تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
99 کاربر(ها) آنلاین هستند (88 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
96
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
پیام امروز
دادگاه خودمونی هافلپاف
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

خب ...ما((ما=سرژ و دارون و شيو و جان)) از عقلمون استفاده ميكنيم و حرفمونو اينجا ميزنيم..
ما يه بار در تاپيكه ((خوش آمد گويي)) از رويه تازه واردي پست زديم كه ربطي نداشت...خب قبول.ناظر عزيز تر از جان زاخارياس بزرگ با اينكه پسته مارو خوندند و گفتند كه ربطي نداشت پسته مارو ويرايش كردند و گفتند كه يا اين مطلبو كپي كنيم و يا در موردش در هيئت تحريريه بنويسيم.ما هم چون فرمان ناظر امر الله گفتيم چشم و همين كار رو كرديم و قبل از اون پستهمونو در تاپيكه خوش آمد گويي پاك كرديم كه باعث بي نظمي نشه.بعد رفتيم در تاپيك هيئت تحريريه دقيقا در مورده همون مطلب نوشتيم و با تشويق همه جانبه مواجه شديم.بعد ناظر محترم((كه تاحالا بهترين دوستم در سايت بود و هست))گفتند كه گويا درست متوجه منظوره ما نبودند و نميدانستند كه ما ميخواهيم چنين چيزه بي ربطي بنويسيم.
البته اضافه كنيم كه خودمون قبول داريم كه اشتباه از ما بود .و تمامه تقصير رو بر عهده ميگيريم ولي فقط و فقط و فقط خواستيم اينو اينجا بگيم كه اگر كسي اون قسمت رو خونده فكر نكنه كه ما سرخود اومديم و پست زديم.
در آخر بگيم كه اميدواريم بتونيم در كناره زاخارياس و بقيه بچه هايه خوبه هافلپاف ..هافلپافي آباد بسازيم كه لرزه بر اندامه اسليتريني ها بندازه.
با تشكر...قربونه هرچي هافلپافيه...سرژ +دارون+جان+شيو=سيستم آف ا دون
ويرايش برايه پسته زيزي زاخارياس عزيز:
زاخارياس.من نيومدم اينجا بگم كه بگم تقصيره كي بوده.همونطور كه گفتم بيشتر برايه اينبوده كه كسي خيال نكنه من سرخود اومدم اون حرفهارو تو اون تاپيك گفتم.
با تشكر از زاخارياس بقيه..سرژ
ما يه بار در تاپيكه ((خوش آمد گويي)) از رويه تازه واردي پست زديم كه ربطي نداشت...خب قبول.ناظر عزيز تر از جان زاخارياس بزرگ با اينكه پسته مارو خوندند و گفتند كه ربطي نداشت پسته مارو ويرايش كردند و گفتند كه يا اين مطلبو كپي كنيم و يا در موردش در هيئت تحريريه بنويسيم.ما هم چون فرمان ناظر امر الله گفتيم چشم و همين كار رو كرديم و قبل از اون پستهمونو در تاپيكه خوش آمد گويي پاك كرديم كه باعث بي نظمي نشه.بعد رفتيم در تاپيك هيئت تحريريه دقيقا در مورده همون مطلب نوشتيم و با تشويق همه جانبه مواجه شديم.بعد ناظر محترم((كه تاحالا بهترين دوستم در سايت بود و هست))گفتند كه گويا درست متوجه منظوره ما نبودند و نميدانستند كه ما ميخواهيم چنين چيزه بي ربطي بنويسيم.
البته اضافه كنيم كه خودمون قبول داريم كه اشتباه از ما بود .و تمامه تقصير رو بر عهده ميگيريم ولي فقط و فقط و فقط خواستيم اينو اينجا بگيم كه اگر كسي اون قسمت رو خونده فكر نكنه كه ما سرخود اومديم و پست زديم.
در آخر بگيم كه اميدواريم بتونيم در كناره زاخارياس و بقيه بچه هايه خوبه هافلپاف ..هافلپافي آباد بسازيم كه لرزه بر اندامه اسليتريني ها بندازه.
