم اینه که می رید توی منوی ارتباط با ما و یک بلیط به مدیران سایت که جناب کرام، گیلدی و امپراطور می باشند می زنی!

در ضمن اگر برم توی استودیو با همه دست می دم!
درضمن شما انتقاد کن گوش شنوا زیاده گوش می دیم و ضعف های خودمونو بر طرف می کنیم!

برای چندمین بار این پست رو ویرایش می کنم:

در موردی که گفته بودید من پستهای پشت سر هم می زنم باید بگم اون پست ها هر کدام در روز جداگانه ای زده شده و امکان ویرایش در انها وجود نداشت! می تونید به تاریخ زیر پست مراجعه کنید!
گفته بودید این 113 پست من همه بیخود بودن باید بگم پست های من اگر بیخود باشند باشند پس با پستهای ادبیاتی و خشکه شما که خود را از لحاظ اجتماعی بالاتر از بقیه فرض می کنید برابری می کند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط شاهزادۀ دورگه (Master Of Darkness) در 1384/5/2 21:44:13
ویرایش شده توسط شاهزادۀ دورگه (Master Of Darkness) در 1384/5/2 22:26:18
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1384 21:07
نمایش جزئیات
آفلاین
دسته ناظران درد نکند
فکر کردین کی ..........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی برای گفتن ندارم در این دنیا
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1384 17:25
نمایش جزئیات
آفلاین
هر کی به من فحش داد در این مدت... آینه!!!

ایول... حکومت نظامی که اعلام کردم میفهمین!!! من شایسته نیستم؟!!! چه باحال... ولی به هر حال دیر گفتی!!! باید زودتر مردمو روشن میکردی!

من 4 روز ارزشی بلند شدم رفتم ماموریت، در طی این ماموریت موفق شدم فروم ماگل نت رو ببندم و برگردم! خیلی هم ماموریت خطرناکی بود! اصلا همرفتنم به خاطر خوش گذروندن نبود و خیلی هم سخت گذشت، الان هم چهار شبه معجون عشق... ببخشید، شام نخوردم! کلی هم ضعیف شدم و از این جور چرت و پرتا...

بدی تابستون اینه که آدم میره ماموریت سریع تابلو میشه!!!

در ضمن سرژ جون، شما انتقاد کن!!! نگران نباش، همش سه روز بیشتر شناستو نمیبندیم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1384 16:32
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ..من نميدونستم كه از قبل تصميم به زدن گروه داشتيد....اگر ميدونستم ديگه اين حرفو نميزدم..معذرت ميخوام....اميدوارم گروهاي ضد هم همديگرو ناكار كنند
سام وايز عزيز....بيشترين مشكل ما (يعني گرو ما) اين بود كه اصلا پيشبيني نميكردمي ريونكلاي ها ضد ما گروه بزنند..بيشتر فكر ميكرديم شايد بر ضد ما پست بزنند..ولي گروه نه....خب حالا ديدم كه ما كور خونديم....اميدوارم بتونيم با هم خوب بجنگيم....
ولي خب...يه خورده حق هم بدين به ما...گروه شما يهوي در يك پست شروع به كار كرد....خب..ما فكر كرديم كه يهويي و يه روزه به فكرتون رسيد...در هر صورت سوءتفاهمي بود كه بر طرف شد
لز همه معذرت ميخوام كه وقتشونو گرفتم....با تشكر و غذر(عضر؟ عظر؟) خواهي....سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!