با تشكر...قربونه هرچي هافلپافيه...سرژ +دارون+جان+شيو=سيستم آف ا دون
ويرايش برايه پسته زيزي زاخارياس عزيز:
زاخارياس.من نيومدم اينجا بگم كه بگم تقصيره كي بوده.همونطور كه گفتم بيشتر برايه اينبوده كه كسي خيال نكنه من سرخود اومدم اون حرفهارو تو اون تاپيك گفتم.
با تشكر از زاخارياس بقيه..سرژ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/3/24 11:53:50
جزئیات کاربر

خب سرژ جان اینجا میتونی نمایشنامه هم ننویسی.فرقی نداره.ولی هر جور دوست داری.در ضمن امیدوارم به تاپیکای دیگه هم سر بزنی.خب من بدم نمیاد اجباری کنم ولی به نظرم عکس گذاشتن خوب نیست.چون حجم سایتو میبره بالا و نباید این کارو بکنیم.در ضمن با بالا رفتن حجم سایت سرعت هم کم میشه.حالا داشتم میگفتم دلیل اصلیم اینه که به نظرم یه قسمت از امضارو برای هافلپاف بزاریم که بقیه بدشون نیاد.بعد قسمت دیگه رو هز چی میخوایم بزاریم.من پیشنهادم اینه.مثل امضای خودم:هورا!!!!! هافلاف!!!!!!
:banana: :banana: :banana:
چطوره؟؟؟
:banana: :banana: :banana: چطوره؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بوم...بوم...بوم...they like to push the weak around
سرژ و برو بچز وارد ميشوند...
-خب زاخارياس جون..ما تا فهميديم اوضاع از چه قراره تند خودمونو رسونديم.
اين صدايه سرژ بود.
زاخارياس:
-خب كه چي؟...شوخي كردم.كاره خوبي كردين.
در ادامه دارون گفت:
-خب ژاخارياس.ما تو راه باهم فكر كرديم ديديم كه بهتره كه امژا اژباري((اجباري)) باشه.البته اين ژند تا دليل داره.
جان دولمانيان گفت:
-اوليش اينه كه اسليترين تو شرايطشون امضا اجباريه و ما نبايد كم بياريم.
-ساكت شو جان!خب زاخازياس ببخشين اين جان خيلي چرندو پرند زياد ميگه.دليله اصليش اينه كه به نظر ما ....
شيو حرفه سرژ را ادامه داد:
- اگه كسي نخواد امضايه هافلپاف رو بزاره همون بهتره كه اصلا عضو هافلپاف نشه.چون...
دارون ادامه داد:
- حتي يعني حاضر نيشت به خاژره گروه يك امژا بزاره.
- دارون.تو كي ميخواي ترك كني؟......به نظر ما بايد امضا باشه چون باعث يه انسجام گروهي ميشه و موجب ميشه كه از لحاظ معنوي بيشتر باهم باشيم.
سرژ گفت:
-در ضمن...به نظر ما بايد امضا هم بزرگ باشه هم باحال.اگه كوچيك باشه از ابحت گروه كم ميشه.در ضمن نبايد درپيت باشه..مخالفم كه فقط بنويسيم هافلپاف....اين خيلي عاديه.بايد يه عكسي باشه كه ربط داشته باشه.علامته هافلپاف چي بود؟همونو ميزاريم.اوكي؟
جان گفت:
-در ضمن بايد بزرگتر از اسليترين باشه.
-بس كن جان!
و همه با هم از دادگاه بيرون رفتند تا فردا برايه شنيدن جواب برگردند.
سرژ و برو بچز وارد ميشوند...
-خب زاخارياس جون..ما تا فهميديم اوضاع از چه قراره تند خودمونو رسونديم.
اين صدايه سرژ بود.
زاخارياس:
-خب كه چي؟...شوخي كردم.كاره خوبي كردين.
در ادامه دارون گفت:
-خب ژاخارياس.ما تو راه باهم فكر كرديم ديديم كه بهتره كه امژا اژباري((اجباري)) باشه.البته اين ژند تا دليل داره.
جان دولمانيان گفت:
-اوليش اينه كه اسليترين تو شرايطشون امضا اجباريه و ما نبايد كم بياريم.
-ساكت شو جان!خب زاخازياس ببخشين اين جان خيلي چرندو پرند زياد ميگه.دليله اصليش اينه كه به نظر ما ....
شيو حرفه سرژ را ادامه داد:
- اگه كسي نخواد امضايه هافلپاف رو بزاره همون بهتره كه اصلا عضو هافلپاف نشه.چون...
دارون ادامه داد:
- حتي يعني حاضر نيشت به خاژره گروه يك امژا بزاره.
- دارون.تو كي ميخواي ترك كني؟......به نظر ما بايد امضا باشه چون باعث يه انسجام گروهي ميشه و موجب ميشه كه از لحاظ معنوي بيشتر باهم باشيم.
سرژ گفت:
-در ضمن...به نظر ما بايد امضا هم بزرگ باشه هم باحال.اگه كوچيك باشه از ابحت گروه كم ميشه.در ضمن نبايد درپيت باشه..مخالفم كه فقط بنويسيم هافلپاف....اين خيلي عاديه.بايد يه عكسي باشه كه ربط داشته باشه.علامته هافلپاف چي بود؟همونو ميزاريم.اوكي؟
جان گفت:
-در ضمن بايد بزرگتر از اسليترين باشه.
-بس كن جان!
و همه با هم از دادگاه بيرون رفتند تا فردا برايه شنيدن جواب برگردند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خب منم بیشتر منظروم همین بود که یه قسمت از امضارو مثلا بزنیم مثل امضای من یعنی:هورااااااااا!!!هافلپاف!!!!!!!!!!!
البته باید یه چیزی رو بگم اعضامون داره کم کم زیاد میشه و اگر همین طوری پیش بره از گریفندورم میزنیم بالا(به همین خیال باش!)
حالا بزار ببینیم نظر بقیه چیه.
البته باید یه چیزی رو بگم اعضامون داره کم کم زیاد میشه و اگر همین طوری پیش بره از گریفندورم میزنیم بالا(به همین خیال باش!)
حالا بزار ببینیم نظر بقیه چیه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 9 آبان 1384 09:48
از: هر جایی که یه کاکتوس بتونه زنده بمونه
پستها:
163

نه...به نظر من نباید اجباری شه.یعنی می دونی شاید همه دوست نداشته باشند ...ولی خب می تونیم یه سری تصحیلاتی(املاش همینه؟)برای اونایی که این کارو می کندد در نظر بگیری.در ضمن تغییر امضا به نفع هافلپاف می تونه به یه هافلپاف کوچولو گوشه امضا تبدیل شه.ولی اجباری....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
از شما دعوت می شه تا در کلاس پیشگویی شرکت کنید .
جزئیات کاربر

خب ما اینجا الان در مورد اینکه امضای هافلپافی(یا حداقل قسمتی از امضا هافلپافی باشه)اجباری بشه بحث بکنیم.لطفا همه نظراتشون رو بگن.
در ضمن در این مورد در آخر قاضی تصمیم نهایی رو میگریه.اگر موافق باشین من قاضی باشم چون اول اینکه مطمین باشین عادلانه قضاوت میکنم و دوم اینکه ناظر هم هستم و سوم اینکه این تاپیک رو من زدم.به هر حال رای شما ها از نظر خودم مهمتره برام!!!!!!
در ضمن در این مورد در آخر قاضی تصمیم نهایی رو میگریه.اگر موافق باشین من قاضی باشم چون اول اینکه مطمین باشین عادلانه قضاوت میکنم و دوم اینکه ناظر هم هستم و سوم اینکه این تاپیک رو من زدم.به هر حال رای شما ها از نظر خودم مهمتره برام!!!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج